שלום :) אני חדש כאן :) בן 22, תל אביב מעצב גרפי, מתמחה בריטוש תמונות לבוק ופרסום מדיה באינטרנט...
G gilrabbi New member 9/11/06 #1 שלום אני חדש כאן בן 22, תל אביב מעצב גרפי, מתמחה בריטוש תמונות לבוק ופרסום מדיה באינטרנט...
מ מנהל פורום דוגמנות New member 9/11/06 #2 נשמח לצפות בעבודת שלך אתה מוזמן להעלות תמונות שערכת לפני ואחרי.
G gilrabbi New member 9/11/06 #5 טנקס...ואפשר לראות בינתיים עבודות.. טנקס אפשר לראות בינתיים עבודות שלי באתר שלי.... בנוסף אני יעלה עבודות חדשות של ריטוש כדי שתתרשמו.... אם יש פה מישהי/מישהו שרוצה תמונה אחת או שניים לריטוש שיעביר לי ואני יעבד אותה בשמחה... האתר שלי
טנקס...ואפשר לראות בינתיים עבודות.. טנקס אפשר לראות בינתיים עבודות שלי באתר שלי.... בנוסף אני יעלה עבודות חדשות של ריטוש כדי שתתרשמו.... אם יש פה מישהי/מישהו שרוצה תמונה אחת או שניים לריטוש שיעביר לי ואני יעבד אותה בשמחה... האתר שלי
T Tamar Lev New member 9/11/06 #7 ברוך הבא אני ישמח אם תעצב לי משהו.. :] הינה המסנג'ר שלי- [email protected]
ח חן M New member 10/11/06 #10 תמרי לא מומלץ להעלות כתובת מסנג'ר על גבי הפורום,בשביל זה יש את מערכת המסרים.