שלום!

NeKoGiRl

New member
שלום!

היי אני חדשה פה! אני לא זוכרת אם פעם אמרתי שאני חדשה או לא..אבל לא משנה..
מקווה להשתלב..=]

זו ממש הקלה, למען האמת.

הייתי בטוחה שאני היחידה בתולדות תפוז שמשך כמעט חודשיים לא הצליחה לקלוט לאיזו נקודה היא אמורה להגיב.

ס א י

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

יא, עכשיו ני יכולה לרדת עלייך
אני קלטתי את זה מההתחלה
מה שאני בחיים, בחיים, בחיים לא מבינה זה איך מגיבים בפורומי MSN. כאילו, איך משרשרים כאלו. זה נראה לי זוועה. יובל, רציתי לבוא אלייך
אנחנו ברמת השרון ואני מרישה כמו פליטה מסריחה שברחה מהבית והשאירה את חבריה מאחור. דאמאיט.

הו, חרא.

ורציתי להגיד לך, וגם כתבתי לך באייסיקיו- שאפילו שאני עוד שניה מתאבדת מרוב שעמום, אני מחכה לך עם הפרק המיוחל של אינויאשה
. גם כי זה מראה על נאמנות אמיתית, וגם כי אני צריכה מישהו להוציא עליו את העצבים (ויהיו הרבה כאלה
) ועל אח שלי אי אפשר, כי הוא ילשין לאמא
.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifקיקיו נעלה~! סיגדי לה.

זרג, תאמיני לי~ היא באמת נעלה. ואל דאגה, אני עוד אבוא^^; ואז תרצי שאני אלך. אני אבוא ברגע שאני אעוף מהחוררררר הזה. אנחנו 12 איש בבית אחד (אמנם 4 קומות, אבל זה עדיין מעיר) ואין פה רגע של פרטיות >< אפילו לא רגע קט. בנוסף, לא רק שאין להם יס (בושה!) אז יש להם הוט בלי וי.או.די >< WTH?!
נעה על סף מוות. נעה מעדיפה בית עם פיצוצים. יובלדובה, את לא מתכוונת לצאת מהעיר?
אני מנסה להוציא את כולם כי אני מפחדת שיקרה לכם משהו
*מסיימת לבכות* *פוצחת שוב בבכי תמרורים* התחלתי אתמול ה"פ השישי
*מתהרשמית*

סאי,סליחה שאני אומר...

אבל את נישמעת כמו דאדלי בספר הראשון. שהם ברחו מהמכתבים, ודאדלי נאלץ לחיות לראשונה ללא טלוזיה, מחשב ופליסטיישן. ( משתתף בצערך
)

סליחה

זאת פעם ראשונה שאני משתתפת בפורום כלשהוא... לוקח לי זמן להתרגל אז סליחה אם פגעתי במישהו בחוסר הכישרון שלי לשרשר.

למעלה