זה בסדר גם אני התחלתי ככה, ונראה לי שעד היום לא עיינתי באומנות השרשור (ולפי דעתי אני מסתדרת די טוב)
ב באה מכאב New member 17/7/06 #25 זה בסדר גם אני התחלתי ככה, ונראה לי שעד היום לא עיינתי באומנות השרשור (ולפי דעתי אני מסתדרת די טוב)
H half blood Yemenite New member 16/7/06 #9 ברוכית! ../images/Emo24.gif השתלבות נעימה בפורומנו! יומטוב!
A AnGeLiNa JoNsOn New member 16/7/06 #11 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif אני תמר בת 16 וחצי מאיזור השרון ספרי קצת על עצמך השתלבות נעימה!
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif אני תמר בת 16 וחצי מאיזור השרון ספרי קצת על עצמך השתלבות נעימה!
פ פרד וויזלי המקורי New member 16/7/06 #15 היי,ברוכה הבאה ! מה שמך? שמי יעקב ואני בן 28. ( ואני לא פדופיל. אני חמוד מאוד. אני בטוח שיש כאן אנשים ששחידתי שיוכלו לאמת את דברי. ) השתלבות נעימה ובהצלחה !
היי,ברוכה הבאה ! מה שמך? שמי יעקב ואני בן 28. ( ואני לא פדופיל. אני חמוד מאוד. אני בטוח שיש כאן אנשים ששחידתי שיוכלו לאמת את דברי. ) השתלבות נעימה ובהצלחה !
פ פרד וויזלי המקורי New member 16/7/06 #16 שכחתי להוסיף כמה מאלה - ../images/Emo6.gif ../images/Emo140.gif |ח וגם אחד מזה- ומזה- ונסיים בזה- תודה, זה הכל לבנתיים.
שכחתי להוסיף כמה מאלה - ../images/Emo6.gif ../images/Emo140.gif |ח וגם אחד מזה- ומזה- ונסיים בזה- תודה, זה הכל לבנתיים.
פ פרד וויזלי המקורי New member 17/7/06 #32 תודה על התמיכה ילדונת ! ../images/Emo140.gif בתור מי שאמור להיות פדופיל,עד עכשיו אני זה שסופג הטרדות ולא הם.
תודה על התמיכה ילדונת ! ../images/Emo140.gif בתור מי שאמור להיות פדופיל,עד עכשיו אני זה שסופג הטרדות ולא הם.
נ נקודה קטנה New member 19/7/06 #47 אין פה הגבלת גיל.. זה שכל המבוגרים מספיק טיפשים בשביל לפספס את הספר הזה, זאת לא אשמתנו
פ פרד וויזלי המקורי New member 19/7/06 #48 ומי אמר לך שכל המבוגרים לא קוראים הארי פוטר? זה שהם לא בפורום כאן זה לא אומר שהם לא קוראים.