שלום :)

קרציבל

New member
שלום :)

אהמ, היי :) קוראים לי שהם. לפני כמה ימים קיבלתי את הספר של הארי פוטר, והנסיך חצוי הדם.. משהו כזה >< אני לא ממש קוראת את הספר, וחבל שהוא סתם ישב במדף שלי D: למרות שאני בטוחה שאין פה מישהו שצריך, אני מוכנה למכור אותו למישהו. הוא עולה 110, אמכור אותו למי שרוצה ב-75-80 שקל. מי שרוצה שיצור איתי קשר במסנג'ר - [email protected] באיסיקיו - 248012581 או במסר. שהם :)

Gummy Bears

New member
האמת היא שפה יש יותר אנשים שקראו

את הספרים, ובאים לפה כדי לדבר עליהם. את יכולה לפרסם בלוחות יד שנייה, שם בטוח יהיה הרבה יותר ביקוש. למרות שמה שאני באמת ממליצה לך זה להתחיל לקרוא, תאמיני לי שתהני מכל רגע.

רוצה לאוסיף לדבריה..

אני מאד מכבד את אלה שקנו או קנו להם ספרי הארי פוטר, ולא כל כך אהבו ורוצים למכור את הספר. אבל.... זה קצת לא מנומס לדעתי, לנסות למכור לנו, כאן בפורום הספר. כי רובנו כאן, מאד קשורים לספרים של הארי פוטר, ועם מישהו או מישהי מדברים על למכור ספר מהסידרה, זה די "מכה מתחת לחגורה" קצת. כלומר עם לא אהבת את הספר, טוב ויפה, זכותך המלאה לא לאהוב אותו, אבל על תנסי למכור לנו, גם די סביר להניח שלרובנו יש את הסידרה. ( אני אומר זאת לא חלילה מרצון להתקיף, אני בכלל לא מתקיף לדעתי, ועם זה נשמע כך, אני מתנצל, פשוט אנחנו קצת רגישים- במיוחד אני - לספרים הללו. מקווה שאת מבינה.
)

Marth Darunia

New member
זו קצת הגזמה לדעתי

זה לא שהיא לא קראה את הספר ולא אהבה אותו, היא פשוט לא מעוניינת בו מלכתחילה, והיא רוצה למכור למישהו שכן. מה רע ומעליב בזה?

אנה92

New member
לדעתי זה דיי מעליב

לא יותר מידי אבל העובדה שהיא לא רוצה לקרוא אותו זה כבר נקודת התחלה.

חהחהחה.

אני חייבת להגיד שאני באמת נעלבת בשביל הספרים כשמופיעות הודעות כאלה.
אבל לדעתי אין לנו ממש זכות להאשים אותה לגבי זה.

Guid

New member
למה לא?

אם יש נגיד איזה מישהו שאין לו את הספר והוא רוצה לקנות אבל לא יכול משיקולים כספיים? ואני בטוח שיש כאלה מקרים! היא בסך הכל מנסה לפנות לאנשים שהכי יתאימו לקנות את הספר הזה ועוד מציעה אותו במחיר מוזל! לדעתי היא יצאה ממש בסדר.

סליחה אבל, את רואה מישהו

מאלה שפונה אליה? לבנתיים אני לא ראיתי. וחוץ מזה לדעתי המחיר קצת גבוה מדי, אני קניתי אותו בכ- 85 ש"ח במבצע כשהוא יצא. והיום בחנויות באמת המחיר נע, בין 75 ל 85, פחות או יותר. כך שגם, היא לא הציעה הצעה הוגנת לדעתי, גם כך. כי למה לקנות ספר משומש, אפילו עם הוא במצב טוב, עם אפשר לקנות ספר חדש לגמרי בפחות או יותר באותו המחיר מהחנות? עם אכן יש כאן אנשים שאין להם את הספר ומעוניינים לקנות מאנשים אחרים, אז אני מתנצל וחוזר בי מדברי, אבל אני די מטיל ספק בכך. וגם עם יש, עם לא היה לאותם אנשים כסף לקנות את הספרים, למה לדעתך אהיה להם עכשיו?

Marth Darunia

New member
שמע

1. זה שאף אחד לא הגיב ב"כן, אני מעוניין לקנות" לא אומר שלא פנו אליה אנשים שאכן חשבו לעשות זאת. 2. מדבריך נשמע שלדעתך היא לא אוהבת את הספרים, משמע שונאת אותם, אבל מאחר והיא לא קראה את הספרים היא אינה יכולה לשנוא או לאהוב אותם. היא פשוט לא התעניינה בהם, שזה דבר לגיטימי לגמרי, כי הרי אתה לא יכול לצפות מכל האנשים בעולם להתעניין באותו סוג סיפורת. 3. המילה "אם" שמופיעה מס' פעמים בהודעות השונות שלך בשרשור זה מאוייתת עם האות א', לא ע'.

עונה.

1. הנקודה היא, שאף אחד מה- "מעוניינים" שאתם טוענים שיש בכלל לא הגיבו כאן, כנגד או בעד, על מה שאנחנו מתוכחים כאן. כך, שאני לא בטוח שיש כאן בכלל מעוניינים, ואם יש, תנו להם להגיב למה לכם לדבר בשמם, לי אין בעיה לחזור בי מדברי אם יתגלה שטעיתי. 2. לא אכפת לי אם היא אוהבת או שונאת או לא זה ולא זה, לי הפריע עצם הבחירה בפורום הזה כמקום להציעה למכירה את הספר, וכבר העלו כאן הצעות, על מקומות יותר מתאימים, כי בפורום הספר, סביר להניח שלרוב ( לא לכולם ) יש את הספרים. 3. אז יש לי קצת בעיה בין ה-ע' ו- א' במילה א\עם, אז מה? אני עובד על זה, כתרוץ מוצדק בעייני אומר, שהמון שנים לא כתבתי ולא היה לי בזה גם צורך, ורק בשנה האחרונה חזרתי לכתוב בעוצמה גדולה. ולכולנו יש מילים מסוימות שבהם מתקשים יותר מאחרים.

Marth Darunia

New member
מה אתה אומר...

אז בעצם לפי דבריך עדיף שהספר ישכב אצלה ללא שימוש מאשר שהוא יימכר למישהו שכן יקרא אותו

תקשיב טוב ידידי היקר...

כנראה שלא הבחנת בהודעה שלמטה, שבה אמרתי שפתרתי איתה את העניין במסרים וידיעתך הרבה, היא דווקא לא נפגעה מדברי, ואפילו הבינה אותי לחלוטין, מה שאתה ופלאפאל כנראה לא. אז זהו, הנושא סגור, והכל טוב ויפה. אחלתי לה בהצלחה רבה, והיא מבינה שרק הבעתי דיעה שלי פרטית וזה בסדר גמור מבחינתה. והיא גם יודעת שהיא לא צריכה שום אישור ממני ומאף אחד איכן לפרסם ואיכן לא. בקיצור, הבהרנו בצורה נימוסית ויפה את העניין והכל טוב. אז שהייה לכם המשך יום נעים ובואו נעבור אלה, יש אני בטוח דברים הרבה יותר טובים ומעניינים בפורום הזה יותר מהויכוח הקטן הזה שנגרר קצת יותר מהרצוי לטעמי. מודה לכם על הדיון, היה בהחלט מעניין ( ואני לא אומר זאת בצניות ), ולהתראות בויכוחים הבאים או בשאר הדברים הבאים בפורום.

Mrs Amber Bloom

New member
../images/Emo41.gif

בקשר ל-2, אתה חושב שהיא עושה את זה בכוונה? זה די הגיוני שאם היא מנסה לפרסם את זה בכמה מקומות באינטרנט, בתור אחת שלא בפורום ולא מבינה, היא תנסה לפרסם את זה גם פה.

ולמה בדרך כלל

מוכרים ספר? כי לא ממש אוהבים נכון? נכון שיש גם אפשרות שהיא פשוט זקוקה לכסף, בלי קשר לאהבה או לא. אבל זה לא נישמע כך במקרה הזה לדעתי. ( שוב, זאת רק הרגשתי, ייתכן שאני צודק ) ועם אני צודק בהנחתי, והיא אכן מוכרת, כי היא לא אהבה, זה קצת מעליב בעייני, שכן אוהב מאד את הספרים.

פלאפאל

New member
אווו, העליבו לי את הדובי... ../images/Emo10.gif

זה שאתה אוהב את הספרים זה טוב ונחמד. זה אומר שאתה לא שונא כל דבר שקשור בעולם הזה. היפ היפ הוריי
אבל זה לא אומר שגם היא צריכה לאהוב אותם. או שדעתה לא מנומסת ולא פוליטיקלי קורקט. מה שאתה אומר זו פגיעה בחופש הביטוי והרבה פחות ראוי מההודעה שלה - שאגב, דווקא הגיונית לגמרי. לאן היא תלך כדי למכור אותו? לפורום באפי ואנג'ל? יותר סביר שמישהו כאן קרא מהספרייה ואין לו את זה בבית מאשר שמישהו שם ירצה את זה. אתה לא רוצה לקנות, אל תקנה. אתה נעלב, אל תקרא. אם זה מה שמעליב אותך - שאחרים לא אוהבים את הארי פוטר - שתהיה לי בריא. במקומה, הייתי נעלבת ממך ורואה אותך כחוצפן.

יש לך בעיה קשה גברת.

אני לא תקפתי אותה, דיברתי אליה בנימוס, ואף התנצלתי במקרה ופגעתי בה. את בכלל קראת טוב את מה שכתבתי? כי זה בהחלט לא ניראה כך, ניראה לי שישר החלטת לתקוף, לפי התגובות שלי לאחרים כאן, ולא לפי מה שכתבתי בתגובה אליה. אני לא אמרתי שהיא צריכה לאהוב את הספרים זכותה לא לאהוב, וזכותה גם להציע את הספר למכירה בכל פורום שמתחשק לה, רק אמרתי שזה לא ניראה לי הכי מתאים, ואני לא היחיד שחושב כך, אם טרחת גם לעקוב אחרי שאר התגובות להעלמה הנחמדה. ונתנו לה כאן הצעות איפה כדי לפרסם, ושוב אני חוזר, אני לא ראיתי מישהו מכאן לבנתיים שהביעה עניין לקנות ממנה, ומכל אחד אחר. ונכנסו לכאן כבר כמה פעמים אנשים שניסו למכור כאן ספרים, וכפי שידוע לי, לא ממש הלך להם. כי לרובנו כאן, יש את הספרים, ויש גם טיפוסים שלא אוהבים לקרוא ספר יותר מפעם אחת, והם מעדיפים לקרוא בספריה כי זה יותר משתלם, וכן, יש גם אנשים שאין להם כסף לקנות ולכן הלכו לספריה, אבל למה לדעתך הייה להם כסף לקנות דווקא עכשיו ודווקא ממנה? כמו שכבר אמרתי כבר, במחיר שהיא הציעה, ניתן לקנות ספר חדש לגמרי מהחנות, אני את שלי קניתי בערך במחיר שהיא הציעה. ואת יודעת מה? אספר לך עוד משהו, לי יש ספר של הארי פוטר והאסיר מאזקבאן מיותר, כיוון שפעם הוא אבד לי, וקניתי לי אחד חדש, לא מזמן מצאתי את הישן, כך שיש לי ספר עודף. אבל לא הצעתי כאן את הספר למכירה או משהו, כי הנחתי שלכולם או לרוב יש, לפחות לאלה שבפורום הזה. וחוץ מזה עד כה, איש מבין אלה שהזכרת שלוקחים ספרים מהספריה, לא הגיב לא לדברי ולא להצעה של העלמה הנחמדה.

אממ

אני לוקחת ספרים מהספריה =) חסרים לי חדר הסודות והאסיר מאזקבאן (רק שאני לא קונה דברים מאנשים זרים דרך האינטרנט). ואני מניחה שאני לא מיוחדת בזה. וחוצמזה- סביר להניח שאם מישהו כן ירצה לקנות הוא יעשה את זה במסר, לא? הרי צריך למסור כאן פרטיים אישיים. יעקב, אני חושבת שלקחת את זה קצת קשה מדי- אני לא רואה משהו מיוחד או לא מנומס בזה שאנשים לא מתביישים להגיד שהם לא אוהבים את מה שאני כן אוהבת ולהיפך. בדיוק כמו שאני לא צריכה להסתיר שאני לא אוהבת קרוקס או מוזיקה מזרחית או ספרים אחרים וכו'. בכל מקרה- נראה לי שהשרשור הזה קצת מוגזם, במיוחד לאור העובדה שכתוב בהודעה הראשית של יעקב- "אני אומר זאת לא חלילה מרצון להתקיף, אני בכלל לא מתקיף לדעתי, ואם זה נשמע כך, אני מתנצל"

למעלה