יש לך בעיה קשה גברת.
אני לא תקפתי אותה, דיברתי אליה בנימוס, ואף התנצלתי במקרה ופגעתי בה. את בכלל קראת טוב את מה שכתבתי? כי זה בהחלט לא ניראה כך, ניראה לי שישר החלטת לתקוף, לפי התגובות שלי לאחרים כאן, ולא לפי מה שכתבתי בתגובה אליה. אני לא אמרתי שהיא צריכה לאהוב את הספרים זכותה לא לאהוב, וזכותה גם להציע את הספר למכירה בכל פורום שמתחשק לה, רק אמרתי שזה לא ניראה לי הכי מתאים, ואני לא היחיד שחושב כך, אם טרחת גם לעקוב אחרי שאר התגובות להעלמה הנחמדה. ונתנו לה כאן הצעות איפה כדי לפרסם, ושוב אני חוזר, אני לא ראיתי מישהו מכאן לבנתיים שהביעה עניין לקנות ממנה, ומכל אחד אחר. ונכנסו לכאן כבר כמה פעמים אנשים שניסו למכור כאן ספרים, וכפי שידוע לי, לא ממש הלך להם. כי לרובנו כאן, יש את הספרים, ויש גם טיפוסים שלא אוהבים לקרוא ספר יותר מפעם אחת, והם מעדיפים לקרוא בספריה כי זה יותר משתלם, וכן, יש גם אנשים שאין להם כסף לקנות ולכן הלכו לספריה, אבל למה לדעתך הייה להם כסף לקנות דווקא עכשיו ודווקא ממנה? כמו שכבר אמרתי כבר, במחיר שהיא הציעה, ניתן לקנות ספר חדש לגמרי מהחנות, אני את שלי קניתי בערך במחיר שהיא הציעה. ואת יודעת מה? אספר לך עוד משהו, לי יש ספר של הארי פוטר והאסיר מאזקבאן מיותר, כיוון שפעם הוא אבד לי, וקניתי לי אחד חדש, לא מזמן מצאתי את הישן, כך שיש לי ספר עודף. אבל לא הצעתי כאן את הספר למכירה או משהו, כי הנחתי שלכולם או לרוב יש, לפחות לאלה שבפורום הזה. וחוץ מזה עד כה, איש מבין אלה שהזכרת שלוקחים ספרים מהספריה, לא הגיב לא לדברי ולא להצעה של העלמה הנחמדה.