שלום ,

שושי @:-)

New member
יווווו דידיייייי!!!!!../images/Emo161.gif

איזה כיף לקרא את ההודעה שלך סוף סוף הריון סוף סוף הוא עומד להמשיך סוף סוף את תלדי ועוד שנים אני כ"כ שמחה בשבילך, המון אבל המון |הצלחה| ואני אעקוב אחרייך כבר בפורום הריון אחרי... יש!
שושי הייתי חייבת לשים את האייקון הזה בכותרת, אפילו שהוא לא קשור.

dandushx

New member
הודעה עם כותרת תמימה ../images/Emo6.gif

המון המון מזלטים שיעבור בקלות
וסיום מוצלח עם
חמוד

רוני@30

New member
דידי - שיהיה בשעה טובה !

ושיימשך שעות וחודשים טובים עד לללידה, ואז שיימשך נצח של חיים משפחתיים. מחזיקה אצבעות להמשך,
רוני

שמולה

New member
די די../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כמו שביקשת- מאחלת לך המון הצלחה בכל ההריון!!! מאחלץ לך בכל זאת גם מזל טוב - על עכשיו (זה מדהים!!!) שיעבור לך בכיף ובקלות עד לאושר הנכסף!! שמולה

תוליק

New member
"אז אני אומר להם בשקט בשקט

בנתיים סוגרים את המים" לבנתיים (לתשעה חודשים" סוגרים את ברז הדמעות (טוב אולי יהיו מההורמונים) ופותחים את ברז החיוכים. אני לא כל כך למה את לא רגועה - אולי אבין כשאהיה שם, אבל אני אומרת לך שאת יכולה לפחות קצת לחכך ידיים בשמחה ולומר לעצמך - הצלחתי. הרבה מזל טוב!!!

עידית ד

New member
דידי יקרה ../images/Emo13.gif

בהצלחה בהצלחה בהצלחה שימשיך להריון יפה וקל איזה כייף עידית

New member
´יתי איך היה הסקס אתמול?../images/Emo156.gif

אני יודעת שהאייקון לא קשור אבל אהבתי אותו.

New member
כן, מסכנה../images/Emo10.gif

אני משתגעת פה, יכול להיות יום אחד בלי עבודה ויום אחרלחץ שאי אפשר לנשום מזל שלפחות הבוסית לא במשרד אז אני יכולה לגלוש
שושי

v1

New member
אנחנו "מאותגרות רבייתית"

איזה פוץ הבעל של שרלוט ? דרך אגב גם שרלוט גולשת בצאט עם מאותגרות נוספות

New member
ללללאאאא ../images/Emo2.gif רק לך אני נאמן../images/Emo99.gif

ואותך אני הכי אוהב ב-ע-ו-ל-ם ת´שמעי, יום חמישי של המימונה יש לי חופש ת´שמרי לי את היום הזה אני אבוא למרכז וניפגש יחד עם הינשופון דיר בלאק עם לא! שושי

אלסי

New member
שמחה איתך דידי ../images/Emo39.gif

ומאחלת בפשטות שיהיו לך את כל הסיבות להיות רגועה בהמשך הדרך
ויש לי גם כמה שאלות שאני מפנה אליך במסר. בהצלחה מכל הלב.

מרב.

New member
איזה יוםי דידי!!!

אני לא מאחלת מזל טוב- אבל יש מקום לשמחה ואושר גדול, כי הבשורה שלך צובעת היום את הפורום בצבעים וסרטים של אדום וורוד וכתום והמון המון חיוכים- זה מה שהרגשתי כשקראתי את ההודעה שלך. מאחלת הרבה רוגע לשבועות הקרובים, שהשלבים יעברו בשלום ועם הרבה שלווה מצידך, עד כמה שאפשר, ובתקווה שתמשיכי כך עד לחודש התשיעי... מכל הלב, דידי- רק אושר ושמחה אמיתית וכנה, שתהני מהבטן הגדולה עם שני היצורים הפלאיים שלך, הרבה אהבה, מרב

רינתילה

New member
לדידי

ביקשת שלא נגיד מזל טוב, אז רק שימשך בשקט ובקלות עד ללידה (קלה, אם אפשר)של תאומים בריאים וחמודים! רינת.

אתושקה

New member
מזל טוב!!!!

איזה בוקר מקסים....כל כך הרבה חיוכים, הריונות, רואים שאביב בפתח מי יתן וזו תהיה ההתחלה של כולנו... המון בהצלחה לכולן תשמרו טוב טוב.... אתי

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קלולולולולולולולולולו

ועוד לולו אחד
מזלטוב מזלטוב דידי, כפול ומכופל לשני השקים הפועמים. איזו בשורה משמחת אחותי. כנראה ותיקות IOL החליטו באמת לעשות יציאת פורום
שיהיה לך הריון ארוך ובריא, ולידה קלה. מנסיונן המצטבר של בנות הפורום- אין כזה דבר לשמור יותר מידי בהריון עם תאומים. תשמרי, תזהרי, תנוחי- הכל ובלבד שתבשלי אותם עד הרגע האחרון. עשית אותי מאושרת עם הבשורה שלך.
נועם

למעלה