שלום.

karamboola

New member
שלום.

בטח גם אתם שמעתם על כאלה שהצליחו מאוד ב-5 יחידות והם אנשים רגילים ונחמדים, ובכל זאת לא עברו את השאלון 300 של המודיעין ואת המבדקים ואכלו את הלב. למישהו יש מושג איך למנוע מדבר כזה לקרות? תודה

בדר"כ זה לא השאלון 300 אלא הראיונות

או התחקיר הביטחוני שפוסלים אנשים. בכל אופן כדי לעבור את השאלון 300 פשוט צריך להיות כנה כי יש שאלות שמופיעות כמה פעמים (פעם אחת בהתחלה נגיד ופעם אחת בסוף) ואם משקרים ולא זוכרים אחרי זה את התשובה זה מצביע על חוסר אמינות וחוסר עקביות שזה בעצם כל מה שהשאלון הזה בא לבדוק. מה גם שאין שם שאלות שיש סיבה לשקר בהן כך שבאמת לא צריכה להיות בעיה לעבור את זה.

karamboola

New member
ומה פוסל בראיונות ובתחקיר?

שמעתי שהם יוצרים קשר עם מורים ושכנים, ומה נשאלים בראיון מישהו יכול בבקשה לספר? זה ממש מדאיג ומפחיד שאחרי כל המאמץ לא להתקבל בסוף...

אני חייבת לציין

שאתה לחוץ בטירוף. פשוט תגיע לראיון, תהיה עצמך ותרגע! הם אנשים! הם שואלים שאלות סבירות (תקרא עיתון בבוקר), וקצת על ציונים וקצת על עצמך. אין שום סיבה שלא תעבור!

karamboola

New member
את צודקת. אבל פשוט "היו מקרים "...

ואולי זה אפילו נדיר, אבל איך אני אדע שזה דווקא לא יפול עליי? ושלחתי לשתיכן מסר, מצטער אני קצת לא מפוקס ונדמה לי שהתייחסתי אליכן בלשון זכר...

תמיד יש מקרים ולמען האמת יש הרבה

סיכויים לפול באחד מהשלבים הרבים (מדי) של המיונים...אז קח את זה באיזי והמצלתי- תדאג שתהיה לך תוכנית מגרה למקרה שלא תתקבל. (סורי אם אני לא מעודדת אבל עדיף להגיד לך את האמת מאשר שתמצא את עצמך חודש לפני הגיוס מחוץ למודיעין ותצטרך להסתפק בכל"צ).

כמי שעברה תחקיר

וגם רואיינה לתחקירים של חברים המטרה של הראיונות היא להבין איזה אדם אתה, כמה חברים יש לך, כמה אתה מספר להם על עצמיך ועל הדברים שעוברים עליך, איזה בילויים אתה אוהב, חולשות שלך יפסלו אותך שקרים והפכפכות לא צריך להילחץ יותר מדי, העיצה ההכי טובה היא פשוט להיות עצמך הרצון שלך להתקבל כבר מעיד לטובתך ואתה יכול גם לומר שאתה מאוד רוצה להתקבל

../images/Emo3.gif

יותר טוב ממני T_T היא לא הוסיפה איזשהו ציון ולא נתנה לאף אחד את מלוא הנקודות על השתתפות בכיתה. אנחנו 9 למען השם!!!!! אנחנו חייבים להשתתף!! אחרת אין שיעור!!!!
91 לזבל. בכל אופן.. מזל טוב
(בקרוב אצלי
)

«Pink Girl»

New member
הו תודה :]]

האמת היא שאני צריכה לשנות אותה, אבל המשפט הראשון יישאר תמיד..
פשוט צריך להחליף שיר מדי פעם

דללה

New member
ולי מותר????? ../images/Emo9.gif

55 בתעודה
(ואני בי"ב...) נו שווין... יהיה בסדר

למעלה