שלום....:)))

זו אני

New member
שלום....:)))

היי מה נשמע?? אני מאיה... ואני חדשה פה אפשר לומר, חח אני רואה שהרבה מצטרפים אליכם...:)) יש לי שאלה הפורום הזה : אחרי הצלצול קראו לו פעם הצלצול הגואל??? אם כן אז הייתי פה פעם... בכל מקרה... אני חדשה פה, קוראים לי מאיה אני בת 14 אממם אני לא יודעת בדיוק מה לומר?? :((....... אז תשאלו אם אתם רוצים... ואני מקווה להשתלב פה....ושיהיה כיף:))) ועוד משהו.. ככה לבסיס על מה מדברים פה???? יהיה נחמד אם תענו, מאיה
נ.ב. יש לי תמונה... אם אתם רוצים.. אבל אתם לא חייבים... בכל מקרה סתם אמרתי כי אני רואה שכמה ילדים שמו אבל לא משנה.... אז זהו.. ביי ביי

shiri-d

New member
היי מאיה../images/Emo70.gif מה קורה../images/Emo35.gif

אני שירי... היום אני בת 14... וכן, זה הפורום שפעם קראו לו "הצלצול הגואל" אבל רועי החליט לשנות את השם בגלל שהרבה חשבו שזה פורום של הסדרה... ואם היית פה, אז את בטח יודעת על מה מדברים... (ואם לא - אז, על כל מה שקורא אחרי בזמן ולפני בצפר בקיצור הכל, כל מה שבא וכל מה שהולך...) אם בא לך תשימי תמונה... אבל אחת... לא צריך מיליון כמו שמשהי שמה... מקווה שתהני בפורום הזה שירי

N i K

New member
היי! ברוכים הבאים! ../images/Emo24.gif

ברוכים הבאים לפורום! נחמד שכל הזמן מצטרפים חדשים... אנחנו דיי מדברים על הכל. ו... שירי פירטה יותר בהודעה למטה. הנה העתק שלה: "ברוכה הבאה לפורום שלנו
אנחנו מברים פה על מה שקורה לפני, אחרי ובזמן, בצפר... כמובן שאנחנו אוהבים יותר לדבר על מה שקורה אחרי בצפר... (לפחות אני) כשלמשהו יש איזו בעיה הוא כותב אותה בפורום ואנחנו משתדלים לעזור לו לפתור אותה קיצר, אני מקווה שתהני בפורום... ואם את רוצה לדעת פרטים עליי, אז כבר כתבתי אותם למשהו... אז את יכולה להסתכל... שירי" זה לא הייתי אני. בכל אופן, ברוכים הבאים!

זו אני

New member
פשש איזה קבלת פנים:) חיממתם לי ת´לב

חחחחחחחחח אוקיי אז ככה... קודם כל תודה שהגבתם נחמד מיצדכם
וכן הייתי בפורום הזה פעם רק רציתי לדעת עוד פעם לידע הכללי שלי מה עושים פה כדי שגם אני אוכל לדבר..... בכל אופן תמונה אני אשים מתישהו אבל לא עכשיו כי אין לי כוח מאוחר בלילה ואין לי כוח להתחיל להתעסק עם השטויות האלו אז בפעם אחרת
אזז איך חופש פורים??????? -מאיה-:) ודרך אגב........ חג שמח:))!!!!!!!!!

shiri-d

New member
החופש... אמ... הוא בסדר...

קרה לי משהו לא כל כך נעים, בגלל זה גם היונלדת שלי לא שמחה כל כך...

ברוכה הבאה!!!!

נעים מאוד, אני תמר אני מזומנת לשים תמונה אם תרצי אבל לא בוק כמו אחת מפה. ואל תדאגי את בטוח תשתלבי
שאלת איך החג ואני יענה לך... אני שונאת את החג הזה אבל החופש דווקא מעוד מעניין, המטרה שלי בחופש שחברה שלי שהחבר שלה נסע לחו"ל לא תשתעמם אז אני עושה לה כל מיני משימות כדי שהיא לא תשתעמם ותחשוב עליו ואז תתגעגע מקווה שלא שיעממתי אותך ב-
- תמר שרוני

זו אני

New member
חחחחחח חמדודים../images/Emo8.gif

לא שיעממת אותי היה נחמד לקרוא את זה...תודה
ושירי? מה קרה ?!? טוב כבר נדבר מאיה:))

זו אני

New member
אתה קראת לי מכוערת?.....

רק תענה לי כי לא הבנתי את מה שכתבת כל כך...אבל שיהיה.. לא אכפת לי שאמרת לי שאני מכוערת..סבבה..זה מה שאתה חושב.. רק שלא נתרגז פה? אוקיי? וכמובן לא לריב.. זהו זה... ביי ביי -מאיה-:)

חיחי בכיף :):) את פציפיסטית אה?

לא חשוב את לא מכוערת נקח בחשבון שכתבת שהתמונה גרועה ואת נראית שם די טוב אבל הייתי חייב לדחוף את התמונה שלי

tal89

New member
מה המצב?..?..../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo152.gif

מה המצב קוראים לי טל ואני מהצפון ואני כימעט בת 15~. גם אני די חדשה אבל מזה סבבה פה! תמונה נחמדה חג פצצה !!!!! טל

זו אני

New member
הי טל!!!

מה נשמע?? אצלי הכל סבבה חומוס חצילים חחחח עזבי משהו דפוק שהמצאתי... חחחחחחחחחחחחחחח איפה את מהצפון?? עיר/מושב/קיבוץ???? ואיך קוראים לזה..... נשתמע כבר ביי ביי וגם לך חג שמח אבל חבל שהוא כבר נגמר
בה ביייי:)))

למעלה