שלום

שלום

אני רק בימים אלה נכנסתי לפורום זה. אני פה בשביל לעזור וללמד. היום אכתוב על הכוח הפנימי הטמון בכל אחד ואחד מאיתנו. אז לפני הכל רקע בסיסי. הגוף שלנו מורכב משני גורמים: 1) נשמה- המתיחסת אל החלק הרוחני ונעלה שבגוף 2) הגוף החומרי, החלק הגשמי שכולנו יכולים להרגיש לראות וכו.... באיחוד של הנשמה אל הגוף קימות שני סוגי אנרגיות: האנרגיה הרוחנית - זאת אותה אנרגיה שרוב האנשים לא יודעים לחוש לראות ולהרגיש. האנרגיה הפיסית - זאת אותה אנרגיה שמגיע מהשרירים ומהכוח הפיסי שלנו, כמו כן בניגוד לאנרגיה הרוחנית כמעט כל יצור על כדור הארץ מסוגל להשתמש באנרגיה הפיסית וכמובן גם משתמש בה בחיי היום יום. עכשיו בשביל להבין את מהות הכוח הפנימי צריך להתחיל עמוק מהבסיס. אז אנחנו נחזור להתחלה לבסיס אחרי שהאדם יוצא לאוויר העולם, כשהוא תינוק. תינוקות כשמגיעים לעולם עדיין במצב שהם זוכרים את כל הדברים מהגלגולים הקודמים שלהם, הם עדיין במצב שהאנרגיה הרוחנית שלהם במצב פעיל. (אל תבינו אותי לא נכון, גם אצל אדם בוגר האנרגיה פעילה אבל האדם הבוגר כבר לא מכיר בה, ומודע אליה כמו התינוק שרק נולד). זה אולי נשמע מוזר אבל תינוקות כאשר מגיעים לעולם הרבה יותר מפותחים מבחינה רוחנית מאשר אדם בוגר. עכשיו בואו נחזור על הנושא, אני מניח שהרבה ממכם שמעת את המושג "העין השלישית", אז ככה, עשו ניסוי שמו תינוק ליד מחשב הראו לו תמונה שהוא מאוד מאוד אהב. בסופו של דבר האם כיבתה את המחשב יצאה מהחדר והשאירה את התינוק לבד, מצלמות שהיו בחדר לתעד את הסיטואציה היו בסדר גמור, אבל פתאום התמונה שהם שידרו היתה מאוד מקוטעת..האם במהרה נכנסה לחדר ומצא את התינוק עם המחשב כאשר המחשב דלוק ומראה את התמונה שהתינוק אהב. ניסוי זה הוכיח חד משמעית את היכולת הפוטינצאלית של כוח המחשבה ושהתינוק שמגיע לעולם מודע לכוחות שיש בתוכו. הרבה מאוד אנשים נותים להתיחס אל הגוף כאל מובן מאליו. "יש גוף יש נשמה בלי נשמה הגוף לא יכול לחיות" וכדומה וכדומה. אבל זאת הטעות הכי גדולה, אדם שרוצה להגיע למצב של שליטה בכוחות האמיתים הפנימים והרוחנים שלו חייב קודם כל להסתכל מנקודת מבט מבינה יותר, מזה אומר, זה אומר שכאשר אדם רואה גוף מסויים אסור לו לקחת את זה בתור גוף רגיל..הוא חייב להסתכל תוך לבפנים, להבחין ממה "המכונה" המתוחכמת הזאת בנויה. לכל אחד ואחד מאיתנו הדרך למצוא את הכוח הפנימי שבתוכו תהיה שונה. הצורה שאנו בני האדם חושבים אינה דומה אחד לשני וזה למה לא בטוח שכולנו נרגיש את אותם דברים בהגעה אל האנרגיה הפנימית. אדם אשר ידע לשלות הפוטנציאל הרוחני שלו ברמה גבוהה יהיה בילתי ניתן לעצירה, כיום בחיים הנוכחים על כדור הארץ הסיכוי שזה יקרה המועט, הבעיה מתחילה בחינוך אבל לזה כבר אני לא אכנס. אנרגיה כפי שהיא אינה ניתנת לראיה על ידי האדם הרגיל,אך בהחלט ניתן לחוש בה. עכשיו אני אספר לכם את הסיפור שלי, לפני כמה ימים ישבתי בבית לבד וחשבתי לעצמי עד כמה אני יכול לשלוט באנרגיה שלי. (אני התחלתי לעבוד עליה בערך מגיל 10....שלוש שנים ראשונות היו ללא הצלחה כלל.) אחר כך התחלתי לחוש בה מסביבי. עכשיו בזמן שאני יושב ומנסה לרכז את כל האנרגיה שלי התחלתי להרגיש שאני מוקף ברוח, לא חדש..אבל הפעם זה היה שונה הפעם זה השפיע על כל מה שהתקרבתי אליו....הלכתי ליד המנורה והיא התחילה לזוז כאילו רוח שדוחפת אותי...התקרבתי לדפים בבית והם עפו כאילו משב רוח חזק בא והזיז אותם, גם המשקולת שעל הדפים (כדאי למנוע מהם לעוף) עפה איתם, עכשיו פשוט עצמתי את העיניים ודמינתי שהאנרגיה הזאת חוזרת לגוף, ברגע שזה נגמר פתחתי את העיניים הלכתי למיטה ונרדמתי בתוך שניות ספורות. בבוקר כשקמתי הרגשתי הרגשה שונה...כאילו כל הגוף שלי היה מלא מחדש. עכשיו יכולה לבוא השאלה, "אם דמיינתי שהאנרגיה הזאת חוזרת לגוף למה בכל זאת הייתי העייף מאוד אחרי התרגיל הזה?" אז הנה התשובה, שימוש באנרגיה אינו דבר קל וגם לא מומלץ לאנשים אשר לא מוכנים לזה נפשית ופיסית, האנרגיה אמנם חזרה לגופי אבל מה שהתבזבז כבר התבזבז, לא ניתן לקחת דלק שהאוטו ניצל והשתמש בו שוב מכיוון שהוא עובר תהליך כימי מסויים, אותו דבר זה עם האנרגיה הפיסית, ברגע שהיא יוצאת היא עוברת תהליך מאנרגיה קוסמית היא הופכת לגשמית. עכשיו אני אתן לכם תרגיל קטן שתוכלו לעשות ולהתאמן: שבו בצורה נינוחה על רצפה מיטה ספה או כל דבר אחר שיספק לכם נוחות מקסימלית. לאחר מיכן עצמו את העיניים. דמיינו אותכם בצורה שאתם יושבים ובמראה לגופכם פשוט תתרכזו בבטן. דמיינו את האנרגיה מכל גופכם מתרכזת לכדור גדול שם. האנרגיה שתדמינו תהיה בצבע לבן או צהוב, עכשיו תחשבו שהוא מגיע מכל מקום בגוף אל בטן. מהרגליים עולה אל הבטן, מהידיים מגיע לבטן מהראש אפילו מהאוזניים. אתם חייב לשאוב את הארנגיה ולרכזה למקום אחד בלבד והוא הבטן. חשוב לנשום נשימות עמוקות בתהליך זה. כשאתם מרגישים שהאנרגיה נמצאת שם בכוח של פריצה אחוצה אל תלחמו, תשחררו חלק ממנה לאט לאט. אסור לשחרר את הכל בבט אחד מכיוון שאז לא תחושו בה... אתם חייבים לשמור אותה לאט לאט. ומכאן אתם כבר תבינו את ההרגשה אשמח לשמוע שאלות בכל נושא שרק עולה לראש, אם אתם רוצה להגיב על זה גם מצויין בתודה, the mast of the past

למעלה