שלום!

שלום!

ציירתי ציור של עץ, ואני מאוד אשמח אם תנסו לפענח אותו אני בת 17+ לומדת בכיתה י"ב תודה!
 

astral tal

New member
וואו איזה עץ !!

כמה אלמנטים..ואיזו מורכבות... עץ מעניין בהחלט... קיי תדעי לך נחמדה מאוד שאני לא חוסך ממך מידע - אז אם אני ישיר מידי, תיסלחי לי, ככה אני - מה שאני רואה, אני אומר - סטרייט אאוט אז סבבה בואי נתחיל... קיי... שמעי, יש הרבה מאפיינים שליליים כביכול בעץ - אבל הם מאפיינים שמשקפים את הסביבה שלך - שהיא בעצם הבעייתית, שזה הבית, המשפחה וכל זה... שמעי אני בעצם מעדיף שקודם כל תוסיפי שני ציורים נוספים לפני שאני ייתן לך ת´ניתוח המלא (אני מעדיף לעשות את זה בבת אחת אם כבר..) אז כל ציור לעשות על דף נפרד: 1. של בית 2. של דמות אנושית (ילדה, נערה, בחורה, אישה, זקנה...מה שבא לך) ואז אני יוכל להצליב נתונים ולתת לך ניתוח יותר מעמיק ויותר טוב
 

astral tal

New member
אה ועוד ציור

שלישי - של המשפחה שלך ציירי את המשפחה שלך, ורישמי כל אחד מיהו (אבא, אמא, אחי הגדול אחי הקטן) וגילאים של כל אחד זהו.
 

אריק!

New member
שלום לך.

לדעתי העץ שלך מלמד על תקופת לבטים, אי שקט התרוצצות פנימית ובלבול מאין את באה ולאן הולכת. שמא עליות וירידות במצב רוח ויחסים במשפחה ? בחברה את נחמדה ואוהבת להשתובב ולקשקש על כל נושא שבעולם, בנים, מורים, הורים ועוד. לפעמים את משקיעה הרבה מדי אנרגיות ותשומת לב בדברים שחשובים לך, מבחינה אסתיטית או אחרת, ולא תמיד זה הדברים המעשיים חשובים. אולי את לא רוצה בשלב זה להיות מעשית והגיונית ולחשוב רחוק, אלא להנעים את היום יום. שמתי לב לפריטי ציור שמזכירים א האות ל´ הכי חשוב: לקחת את כל מה שאני כותב בערבון מוגבל, וחיוך, ולא כהערכה מחייבת של בעל מקצוע. כל טוב. אריק - חוות השקמים.
 

אריק!

New member
על דגלים בכתב היד

מדי פעם, בהקשרים שונים מציינים אנשים את תופעת "הדגלים" בכתב היד ובחיים. הכוונה לאות שמתנשאת לגובה ( ל ) ויש לה מימד אנכי ( גובה ) ואופקי ימינה שמזכיר הנפת דגל. על אותו משקל, רק באזור שונה יש גם דגל הפוך, כגון באות נ´ בעלת שני מימדים, שאם נהפוך אותה תזכיר לנו את ה ל´ הזכורה מקודם. המימד האופקי בא להקנות לאות את המסר החברתי, ערכי, רפורמי, מדיני, דמוקרטי. מסר שמודגש ומעוגן, או כאילו מעוגן ( אצל מתחסדים למיניהם ) באישיותם של מי שעיקר הלחץ באות מוסב לציר האופקי. עפי"ר המסר הוא חיובי, מועיל ותורם אך לפעמים הוא יומרני הצהרתי נטול מעשים וכיסוי במציאות. אתם לבטח מכירים כל מיני פוליטיקאים שמדברים גבוהה גבוהה על צדק חברתי, למען שכבות חלשות, רגישות חברתית, לוחמנים קנאים למען שליחותם. חלקם לפחות מתגלים בהמשך כדואגים ועושים מעט. בין מניפי דגלים יש גם צרי אופק, מקובעים, דוגמטיים, כופים גישתם ככל שעולה בידם, שמניפים את דגל הפתיחות והסובלנות. חלקם מנהלים תעמולה ועושים נפשות לתורתם תחת כותרת סובלנית דמוקרטית. בין אלה מוצאים אנשים דתיים שמנסים בכל דרך להכניס אחרים תחת כנפי עולמם, אך כדי להקל על הבקורת כלפיהם מנסים לרכך כלפי חוץ את הכפיה. מסקנה: הכל נורא מורכב ומסובך ומומלץ לא להשתמש יותר מדי בדגלים ודגלונים. אגב, גם הדגלים המהופכים עונים על עקרונות אלה רק בהקשרים שונים: כלכליים, מיניים, סלופים. מראש סליחה ממי שלא הבין הכל. אריק.
 

עטרה ב ט

New member
כל הארץ דגלים דגלים../images/Emo104.gif../images/Emo34.gif../images/Emo104.gif

מעלה לטאג ליין.
 
למעלה