שלום!

NasTy GirL

New member
שלום!

אני לירי וראיתי שיש פורום כזה ברחבי תפוז... אז החלטתי להצטרף... MUSIC IS MY LIFE כמובן, שיש עוד כמה דברים חוצצמוזיקה...
אני מנגנת כבר 7 שנים על פסנתר (שנה הבאה שנה שמינית!)... אממממ... מה עוד... אני בת 12...
אני בד"כ בפורום אופנה (מה שמזכיר לי...אנג´ל...) ובנות. יאללה, סלאמת!

D.G OD

New member
ברוכה הבאה!! עוד פסנתרנית..

ולא סתם, אלא גם בת,
.. אנוכי אני ועצמי התצרפנו לפני יומיים שלושהף וזה יהיה סבבה עם עוד פסנתרנית (עד עכשיו הרוב הגדול מאוד!! הם גיטריסטים).. איזה סגנונות בעיקר את מנגנת? יש קטעים שאפשר לשמוע? בברכה, The wizard of Oz, D.God

D.G OD

New member
אוי ואבוי לי.. התצרפנו=הצטרפנו..

יש לי בגרות השנה ואילו שגיאות.. לא רק ששכחתי שיכול עיצורים אלא גם הדמות בנחציות (או שמה זה בקוליות?) אני צריך רענון.. בברכה, The wizard of Oz, D.God

ram liran

New member
אחחח, איזה מזל שסיימתי עם החרא הזה

87 זה לא רע, נכון?
Ram-bo

תוסיפו עוד אחד ../images/Emo6.gif

אחחח, הנה מתווסף לרשימת הפסנתרנים דווקא חבר במשפחת הזכריים והורס את האחווה הנשית :) אז ככה, אני מנגן די מכיתה ג´ (אני בן 19), אף פעם לא למדתי עם מורה, רוב הידע שלי מתבסס על למידה עצמית לנגן שירים ומנגינות ולמרות שדי זרקתי בקריירת הפסנתרנות שלי (ליתר דיוק - אורגנית) אני יכול להתפאר בשמיעה אבסולוטית לא רעה בכלל. ועכשיו לעניין - מה אתן/ם יודעות/ים לנגן? אני - חוץ מלאלתר במקביל לשירים שרצים על WINAMP, יודע יצירות כמו מינואט של באך, הסימפוניה ה-40 של מוצרט, שירים של אתניקס ולמעשה לא יותר מדי ברפרטואר הרשמי שלי. אני בטוח שכולכם תגדילו לעשות ממני :) אז יאללה - להשוויץ!!

NasTy GirL

New member
אה....../images/Emo3.gif ../images/Emo108.gif

איזה כיף! אני מתחילה עוד כמה חודשים שנה שמינית! והנה כל היצירות שאני מנגנת לאחרונה...: מזרוקה בפה מז´ור של שופן ואריציות של היידן (AIR VARIE???) מומנט מוזיקל (רגע מוזיקלי) של שוברט שוק פרסי של קטלברי...

D.G OD

New member
עכשיו תורי..

נגנתי לפני כשלוש שנים (בשנתי השישית) את השוק הפרסי, לצערי אני לא זוכר את יצירה זו, ואין לי כוח לנסות ללמוד אותה שוב.. כיום אני מנגן: הטוקטה של באך Fur Elise של בטהובן Gispy Dance של Lichner Waltz בלה במול של Brahms Venetian Boat Song של מנדלסון The Beatiful Blue Danube של שטראוס כל אלו חוץ משתי האחרונות אני מתרגל כבר מס´ שנים כי אני בלי מורה ולא נגנתי רצוף אז כדי לא לשכוח את שתי האחרות למדתי אחת בספטמפר ואחת לפני חודש חודשיים בנוסף אני מאלתר (או יותר כותב) בעיקר על סולם דו מינור (הכי נוח לי) ויש לי מס´ קטעים שאני מקליט (הם לא יוצאים טוב בגלל שאני מנגן אותם על אורגנית וחסרות לי שלוש אוקטבות, שתיים נמוכות ואחת גבוהה), בפסנתר הם מגניבים לאללה... אני יודע מנגינת ג´אז אחת ומנסה להשיג תווים של עוד.. מקווה להשתפר בכתיבה בעיקר וללמוד יצירות ברמה גבוהה יותר.. בהצלחה לכולם!!! בברכה, The wizard of Oz, D.God

psynation

New member
גם אני......

חוץ מכל היצירות הקלסיות אני כותב ויוצאים לי דברים לא רעים בכלל. חוץ מזה אני רוצה להתחיל ללמוד ג´אז.

frodo

New member
אני לא ממש משוויץ

אבל אני גם פסנתרן, ניגנתי כל כיתה א´ עם מורה... כיתה י´ או יא´ חזר לי הג´וק ואני מנגן מאז לבד... למרות שדי הרבה זמן, משהו כמו חודשיים לא ממש נגעתי בפסנתר, אני מנגן גם על גיטרה אז די התעסקתי בזה דברים שאני הכי אוהב לנגן: סונטה לאור הירח של בטהובן סונטה פתטיקה של בטהובן, יצירה מהממת bohmeian rapsody של פרדי מרקורי יש עוד הרבה, אין לי כח לרשום אבל אלה היצירות שאני הכי אוהב.. נ.ב מצאתי עבודה סוף סוף ואני מתחיל לחסוך לחשמלית... לא ממש מעניין אתכם אבל אני חייב לספר בערך לכל מי שאני מדבר איתו

NasTy GirL

New member
אני מצרפת קישור

למי מכם שרוצה לשמוע את היצירה "שוק פרסי". זו יצירה מאד מאד יפה-אבל לצערי, מי שמבצע אותה מנגן על אורגן, ו... הביצוע לא טוב, והיצירה מהירה מדי ואין פדל... אבל אני שומחת עליכם שתסתדרו... רדו למטה עם הדף, שם היצירה כתובה (IN A PARSIEN MARKET)... תהנו!

HermioneAnn

New member
Hello-Hello

שלום לכן אנשימים... אני טומי (אני יודעת שזה שם של בן, אבל לא, אני לא בן) כבר הייתי כמה פעמים בפורום הזה, אבל לא ממש כתבתי שום דבר ובטח גם לא יצא לי לבוא לפה יותר מדי פעמים, אבל משעמם לי, אז החלטתי לספר לכם מי אני... אני מנגנת כבר חמש שנים על חליל צד, ואני מנסה ללמד את עצמי פסנתר, אבל זה די מתיש... וחוצמזה אתמול קניתי גיטרה (!!) ואני ממש נרגשת מוסיקה זה באופן כללי הדבר שהכי חשוב לי בחיים, ולא רק נגינה, אני גם שומעת מוסיקה בכפיתיות... ובכלל, אני נוטה להחשב כנערה מאוד לא שפויה אני מקווה שתוכלו לעזור לי עם התקלות שנוטות לקרות לי כמעט כל הזמן, ולספק לי את העזרה שאני כמעט תמיד צריכה... אז ביינתיים, אורוואר לכם, אנשי החביבים
Tommy

HermioneAnn

New member
המפי...

יש לי שאלונת קטנטונת.. כבר חצי שנה אני עובדת ועובדת בשביל לקנות גיטרה, ועכשיו, אחרי שקניתי אותה, אז נזכרתי שאני גם צריכה חוברת תווים... אבל כבר נגמר לי הכסף :( אז רציתי לשאול אם אתם במקרה יכולים להמליץ לי על אתרים טובים שאפשר להוריד מהם תווים בחינם... אני מחפשת שירים של להקות כמו לד זפלין, הביטלס, The Who וכו,... יש לכם רעיונות? זה *ממש* יעזור לי ת´אנקס, *Tommy*

למעלה