שלום ,

DDNL37

New member
שלום ,

הבטחתי שאם יהיה הריון שימשך עד לשק ודופק אעדכן-אז זה אכן קרה והיןם נצפו שני שקים עם דפקים. ההסטוריה שלי מאכלסת בארבע השנים האחרונות הריון חוץ רחמי ואחריו 4 הריונות של הפריות שהסתיימו לפני שנצפה שק-הריונות כימיים למרות בטות גבוהות. הרופא שלזכותו אני רושמת טיפול זה הוא דר. בר חוה. הגעתי אליו לאחר 5 טיפולים בבלינסון . יש לו ראש פתוח והמון הצלחות. בטיפול קיבלתי מטרודין סינרל פרדניזון קרטייה קלקסן ותמיכת כוריגון (מה שבלבל אותי בהתחלה וגרם לי לחשוב שזה לא הריון) אני עדיין לא רגועה וכנראה שלא אהיה רגועה בזמן הקרוב-הדרך עוד ארוכה ולאור ההסטוריה שלי אני עדיין מרגישה שמוקדם לאיחולי מזל טוב ואשמח לאיחולי הצלחה תודה על ההקשבה והתמיכה ומאחלת לכל אחת מכן הריון קרוב .

באאבו

New member
היי, איזה בשורות טובות../images/Emo6.gif

דדנל37 - הנושא של ההודעה היה כזה תמים... "שלום" ואיזה בשורות נהדרות בישרת בתוכן.. אני מבינה בהחלט את החשש שלך לשמחה מוקדמת מדי, ואת נוקטת במה שנקרא כאן "אופטימיות זהירה". אז בינתיים מאחלת לך בהצלחה ומקווה שבהמשך גם נוכל לאחל לך אלפי מזלטובים על לידה בריאה שתגיע בעוד כ-8 חודשים... הרבה זמן לא היו פה סיפורים טובים! טוב שבאת..
ממש בזמן לעשות לנו קצת שמח בחג.. (למה אין פה אייקונים של פסח??) וכעת: קבלי את מה שמגיע:...
שלך, באאבו

../images/Emo50.gif - זה דבר ראשון

כפי שביקשת וזה מה שמתבקש!!! נכון, הדרך עוד ארוכה ולכן אני מאחלת לך שתהייה גם קלה, מקווה בשבילך רק טוב,
. שמחה שיש הודעה משמחת סוף סוף, בתקווה שנמשיך אחרייך. אז שוב
וגם מגיע בעצם
... ממני מכל ה-
ד.

אולה *

New member
דידי!!!!!!!!!!! ../images/Emo49.gif

סוף סוף חדשות שכ"כ ציפינו להן. מאחלת לך הריון קל ונחמד. אלף נשיקות, אולה

עמית@

New member
דידי (לוחשת)

מזל טוב- איזה יופי הלוואי ורק ימשך בנתיים מחכה.. עמית

מיכל ק-ש

New member
איזה יופי!

איחולי הצלחה גדולה גם להמשך. שיהיה קל וסטנדרטי עד ל-HAPPY END!

ligo

New member
הי דידי

אני מקווה שהפעם ההריון יהיה תקין וארוך מקווה שהחששות יעלמו בקרוב ואשמח לומר לך
ענק בעוד 9 חודשים!

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

לא מאחלת מזל טוב, רק מחזיקה לך אצבעות ומקווה בשבילך שהכל יהיה נ-ה-ד-ר.

@חן@

New member
מזל -טוב!!

דידי, אם אני לא טועה את היית בפורום של יואל, בכל אופן אני מאוד מאוד מאושרת בשבילך, אני מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור בשלום! שלך, חן.

GALITDOL

New member
המון הצלחה ומחזיקה ידיים בשבילך

להמשך הריון מוצלח ומשעמם

דידי זו את? זו באמת את?

לפי רצונך לא אגיד מילה אפילו לא אחת אחכה בסבלנות אבל.... טוב לא חשוב שששששששששששש

vegas10

New member
מקווה שהכל ימשיך הפעם כמו שצריך

ושתצליחי לעבור את הכל בנחת ובשלווה. אני מבינה את החששות אך מקווה שתצליחי להנות מהריון קל וללדת צמד תאומים מקסימים ובריאים.

דידי יקרה../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

המון בהצלחה וגם מזל טוב קטן מקווה שהפעם זה לכל 9 החודשים..... מחכה לעדכונים ממך שחר

טלי2

New member
דידי ../images/Emo20.gif

לעניות דעתי אף פעם לא מוקדם לאיחולי מזל טוב, שהרי כשמאחלים לך מזל טוב, בעצם מאחלים לך שהמזל יהיה טוב, ואת ודאי לא תתנגדי לאיחולים שכאלה
. אז מאחלת לך שהמזל הטוב ימשיך
, והרבה הרבה אושר.

DDNL37

New member
תודה

תודה לכל המאחלות מקוה לראות פה הרבה בשורות טובות אצל כולןבקרוב.

למעלה