שלום.

שלום.

תמיד ידעתי שאני צריך למצוא פורום כזה... אז אני גל , נעים מאוד לנמצאים.. יודע שדי מוקדם כדי לראות כאן נפש חיה... (אחרי הכול עכשיו רק 12..) אבל בהתחשב בעובדה שלא ישנתי יותר מדי בזמן האחרון..(כן כן גם אותי מטרידים דברים) הגיוני שאני אנסה לישון מ9.. ונחשו מה זה לא עבד... כרגיל די הרבה זמן אני סובל מבעיות שינה מאובחנות יש להוסיף... לא שלניורולוגים הצבאיים יש פיתרון (כן שחכתי לציין אני חייל ואני גם בן 19...) בכל מקרה.... רציתי לשאול למה לעזאזל בלילה הכול נהיה הרבה יותר שחור ואני לא מדבר על הבעיות שנראות הרבה יותר גדולות בלילה.. אני מתכוון הכול הרבה יותר מדכא.. אם חלק בפזאל החיים שלי לא במקום (טוב מן הסתם יש חלקים, די הרבה למען האמת שאינם במקום) בלילה אני פתאום מרגיש שבמקום חלק שלא במקם יש שם חור. חור ענק כזה והכי מדכא בעולם.. כן יכול להיות שזה נשמע די דיכאוני למרות שאני לא טיפוס דיכאוני בדר"כ רציתי לדעת אם רק אני מיוחד או שגם אתם מרגישים ככה..? מקווה שנישן טוב הלילה...

shaiush4

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

אני דווקא מרגישה הפוך ממך... אני נורא אוהבת את הלילה, ואת החושך. הוא מגן עלי באישהו מובן... הלילה הוא שלי. אני לבד, יכולה לחשוב על דברים. וכן, לפעמים הוא גם בודד... עכשיו הגיעה לדירה שלנו שותפה עם ג'ט לג שתארח לי חברה בלילה! וכשאני לא רוצה - אני יכולה להסתגר בחדר שלי ולהיות לבד.

טוב אז אולי אני מיוחד...

לא יודע יש לי המון שעות של לילהה שבהן אני בעיקר ער.. חח פשוט החלקים החסרים בפזאל גודלים ככל שאני לא מצליח להרדם...... וזה מתסכל.. אני אוהב את הלילה אני חושב שכולם צרכים לעבוד בלילה ולישון ביום.. אבל בלי קשר לזה פעם היה משהו שמילא את החורים האלו.. לפחות זמנית ובצרוה מניחה את הדעת היום קוראים לזה אקסית..

shaiush4

New member
נכון, המחשבות עולות ומתעצמות בלילה

אבל לי קל יותר לחשוב בלילה, לפעמים דברים מתבהרים. הכי אני שונאת כשבלילה אני נזכרת במשהו, או חושבת על משהו באמת חשוב או שאני רוצה לזכור, ובבוקר אני שוכחת

לילה זה סבבה

(גם לרוב אנשים לא מפריעים לך, אז יש הרבה יותר הספק אם עושים משהו) הבעיה זה שלכל לילה, יש בוקר בסוף.. ובדר"כ יש גם עבודה שצריך ללכת אליה. לילה טוב.

shaiush4

New member
אצלי זה לימודים בבוקר,

עבודה בערב... אבל כל עוד הלימודים לא התחילו רוב הבקרים אני קמה מאוחר (בצהריים אפילו). ובאמת בלילה אני מספיקה יותר. כמו למשל ללמוד.

בלימודים חשוב להיות ערים..

בעבודה מקסימום נרדמים לאנשים מול הפנים
הלוואי עליי כל כך הרבה חופש. ועכשיו כדאי שאני אצליח להירדם, צריך לקום עוד 4 שעות ככה.

shaiush4

New member
בעבודה מקסימום יפטרו אותך...

בלימודים, מקסימום... תצלם את השיעור. המסקנה המתבקשת היא שעדיף להיות ערים בעבודה, ומנומנמים בלימודים, או לא להגיע אם אין חובת הגעה...
וזהו, עוד שבוע נגמר החופש הזה, הזמן הפנוי הזה. אני רוצה בנוסף ללימודים ולעבודה להכניס עוד כמה דברים ואני ממש לא יודעת אם יהיה לי זמן.

shaiush4

New member
אני חושבת שברוב... לא?

באיזו עבודה אםשר לנמנם באמצע היום בלי שיפטרו אותך? והכוונה היא להכניס דברים ארוכי טווח... לא חד פעמיים. השבוע הזה מוקדש לעבודה, ולסמינריון שלי. אני חייבת לסיים אותו השבוע...

אפשר בעבודה שלי,

אפילו שקלתי אם להביא איתי כרית
חח הכי טוב לעבוד במקום כזה (מוקדנית ב106) בשעות הלילה, ככה גם שקט.. וואו באמת נראה לי שמצאתי את יעודי בחיים (רק ממש חבל שמחר יש לי לימודים...)

gavrik

New member
תצפתתי היום גם שפני סלע!!

אין להם את האוזניים הגדולות החמודות האלה כמו לארנבים ובעיקרון הם נראים כמו אוגרים גדולים, אבל בכל זאת הרבה יותר סימפטיים מחזירי הבר! מעניין איך ייראו שפני בר.. כמו שאני מכיר את הטכניון אני עוד אפגוש כאלה

דנטל

New member
השיחות שלהם עוברות בלילה לשרות מענה

ושם בשרות יש עוד הרבה מוקדים שמפנים את השיחות שלהם, כך שדווקא יש להם עבודה. לא לחוץ, אבל יש להם.

droriko

New member
למה ....

מישהו שרואה חתול דרוס יתקשר למוקד עירוני ? באנה זה נשמע כמו תסמינים ממש חריפים של נדודי שינה לא נראה לכם?

למעלה