שלום.

katykr

New member
שלום.

יש לי שאלה , שאני מניחה שמופנית אל המבוגרים יותר מביניכם... אני תלמידת כיתה יא, אשר נכון לעכשיו מופנית לחמש יחידות מתמטיקה, חמש אנגלית, חמש כימיה, חמש טכנולוגיה וחמש ביולוגיה....(וכל שאר החובות!)... מסיבות מסוימות אני מעוניינת לפרוש מלימודי הביולוגיה ולהשאר רק עם כימיה וטכנולוגיה כמקצועות הרחבה, אך אינני יודעת מה יהיו ההשפעות של דבר זה. האם בגרות בהיקף של 29 יחידות היא בסדר? האם לימודי הביולוגיה תורמים באופן משמעותי לקבלה לאוניברסיטה? כלומר, האם יש סיכוי שתדחה בקשתי להתקבל למקום מסוים בגלל שלא הרחבתי ביולוגיה?? אשנח לקבל ייעוץ ועזרה... תודה

mano1

New member
תגובה

לא תהיה שום השפעה על פרישתך מביולוגיה. גם אם תרצי ללמוד רפואה, מקסימום תצטרכי להשלים (בקורס קיץ). בהצלחה, (האמת את עושה מעל ומעבר), אין הצדקה - קחי את הלימודים בכיף, ברצינות ואל תעמיסי. שום בקשה לא תדחה עקב פרישה מביולוגיה!

bizi

New member
ביולוגיה

שלום לך בשביל לקבל את התשובה המדויקת ביותר כדי לך להתייעץ במקום הנכון. כלומר במרכזי מידע של האוניברסיטאות נראה שאת לוקחת את הלימודים ברצינות אז למה לפספס משהו. תבררי מהם הקריטריונים לקבלה לאוניברסיטה ,בתחום עליו את חושבת ולפי זה תחליטי מה לעשות. בהצחה!!!

צדף2

New member
מינימום יחידות מקסימום ציונים

העצה שלי אליך היא להסתפק במינימום הנקודות הדרוש כדי לקבל תעודת בגרות מלאה. העדיפי מקצועות של 5 יחידות, בחרי במקצועות שבהם תוכלי להגיע לציונים גבוהים במיוחד. כך שהשקלול הסופי שלך, עם הבונוסים יהיה גבוה ככל האפשר. ככל שהציון המשוקלל הסופי שלך יהיה גבוה יותר - יהיו לך סיכויים טובים יותר להתקבל לחוגים "מבוקשים". בהצלחה

למעלה