שלום....:)))

tal89

New member
היי

אצלי הכול סבבי בבי אני מהצפון מנהריה-עיר גם לך חג שמח אבל כבר ניגמר פורים חחחחחחח ביי טלו´ש

זו אני

New member
ואי.....

את מנהריה??? את קרובה לידיד שלי:)) איזה כיף לך!!! חחחחחחחחחחחחחחח עזבי.... הוא גר ביישוב ליד נהריה
טוב אוקיי נחמד חדעת..... ביי בייי

tal89

New member
היי...!../images/Emo44.gif../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif../images/Emo2.gif../images/Emo152.gif

כן אני מנהריה איזה שימחה כיף לי?... ממש לא משעעמעממעמעם לי בעיר הזאת! בייו´ששש טלו´שששש

זו אני

New member
חחחח... באמת כיף לך הלוואי ויכולתי

לבקר אותו... ומה הקשר למה שגדברנו למה שאת כתבת: ממש לא משעם לי בעיר הזאת! כי לא הבנתי..... טוב לא משנה... בההההה ביי:))))))) איך עבר שישי? ספרו... אני לא יצאתי

tal89

New member
יום שישי ....... בוא ניראה!!!

סתם ישבתי עם כול חברה בסנוקר ויש בנות שמשחקות אבל זה לא אצלי בראש! למה לא יצאת?..?... ואיפה שאני גרה משעמעממם רצח!!!

זו אני

New member
אממם למה לא יצאתי?.........

חברה שלי עשתה מסיבה ושטויות כאלו והייתי אמורה ללכת אבל אז רבתי עם אמא שלי.. והיא החליטה שהיא לא נותנת לי לצאת.. (והפעם היא עמדה בזה) כי כשאנחנו רבות אז היא אומרת לא ותמיד זה הופך לכן.. טוב מה אני מספרת לכם את זה???? חחחחחחחחחחחח סתםםם... וגם בטח לא מעניין אותכם אבל שטויות... בסוף התברר שלא היה משהו אז לא נורא..... וזהו שבת נחמד ונעים לכולםםםםםם!!!!(חחחחח)
ולי לא כל כך כי אני צריכה ללמוד למבחן
במתטמיקה
ביי ביי -מאיה-

למעלה