שלום

שלום

אני לא יודעת אם השאלה שלי קשורה לזה. מקסימום לא... יש לי בעיה אחת בחיים אני לא מצליחה ליצור קשרי חברות. אני לא יודעת איך ליצור חברים חדשים. למרות שאני פעילה בהרבה מסגרות (עבודה, לימודים, אינטרנט...) יש לי רק חברה אחת. אפילו בצבא לא היו לי ממש חברים אני מיודדת עם הרבה אנשים, וביחסים טובים עם כולם אבל זה לא חברים שנפגשים איתם מחוץ למסגרת, שיחות טלפון וכו' אני נראית טוב, פקחית, נבונה, חייכנית, עדינה אין בי שום דבר "מוזר" שעלול להרתיע אנשים אז למה זה ככה? איך משנים את זה?

מידידה לחברה ../images/Emo175.gif

לדעתי הקושי שלך מתבטא במעבר בין סתם ידידה שיש לך הרבה כאלו, לבין חברה טובה שאפשר לספר הכל, שמדברות בטלפון, נפגשות, מתייעצות וכו'. אולי הקושי הזה מקורו בחוסר היפתחות- אולי מפחדת להיפתח בפני אחרים כדי לא להיפגע
אולי תיזמי את עם אותם ידידים/ות מפגשים מעבר למסגרת- תארגני מסיבה/ארוחה/יציאה.

Shame in you

New member
את צריכה לשאול את עצמך

אולי את נרתעת מאנשים שרוצים להיות חברים שלך?

תודה למגיבים

נדמה לי שבאמת הבעיה היא להפוך ידידה רחוקה לחברה קרובה. אני לא נוטה לדבר על עצמי בגלל שכל הזמן נדמה לי שזה לא מעניין אף אחד. אין לי שם- לא הבנתי את משמעות דבריך.

תזכרי משהו-

אם אנשים לאורך זמן נמצאים בחברתך, כנראה שיש לך מה להציע להם בתור חברה, אז תנסי להיפתח, וכן לספר על עצמך, לשתף, להתייעץ בבעיה זו או אחרת, פשוט... להתקרב.

magenta73

New member
תלמדי לדבר על עצמך, להיפתח קצת

אבל גם להקשיב לאחרים ולשאול אותם על יומם/רגשותיהם וכו'. ולהראות יותר התעניינות בקשר על ידי שילוב של השניים.

למעלה