שלום!

actress

New member
אני חושבת שידוע במי מדובר!

סתם כאלה שרוצים להתנכל פה ולקלל ולהוציא אותך מהניהול כי הם מקנאים

חס ושלום

הוא עבריין, קשה, ונמצל את גידי , נכון שהוא אוהב את רונה בצורה יוצאת דופן, אבל מפה ועד לנצל את אחיה הקטן!!?? הדרך ארוכה@

אני יודע אולי צריך להתנהג...

אליהם יותר קשה!!!! רק לכול מי שעוש את זה זה מגעיל מה שאתם עושים בקושי חסמתי מישהו אחד מהפורום ובקושי מחקתי הודעות מהפורום גם אם הם עברו את החוקים למשל שאיזה משתמש פירסם את השיר של לחיי האהבה(וזה לא חוקי) לא מחקתי את ההודעה למה כי למה סתם לי לא אכפת שתעברו על כמה חוקים ואני מסכן את עצמי בתפקיד ועועד אתם מתלוננים...

actress

New member
תחסום או שתגיד למנהלת הפורומים

רואים איך הקנאה אצלהם נוזלת

actress

New member
הנדיב הידוע אתה יודע על מה

אני מדברת ואני אשוחח איתך באיסיקיו!

actress

New member
ידעתי את זה כבר ראיתי בכרטיס שלך

ושימקי אכן אישר לי מי יכול לשים בכרטיס שלו את האתר שלך על סיטי...

../images/Emo24.gif

זהו שהא בכלל לא ניצל אותו הוא אפילו עזר לו, לדעתי אלי מרקו הוא כלי עולם.

בין אם זה הוא או ובין אם לא....

אני רק יכולה לומר שכולם בסידרה פשוט שחקנים מעולים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם משחקים בכזאת טבעיות בלי עכבות שלא כמו לגעת באושר שהיו כמו רובוטים שרק מקריאים את הטקסטים בלי רגשות ... כאן בלחיי האהבה הם משחקים עם כל הרגש אפשר לראות את זה במיוחד כשהם מתעצבנים או שהם עצובים כמו היום עם כלנית שהיא שחקנית מעולה.... בקיצור לחיי ה
נ.ב כשאתם ממש מתים לצעוק על שחקן ועצבנים עליו או ששונאים אותו בגלל שהוא רע אז זה אומר שהוא שחקן מעולה כי הוא גרם לכם להתעצבן עליו למרות שבעצם הוא רק משחק

LAEM

New member
התמונה היא.....

התמונה היא מהאתר של ערוץ 3 יש שם חלק על התוכנית לחיי האהבה כמו לשאר התוכניות ויש שם קטע שמספר על השחקנים ותמונה שלהם- התמונה היא משם אבל יכול להיות שזה באמת הוא.....

!PuMiCkY

New member
אויש נו... חח... באמת... ../images/Emo6.gif

אל תהיו כאלה תמימים... מה מתי אטלס יחפש בפורום של תפוז
מה שכתוב בהודעה (שכביכול מתי אטלס "כתב") כתוב בצורה כל כך שטחית ולא אמיתית, ואת התמונה שלו וה"חתימה" כל אחד יכול להשיג... מספיק שהוא נכנס לאתר שיש בו איזו כתבה על הסדרה... חחח... הצחקתם אותי עם הדיון שהתפתח על זה... כאילו שבאמת יש סיכוי שזה הוא כתב... תפתחו את העיניים
עדי

casperit

New member
מתי אטלס? לא נראה לי

מצאתי סיבה כרגע " אך אני חייב להודות שאני התחברתי לגידי שאיתו בעצם אני משחק יום יום" וגם לפי מה שידוע לי הוא לא משחק איתו יום יום... מצד שני הוא נשמע בוגר כזה... אני לא יודעת... יעל

רקפת....

New member
שלום לך

אני שכנה שלך..אז אם אתה מי שאתה אומר שאתה תכתוב באיזו שכונה בתל אביב אתה גר...רקפת

actress

New member
רקפת.... ואת באמת חושבת שהוא ירשום

בד"כ כל הסלב.. לא מפרסמים מאיזה שכונות הם כי יש מלא כאלה שיוכלים לרדוף אחריהם אז כל הדיון הזה עם זה מתי אטלס או לא סתם באמת מעורר גיחוך אם זה אכן הוא אז תנו לו לרשום בשקט מבלי להתלהב יותר מידי כי אחרת תבריחו אותו ואם זה מתחזה אז שיהיה למתחזה הזה חיים יפים וכנראה לגרור את כל התצומי הצליח לו

למעלה