שלום.

יותר גרוע,

אמהות שהילדים שלהם משחקים איתם

droriko

New member
אה?!

את רצינית בקשר לילדים שמשחקים עם הפגרים? באנה כנראה יש יותר מדי רוסים באריאל.......

droriko

New member
בסדר ברור שאימצתי סטיגמה מסויימת

דווקא לא חשבתיש את תקחי את זה בצורה קשה, זה כמו שאמרת יותר מהכל בדיחה

shaiush4

New member
הלוואי עלי עבודה כזו...

אני מתחילה ממש ממש להתעצבן בעבודה הזו שאני בה עכשיו. אוף... אני רוצה משהו אחר!...

shaiush4

New member
אני לומדת משהו שמעניין אותי...

אבל זה לא ממש עוזר לי לממן את התואר.

אז תמצאי עבודה אחרת..

easier said than done.. אבל.. (אולי אני יכול לעזור לך למצוא משהו, אני טוב בלחשוב על עבודות לאחרים) יש לי ידידה שדוגלת בתפיסה שעבודה לא צריכה להיות משהו כיפי, אלא רק משהו שמביא לך כסף .. אני לא ממש מסכים איתה.

לא נראה לי שהייתי יכולה לעבוד במשהו

שאני לא אוהבת, אלא אם כן הייתי עושה ממש מלא כסף... אבל ממש מלא!!! (בשאיפה של לחסוך ואז לעבור לתחום שאני אוהבת)

shaiush4

New member
עבודה זמנית לא חייבת להיות מושלמת..

ואם יש לך רעיונות, אני אשמח... אני מחפשת עבודה אחרת, אבל לא הרבה מוכנים לקבל סטודנטית לפנימ צבא, מתחת לגיל 21.

אבל את לא נכללת

בקטגוריה של "לפני צבא", את עתודאית. אמנם את לפני צבא, אבל זה לא שפתאום יגייסו אותך (זאת אחת מהחששות של מעסיקים פוטנציאליים, שאחרי חודש-חודשיים, פתאום ייעלמו להם). מה היית מכניסה תחת כישורים ? (חוץ מניסיון בלדבר עם אנשים בטלפון בעבודה הקודמת..)

shaiush4

New member
יש מקומות שמה שמעניין אותם זה

השירות הצבאי, ולא כמה זמן נותר עד הגיוס, אבל לרוב זה אבטחה, אז לא משנה... כישורים... הממ... חוץ מזה שאני לומדת מהר, אני לא בדיוק יודעת לנסח שום דבר אחר במילים. אבל כנראה שאני אצטרך למכור את עצמי לפי סוג העבודה שאני אלך אליה.

אני גם רוצה לעבוד שם

איך הגעת אליהם? ומה בדיוק את עושה עם הפניות שמגיעות אלייך?

מה עושה? מטפלת...

מתקשרת למי שצריך.. פדיחות כשאני לא יודעת למי מתקשרים לפעמים
אבל יש לי אחראית שאני יכולה לטרטר בהתחלה.. (איך הגעתי עניתי לך למסר)

למעלה