שלום.

gavrik

New member
בן 19 וכבר קפיטליסט?

ברוך הבא
הלילה דווקא לא מדכא אותי, כל אחד רואה אותו בצורה אחרת אני מניח

shaiush4

New member
אז אני אשאל...

בן 19 וכבר רומנטיקן?
מה עושה אותך רומנטיקן? מה הדבר הכי רומנטי שעשית? (כולם מוזמנים לענות על זה, אפילו סתם כדי שאני אקנא כי אני לא יוצאת עם גברים רומנטיים)

gavrik

New member
לא הייתי מגדיר רומנטי

אבל לכבוד חצי יום ההולדת 20 של הכלבה, אה כלומר שלה, עשיתי שרשרת של 10 כוכבים, כאילו חצי מ20, וזה כוכבים מנייר שלוקח איזה 20 דקות להכין אחד. חשבתי שזו מחווה נחמדה. זה היה בזמן המלחמה בין לבין עם האזעקות, ככה שלפחות זה העביר לי את הזמן..

gavrik

New member
מה שנראה לי ומה שנשים עושות

זה עולמות שונים. אבל אני אקח את הסיכון.. אני אנסה למצוא תמונה של הכוכב להעלות

gavrik

New member
אם כבר אני אפשר להכין אותם

בצבעים האלה מהתחלה היו תלויים אצלי בחדר מלא אבל אחרי שעיצבתי מחדש השארתי רק אחד.

יש לי מחשבות שניות על זה

אבל בסה"כ אני מאוד רומנטיקן.. אמבטיה עם נרות, פיקניק בים, סידור החדר בצורה מאוד רומנטית (ורדים על המיטה נרות ושמן למסאז' פתקים של צומי להתעורר אליהם בבוקר.. הודעת בוקר טוב הייתה פק"ל.. אמבטיות משותפות... והכי חשוב המון מכתבים.. בכל פעם שחזרתי מהצבא חיכה לה מכתב בעל אורך מכובד.. בוא נגיד שאני מהמשקיענים...=) אבל עכשיו אני לבד אין לי במי להשקיע...בנתיים..

ועכשיו אם תסלחו לי אני אלך לי לשון

אחרי שישנתי במצטבר ב24 שעות האחרונות משהו כמו 3 וחצי שעות לילה טוב.. ואין מצב שאני לא נרדם.

דנטל

New member
לא עשיתי דברים רומנטיים

אני לא בקטע. הדבר היחיד שנחשב בעיני רומנטי ושרציתי לעשות זה לתרום דם ביחד (ועשינו את זה, אבל האחות הרסה את החויה). דברים אחרים לא רק שלא עושים לי את זה, גם עושים לי פשוט לא טוב של קיטשיות. החבר הראשון מילא לי את כל החדר בבלונים כי ידע שאני מתה שיעשו לי דברים כאלה, אבל זהו, זה הכל. חדר מלא בלונים מהחבר הראשון. תרומת דם עם החבר השני. אה, לחבר הראשון השארתי איזה פתק מחמיא בכיס של מעיל. עכשיו באמת זהו.

../images/Emo6.gif הזכרת לי שגם אני השארתי פעם

פתק בכיס של מישהו, ועוד בכיס של המכנס!!! ובלי שהוא הרגיש הוא היה כל כך מופתע, וואי הייתי טובה.. הלוואי והייתי זוכרת מה כתבתי בו... זה היה בקליפורניה, לאיזה בחור עם עיניים מדהימות!

דנטל

New member
כי בלילה יש יותר זמן

לתת לכל זבוב משמעות של פיל. בבוקר אתה עסוק בלהיות חייל, אחרים עסוקים בלהיות תלמידים ו/או לעבוד. אין זמן לחשוב יותר מדי ולתת משקל רב לכל פיפס מטריד. בלילה זהו זמנן של המחשבות הטורדניות, אלה שמדירות שינה מעינינו. אל דאגה, גם חברי הפורום שהגיבו לך שהם אוהבים את הלילה ומרגישים שהוא מגן עליהם... גם להם יש מחשבות טורדניות. גם לי. ואני חולה על הלילה. פעם חשבתי שיהיה נפלא לעבוד בלילה ולישון ביום, אבל העבודה סתם תעשה את הלילה לנאחסי. עדיף לעבוד צהריים-ערב, לבלות בלילה ולישון בבוקר. כמו שאני עושה. ברוך הבא
.

לא נרדמתתת

הסיגריות נערמות במאפרה ילדה טיפשה תפסיקי לשחק אותה לא ישנה תוציאי החוצה את בת הטיפשעשרה העייפה ותרדמי כבר לכל יום יש גם מחר אבל היא בשלה.. לא נרדמת ולא הופכת עורה כנראה שהיא תקועה באיזו אשליה שבלילה לא רואים את האני שלה

מצטער שלא עניתי היום בלילה או אתמול

לשם שינוי אחרי בערך 4 ימים של שינה מגיעילה התמוטטתי למיטה ב11 וקמתי לפני 20 דקות!!! איזה כיף כמעט 8 שעות שינה רצופות בלי הפרעות ובלי חלומות....(שזה לא משהו אבל נחיה) בוקר טוב לכולם.

למעלה