שלום

SABICH

New member
שלום

אני חדש. מתלבט ומתחבט והולם עם ראשי בקיר, ועדיין לא יודע איך אני מגדיר את עצמי ואם בכלל. ואולי עדיף בכלל לשכוח מהכל ןלהתנזר. הייתי בקשרים עם בנות, הייתי כמעט כל חיי מאוהב (ומאוכזב) רק בבנות, ומתישהו בדרך התחלתי גם לפזול על בנים. לאט לאט זה צמח וגדל עד שבסוף החלטתי לבדוק, והיה לי כיף, אבל זה גם לא היה זה. טוב, אני מברבר. הנקודה שלי היא שלמרות שחשבתי שמצאתי את האור ואני הומו, ולמרות שאני יודע שזה בסדר ואין בזה שום דבר רע- נורא נורא הייתי רוצה להיות סטרייט, אני עדיין חושב שאני יכול להשתנות ולהמשך שוב לבנות, לתקן את עצמי, אני כל הזמן מנסה להביא את עצמי להמשך לבחורה,ולהיות גבר, ולא להמשך לגבר,אבל אולי אני סתם נלחם. מה אתם חושבים- האם בן אדם יכול להשתנות?

sweettomato

New member
וואו.

"אני עדיין חושב שאני יכול להשתנות ולהמשך שוב לבנות, לתקן את עצמי..."?!?! שמע, אני לא כ"כ יודעת מה להגיד לך. אתה רק יכול להגיד לי, בבקשה, דבר אחד? למה "לתקן את עצמך"? אתה בנאדם חולה? אתה בנאדם מעוות? אתה בנאדם שאין לו זכות קיום? לא, אתה הומו. בסה"כ הומו. (ואני לא אומרת 'בסה"כ הומו' בנימה מזלזלת, אני מקווה שהבנת למה אני מתכוונת.) אז אתה אוהב גברים, אז מה? זה שהחברה שלנו מעוותת ולא מסוגלת לקבל את השונה ממנה בגלל שההעדפה המינית שלו היא לא 'נורמלית' זה לא אומר שאתה צריך 'לתקן את עצמך'. אתה הומו? אתה אוהב גברים? תתגאה בזה (הו, משחק מילים משעשע ביותר) ושיקפצו לך כולם :] ו... כן, בנאדם יכול להשתנות, אבל זה מסוג הדברים שאי אפשר.

rotemotek1988

New member
בהצלחה וברוך הבא ו...

בן אדם תמיד יכול להשתנות אבל תמיד יהיה משהו שיגיד לו בפנים מה הוא באמת ומה הכי טוב לו יש כאלו שחיים בהכחשה בתוך משפחות "רגילות" אבל כל חייהם סובלים עד שיוצאים מהארון אני לא בטוחה שאתה רוצה להיות אחד מהם...

אתה רוצה להיות סטרייט../images/Emo35.gif

אתה יכול להיות.. אבל רק אם תעבוד ותרמה את עצמך.. אין דבר כזה נשמה, נטייה מינית לא ניתנת לשינוי, היא ניתנת רק לדיכוי, וחבל.. אל תכניס לעצמך שטויות לראש שאתה יכול (או בכלל צריך..) לשנות את מי ומה שאתה, פשוט תאהב את עצמך כפי שאתה, ותיהנה מזה
בכל מקרה הגעת למקום הנכון, אני רן

SABICH

New member
שלום2

קודם כל אני תוהה אם אני ברצינות אמור לקבל עצות מאוהד בית"ר...:) סתם אמממ....קודם כל תודה שהגבתם. הבעיה שלי, כמו שאני רואה אותה היא שאני לא מבין איך זה, ולמה ומה גרם לי להיות כזה. אני לא מקבל את האמרה שנולדים ככה, פשוט לא, פשוט כי נמשכתי לבנות ורק לבנות עד גיל מסויים ועד דברים מסויימים שקרו לי בחיים, ועד אז הייתי כאחרון הסטרייטים ולא הסתרתי רגשות הומוסקסואלים, פשוט כי לא היו כאלה. עכשיו, יכול להיות שאני צריך לקבל את עצמי בלי כל השאלות האלו והחיים שלי יהיו יותר קלים, אבל איכשהו אני עדיין שואל את עצמי. ולכן השאלה- אם באמת נהייתי הומו בשלב מאוחר יחסית בגיל ההתבגרות- למה שלא אוכל להשתנות חזרה? רק בקשה- אל תבינו אותי לא נכון- אני אומר את כל זה אך ורק כלפי עצמי- ובלי שום ביקורת על אף אחד והחיים וההעדפות שלו במיטה.

sweettomato

New member
אמממ...

אני אישית דווקא כן מאמינה וחושבת שזה משהו מולד פשוט כי לא נראה לי הגיוני שמשהו משמעותי כזה משתנה 'סתם ככה' באמצע החיים חחח אני אתן את עצמי בתור דוגמה- במשך זמן גם אני הרגשתי ונמשכתי רק לבנים (חחח גם כן... בגילי המופלג אני באמת יכולה לדבר על רגשות ומשיכה.) ובקיץ בשנה שעברה עברתי שינוי של 180 מעלות. בקיץ השתתפתי בקורס והייתי בתנאי שדה במשך עשרה ימים. בזמן כזה ובתנאים כאלו, כשאתה בלי אמאבא, רק עם אנשים זרים לך שאתה אמור לקשור איתם קשרים חברתיים, כשאתה צריך להיות עצמאי, אתה מגלה על עצמך כל מיני דברים, ואחד הדברים שאני גיליתי על עצמי זה, שמה לעשות, אני אוהבת בנים. וגם בנות. אני לא חושבת שפתאום, אחרי 10 ימים, הפכתי להיות ביסקסואלית. העניין הוא שבגיל קטן יותר אתה לא מודע לעצמך ולמי שאתה באמת (למרות שאני מכירה מישהי שהבינה שהיא לסבית בכיתה ד', אבל נעזוב את זה. נושא כאוב.) אני חושבת שהשינוי הזה שעברתי גרם לי להבין כמו שצריך מי ומה אני. עכשיו, יכול להיות שאתה לא עברת שינוי גדול כמו שאני עברתי אבל משהו בך כן השתנה ויצא החוצה ואני לא רואה טעם וצורך לנסות 'לשנות' את זה חזרה... בתכל'ס? אני חושבת גם שלא מפריע לך העניין ש'השתנית פתאום ביום אחד וזה מוזר לך', זו החברה המעוות שלנו שגורמת לך להרגיש ככה, ושוב, זה רק מה שאני חושבת :]

למעלה