שלום :)

קודם כל,

אני שמח שסופסוף אדם שבאמת צריך להגיב מגיב. ( אני יודע שאת בת ), בקשר למסרים ייתכן אבל לא בהכרח, בכל אופן, אני הבעתי את דעתי שלי בלבד. אני לא לקחתי את זה קשה מידי, אלה שהגיבו לי ניראה לי לקחו את דברי קשה מדי. ואגב, התברר שאני לא היחיד שחושב כך לדוגמת: מה יא, אנה 92, אודי, וגאמי בארז'. ( מצטער אם שכחתי מישהו ) ושוב, לא אכפת לי מה הרגשתה בקשר לספרים, אני מסכים שזכותה לאהוב או לא. יש כאן גם הרבה שלא אוהבים את הדמות הארי פוטר, אבל אוהבים את הסידרה, אז מה? זכותם ואין לי בעיה עם זה. אבל לדעתי לא הייה לזה ביקוש רב ( להצעתה אני מתכוון ) ואם במקרה יצא לך להיות במפגש פורום כולשהו וגם לי, אין לי בעיה לתת לך חינם אין כסף את האסיר מאזקבאן. ואני באמת לא תקפתי אותה, חבל שאנשים כאן מנפחים את זה יותר ממה שצריך, כי אני אם תסתכלי טוב, שרשרתי את ההודעה המפורסמת שלי, לבחורה שהביעה גם היא את דעתה בעניין, ואני הסכמתי איתה, ורק קצת הרחבתי את העניין, זה הכל, ומזה כמה אנשים כאן, נעלבו כנראה, למרות שלא התכונתי אליהם בדברי, והחליטו להגיב קצת קשה מדי לדעתי. אני דווקא אשמח לשמוע תגובה מהנערה שאליה התיחסתי מלכתחילה, כי לא שמעתי ממנה שהיא נעלבה מדברי.

פלאפאל

New member
אם אתה כותב הודעות כאלה,

אל תצפה לתגובות שהשקיעו בהן מחשבה רבה
וסלח לי מאוד, אבל להגיד לה שזה לא מנומס שקול ללהגיד לציפורים שאין זה נאות מצידן לצייץ בבוקר.

Mrs Amber Bloom

New member
גם אם לא יקנו וגם אם לא הביעו עניין

היא לא הייתה אמורה לחזות את זה מראש! היא ניסתה, והיא לא יכלה לדעת אם יענו להצעה שלה או לא.

לסיום העניין אני מציע

שתראי את ההודעה למטה של הנערה החמודה שכתבה את ההודעה הראשית, וגם אולי אם תרצי, את ההודעה האחרונה שלי כאן בשירשור הזה. ( כלומר חוץ מההודעה הזאת כמובן )

עוד דבר קטן,

בכל פורום שקשור לפנטזיה, היא יכלה להצליח אף יותר מכאן, אני נמצא בפורום רומח הדרקון, ושם אוהבים כמעט כל ספר פנטזיה שקיים, כולל הארי פוטר. כך שיש איפה לפרסם. ואם לפנות בדברים בצורה מנומסת ותרבותית נחשבת חוצפה מצידי, אז יופי לי. יכולתי בקלות לפתוח במתקפה, בדיוק כמו שעשית את, והבחור ה"נחמד" שם למטה.

gdisrael

New member
סליחה ידידי, אבל זו אחת ההודעות

הפלצניות. לא מנומס ? אם יש באמתחתה ספר מסדרת "הארי פוטר", היא לבטח לא תלך למכור אותו בפורום "אנגלית - לימודים" או פורום "לשאול את הרב", אלא מסתמא תמכורו בפורום חובבי הארי פוטר. מכאן, עד להסיק מכך פרובקציה שלמה, של אי-נימוס בהצעה למכירה בפורום "חובבי הארי פוטר", שמא יעלבו החובבים מאי-החיבוב, זו פלצנות לשמה ! מלבד זאת, לא סביר שלרובנו יש את הסדרה, נתקלתי בחיי אנשים חובבי-הסדרה שקראו הספרים בספרייה, או כדומה, בשפה-המקורית (אנגלית!), לכן גם זה לא מצד החיוב, לכאן ולכאן, האפשרויות הם ללא-סוף.

לא, וההודעה הזאת שלך

בטח שיא הנימוס מה? ומעט מאד האנשים כאן בפורום אם בכלל שאין להם כאן את הסידרה. מוזר, אתה לא ראית מישהו שקופץ על המציאה לקנות ממנה נכון? חוץ מאיתנו שמתווכחים, אף אחד כרגע לא שם על ההודעה שלה, ולמה זה ניראה לך? וגם תיראה את התגובות של אנשים כאן, כשהציעו אותו דבר בפעם הקודמת. כולם ניסו לשכנע את הבחור שרצה למכור, שלא ימכור, ושכדי לו לקרוא, ולמה? כי אנשים כאן מאד קשורים לספרים האלה, ועובדה אני לא היחיד שחושב כך, ראית אולי במקרה את היד התומכת של חברת הפורום כאן? (
), ודווקא כפי שהבנתי מידדתנו לפורום "גאמי בארז" שיש מקומות הרבה יותר מתאימים, כי כאן סביר להניח לרוב יש את הספרים. מוזר שמרוב עצבים על הודעה אחת, אתה מתעלם בקלות מההודעות של אחרים שפונים לגברת. וחוץ מזה הבעתי את דעתי בלבד, אני לא ביקשתי ממנה שתפסיק, אני לא אסרתי עליה ( גם כך אין לי הסמכות ), אמרתי אך ורק את דעתי, נקודה. זכותך לחלוק עליה, אבל להבא תשתדל לענות מנומס יותר ובלי מילים צעקניות, כי למרות דברי אמרתי אותם בצורה מנומסת ולא תקיפה בכלל, וגם כתבתי שאני מתנצל בפניה, עם חלילה נפגעה במשהו מדברי, כי שוב בפעם האחרונה, הבעתי רק את דעתי שלי, תודה ויום נעים.

לכל התוקפים, נא להכנס לרגע.

כרגע שלחתי מסר לנערה שפרסמה את ההודעה ובה הסברתי לה את דברי, והתנצלתי במקרה ונעלבה, אבל בשורה התחתונה, מעכשיו זה עניין שיסגר ביני לבינה, אז סלחו לי אם לא הגיב לתקיפות נוספות. אני די בטוח שהעניין יובהר והכל יגמר בשלום. ( למרות כפי שכבר אמרתי, לדעתי קצת ניפחתם את העניין הרבה יותר ממה שאני ניפחתי )

gdisrael

New member
מחילה מכבודו, אם נעלבת מנימת-הודעתי

אני הראשון שאתנצל, זו לא הייתה הכוונה. פשוט ההודעה שלך קוממה אותי, מילא הייתה באה אליה בהאשמות ענייניות, הייתי מקבל - אך לשוא האשמתיה, כאשר אין עוול בכפיה, ועוד בהשאמות שבעייני נתפסו כפלצנות טהורה לשמה. אני מבין את טענתך, לצערי, לא קניתי אותה. אני חושב שלגטימי לחלוטין שהיא תבוא לפורום הלז לנסות למכור ספר מסדרת הארי פוטר, היא בטח לא עשתה את כל החשבונות שאתה עשית בהודעתך, שאכן אם הייתה עושה - יתכן והייתה מגיעה למסקנות זהות. היא באה בתמימות, מהיגיון בריא, לא דשה בכך מדי, אמרה יש באמתחתי ספר מסדרת הארי פוטר, הבה נציעו למכירה בפורום *חובבי* (ספרי) הארי פוטר. שוב, אם נפגעת ו\או נעלבת, אני מתנצל שנית. תודה גם לך, לילה טוב.

קרציבל

New member
היי, כנסו רגע.

תראו, בקשר להצעה שלי. קודם כל, נכנסתי לפורום הראשון שראיתי. קראתי את כל מה שכתבתם, וכן, אני אנסה למכור אותו למישהו בפורומים אחרים. לא נפגעתי, חלילה. הבנתי לגמרי למה התכוונתם. ובקשר לקריאת הסדרה.. ניסיתי, המווון פעמים. קראתי את הספר הראשון לפחות פעמיים, והפסקתי באמצע. לא יודעת, הארי פוטר זה כנראה לא בשבילי, אני פשוט.. אפשר להגיד לא מבינה כלום D: תודה רבה על היחס שלכם :) ובכלל, 'גברת'? תנו לי את הזמן להתבגר D: לאט, לאט. שהם.

מצטער על ה- "גברת"

פשוט לא מסרת גיל, אז לא ידעתי כיצד לקרוא לך, לבסוף שהנחתי שאת נערה אז עברתי לכינוי "נערה חמודה" נערה כי אני מניח שאת אכן נערה, וחמודה בגלל ניסוח דבריך היפים והמנומסים. ומפני גם שאני בן 28 ורגיל לתת מאין שמות "חיבה" למניהם ליותר צעירים. וזה בסדר גמור את לא צריכה לשנות מיקום בגלל הבעות דעה של אנשים, במיוחד שאנחנו לא הינו רוב נגד הצעתך, הינו די חלוקים בנושא. אבל שוב זו רק דעתנו והרגשתנו, וכמו שזה זכותנו להביע את דעתנו האישית על הנושא שלך, כך גם זכותך המלאה, כן לנסות למכור דווקא כאן. יש לי אפילו הצעת פשרה אם במקרה ואת עדיין לא מרגישה נוח עם ה"מתנגדים," תפרסמי גם כאן, אך גם בעוד מקומות נוספים, אני אישית ממליץ על כל פורום שעוסק בספרי פנטזיה כאלו ואחרים. כך יגדלו סיכוייך למצוא קונה.

ואגב, עוד דבר קטן אחרון.

תקראי בבקשה את שני המשפטים בחתימה שלי, אם אהבת וזה שעשע אותך אני ממליץ לך על ספרי רומח הדרקון שמשם הם לקוחים, אם לא, אז לא. לא קרה שום דבר.

למעלה