שלום!

שלום!

שלום לכל הצופים של הסדרה "לחיי האהבה " ! אני רוצה להודות לכם מקרב לב, על הדיון שהכנתם לכבודינו, אנו מעריכים זאת מקרב לב ומקווים כי תמשיכו לצפות בסדרה . אני אישית מאוד שמח לראות שיש פה דיונים כל- כך מענינים , שנוגעים לי ולצוות שלי , אני באמת מקווה שאתם תמשיכו לאהוב אותנו ולפתוח לכבודינו דיונים באתרים מכובדים כאלו . בנוסף, אני רוצה להביע המון תודות ליהודה לוי , שאליו אני הכי התקרבתי במהלך הסדרה , ואני מאוד מזדהה איתו כ - גידי . אני (אלי מרקו ) מאוד משפיע עליו ומכריח אותו לקבל החלטות שהוא לא מוכן לקבל , וזה מפתח מערכת יחסים שקרית שנערכת לאורך כל הסדרה . כמובן שאני מכבד ואוהב את שאר השחקנים, אך אני חייב להודות שאני התחברתי לגידי שאיתו בעצם אני משחק יום יום . שלכם, אלי מרקו

שימקי

New member
כשתגיעו להחלטה מגובשת אז...

תודיעו לי אם זאת באמת החתימה של מתי אטלס. כי באתר שלי יש פינת חתימות של השחקנים ואני אשמח להכניס אותה לשם. נמצאת שם כבר חתימה של אבי פניני (מיכאל), ואם מישהו מכם מצליח להשיג עוד חתימות של שחקנים או אם מישהו מכם מצליח להצטלם עם מישהו מהצוות אני אשמח לקבל את התמונה ואני אפתח פינה חדשה בעמוד התמונות שתוקדש כולה לתמונות של מעריצים עם השחקנים. שלכם בידידות (ושוב...סליחה...) שימי אזולאי

שימקי

New member
יעל, בקשר לשאלתך

את החתימה שיש ברשותך, ניתן לשלוח לכתובת האי מייל של האתר שלי: [email protected] הודעה זו מכוונת לא רק ליעל אלא לכל מי שיש ברשותו חתימה או תמונה של השחקנים. בידידות, שימי אזולאי - מנהל האתר "לחיי האהבה"

lehayey aava

New member
זאת לא החתימה האמיתית ויש לי הוכחה

היום נסעתי לתל אביב ומתי אטלס חתם לי וזאת החתימה האמיתית ששלו מחר תראו אותה כי אין לי כח לסרוק אותה עכשיו...

orguy

New member
אתה באמת אלי מרקו? תוכיח!

כבר עבדו עלי מספר פעמים אנשים שקראו לעצמם בפורום שהם מתי אטלס.

lehayey aava

New member
נראה לכם????

אל תגידו לי שאתם באמת מאמינים איזה שטויות נראה לכם שמתי אטלס באמת פה ממש לאאא זה סתם אחד שרוצה להיות מתי אטלס..

לא משהו....

אחי אי אפשר לדעת אם זה באמת אתה למה: קודם כל התמונה הזאת לקוחה מהאתר 3tv(אין בעיה להתחזות) החתימה בטח שלו או של מישהו אחר וסרקת למחשב(אין בעיה להתחזות) האימייל שיך לאתר ICP כולם יכולים לדעת אותו (אין בעיה להתחזות) והגיל בכרטיס האישי רשום באתר 3tv (אין בעיה להתחזות) אז איך נוכל לדעת?

ת´אמת...

נראה לי שזה כן הוא... ואם זה באמת הוא אז זה קצת מעליב מה שכתבתם לו.....בכל זאת אם זה הוא אז תגידו תודה שהוא בכלל נכנס לפה.... אבל זה לא בטוח...

שטויות אם הוא היה...

אלי מרקו אז הוא לא היה נכנס סתם כך לפורום ועוד שבסוף הרשימה מה הוא היה מחפש פורום לחיי האהבה? לא הגיוני אני יודע שאם אני הייתי כוכב לא היה לי זמן בכלל אז ממש לא הגיוני אגב מה התמונה שלו היא תמונה שהוא לקח מאתר מסוים אז מה כל אחד יכול לעשות דבר כזה...

orguy

New member
זה קצת מחשיד? שדווקא מתי אטלס יחליט

כך להיכנס אוי ודווקא מכל הפורומים דווקא לפה הוא יכנס איזו מקריות?!

אני מסכים עש "שחר שמאוהבת בגידי"

יש לי הרגה שזה באמת מתי אטלס . אני לא יודע איך להסביר זאת אבל יש לי תחושה פנימית שזה באמת הוא .

amirbilu

New member
כולם!!!!

שמעו: רפי גינת מנהל פה פורום,יאיר לפיד מסתובב פה בפורום,אין שום סיבה להתנפל עליו ככה!,ואם זה הוא? אז כזאת התנפלות? תנו לו להסביר את עצמו.. אני אישית חושב שזה הוא!

טעות חמורה....

פורום כולבוטר אינו מנוהל על ידי רפי גינת אלא על ידי מישהו שבקשר איתו ואת זה אתה יכו לברר איתו לדבי יאיר לפיד אני בטוח שיש עוד כוכבים בארץ שנכנסים לפורמים הרי גם להם יש חיים לגבי ההודעה למעלה בשרשור לא נוכל לדעת,אבל לפי דעתי יש הרבה מתחזים,וגם שמעתי מכמה כוכבי לחיי האהבה שהם אומרים שממש אין להם זמן(גם לשחקנים המשניים) אז זה מה שהם יעשו יכנסו לפורום לא נראה לי,לא שזה רע אבל לפי דעתי מישהו החליף את שמו למתי אטלס וחזר לשמו המקורי והמישהו הזה בטוח חבר בפורום זה, טוב זה לדעתי לפחות. אלי.

למעלה