שלום

קפת

New member
אז

נחשי מה, מסתבר שהטריק של הזובור עבד. שוב. הטמבל הבא מתבקש להפשיל מכנסיים ואגו.

מאז משבר תפוחי האדמה באירלנד

לא נדדה כזו מאסה של אנשים טיפשים ממקום טיפשי אחד למקום טיפשי אחר מסיבות כל כך מטופשות. הניחו לנו*, ואם אין לכם תפו"א איכלו צ'יפס או משהו**. * צורת הריבוי לואי קטורז סטייל, לא באמת מענין אותי אם תניחו גם להם או לא. ** קפת מרגע זה ואילך, כל אזכור של ניקי המפורש או המרומז בפורומך יהיה כרוך בתשלום תמלוגים. לשאלתך (הקבועה), טובות הנאה מיניות לא יתקבלו בברכה.

קפת

New member
אפשר לקבל את התעריף?

כלומר, כמה אני משלמת על איזכור מלא של שמך "פטר חמור", כמה אם איזכרתי רק חלקו, כמו נניח במקרה שאני קוראת לך רק "חמור" או רק "פטר". כמה עולה לי לומר פ"ח... וחוץ מזה, שתדע לך שגם שוקי הזכיר אותך. ואפילו כמה פעמים וזה ממש לא פייר שרק אני אשלם ושוקי יצא מזה זכאי. אלא אם משוקי אתה כן מוכן להסתפק (אוי, זה תרתי מקסים) בהנאות מיניות. ועוד משהו: אתה יודע שמתפוחי אדמה אפשר גם לעשות פירה, לביבות ותירס?

זה שרירותי

ומשתנה לפי המצברוח. תכלס, החלטתי שרטרואקטיבית מ 1/1/06 כל אזכור של השם שלי, כולו או קצתו, מפורשות או ברמז, בכוונה תחילה או בטעות יחוייב בתעריף מלא, ומבחינתי כעומדת בראשו הריק של הפורום הזה, את אחראית לתשלום. ככה זה בפיאודליה. אני אקח ממך, את תקחי מהעמך והעמך כבר יסתדרו איכשהו. גם ככה יש להם מלא ילדים ואין שום סיבה להרגיל את כולם לאכול כל יום. אה, עוד משהו קטן - האחרון שלקח את התותחוקן החזיר אותו עם בקלית אחורית (!) שבורה. זה לא מקובל ולא חברי, והכי חשוב, לא בטיחותי. במסגרת האחריות הקולקטיבית, התותח יופעל מעכשיו ללא חומרי סיכה.

טרחמורפטרחמורפטרחמורפטרחמורפטר

חבל שאתה לא טורח להתעדכן. הפורום עבר לחקינה עצמית בחוקנים חד פעמיים מתוצרת סין. בחדר שלי יש מכירה משתלמת של שמנים צמחיים לחקינה אנרגטית ואפילו אתה מוזמן אם תשלם. במסדרון ליד החדר שלך יש סימני ידיים דביקים על הקירות בגלל שלא טרחת להחליף את גלילי הנייר. אז עזובותך מחומרי סיכה, קח אקונומיקה אורגנית ותדאג שיהיה שם נקי. יעלילה מאוד מבולבלת כבר מכל הברדק הזה. רחמנות.

יעלילה2

New member
לא ידעתי שקוראים לזה אקונומיקה

אורגנית (למרות שבאמת זה שורף בעיניים אם זה מגיע לשם בטעות)

אם "זה" מגיע לך לעיניים

אז אולי באמת עדיף לפטור אותך מהחקינה העצמית. פטר, אנא גש ל-3א', הבא איתך את התותח ואת הכפפות שמגיעות עד למרפק. יעלילה מחכה.

זה לא משנה למה אני מתכוונת

כל מי ש"זה" מגיע לו לעיניים זקוק לעזרה ולסעד. קדימה קדימה, מתחיל להיות צפוף במסדרון ותיכף סווטלנה צריכה לעבור פה עם העגלה של התרופות.

אל תשימי לב אליה.

פטר הוא סתם חמור, והתותח+כפפות זה סתם השלכה של מה שהיא היתה רוצה שאיברהים יעשה לה. והוא בכלל נעדר כבר חודש. אולי יותר.

יעלילה2

New member
זה ממש בסדר

ואני באמת עייפה נפשית מאנשים
דווקא חושבת שאתם פורום חמוד ואנושי, כולל התותחים והכפפות ואיברהים ובובונביליה (שזה בוגנויליאה נבולה? :)

יעלילה2

New member
../images/Emo105.gif

(את יעלילה אסור להחמיץ, חובה לשים במקרר אחרי השימוש)

למעלה