שלום:)

שלום:)

שלום קוראים לי אריאל אני משחק כבר שנה.... בלי להיות רע אני די בטוח שאני יותר טוב מכולכם.... אני הייתי בתחרות ביפן... נסעתי לחופשה שם ואחותי רצתה ללכת והלך לי דיי טוב הגעתי מקום 6 אז בלי לכעוס

חחחחחחח צודק..

מה צריך לכעוס שמח שנסעת ליפן וזכית במקום מכובד!.... אויי דיי אני כועס איזה סנוב חחחחחחחח סתם אחי תהנה=] אני אשמח לשחק נגדך...

בלי כעס

אבל בלי קשר לכמה טוב אתה בגו, טאקט אין לך, ומה שעוד אין לך זה ביסוס... אני בטוח שאתה יותר טוב ממני ומהרבה אנשים בקומונה פה שאנחנו רק מתחילים, אבל לא כולם פה מתחילים ואם אתה לא יודע מה הרמה של היותר טובים פה ואתה כבר יוצא בהצהרות שאתה הכי טוב, זה סתם שחצני ולא מעיד טובות עליך ועל האמינות שלך... יש דבר כזה שנקרא ענווה וצניעות. אני הרבה יותר מעריך בן אדם טוב משחקן גו טוב.

מה?????

קודם כל לרא אמרתי שאני הכי טוב אמרתי שסביר להניך שאני יותר טוב מהרבה פה כי אני לא מתחיל ואני הבנתי שהפורום הזה חדש......אני לא בן אדם שחצן באמת שלא... מצטער עם ככה אני יצא שאני ניראה..... פשוט אמרתי טובה.... ואני גם בטוח שיש פה מספיק אנשים... אני אמרתי משו כזה כי לא באתי להצתרף לפורום סתם רציתי להראות שגם בישראל יש שחקנים טובים ושלמרות שאנחנו מאסיה גם לנו יש כבוד!!!!!!.....

?

אמרת שאתה די בטוח שאתה יותר טוב מכולנו (לא מרובנו או חלקנו) ומה הכוונה "למרות שאנחנו מאסיה גם לנו יש כבוד!!!!!!....."?

dannyshadow

New member
?

מה הרמה שלך? אני לא חושב שצריך לכעוס עליך בגלל שהיית בתחרות ביפן, אבל די שחצני לבוא ככה לפורום. לך תדע, אולי יש כאן איזה מקצוען.

סליחה.....

אני לא חשבתי על האפשרות שיש פה מיקצוען זה פורום חדש... ואני לא רוצה לזלזל באף אחד....

imdark

New member
אחלה

ברוך הבאה הכפת לך שאני ישאל כמה שאלות? איזו תחרות זו הייתה? יש לך דירוג אירופאי? אם כן איזה? על פי אילו חוקים שיחקתם? כמה קומי וכמה זמן למהלך וסך הכל

חחחח....

אני מבין שאתם מנסים להוציא אותי אידיות שקרן..... אני לא פה להוכיך לכם כלום ..... אני לא משקר.... אני לא יבזבז לכם את הזמן ניתראה איתכם באליפות העולם לחובבנים באינטרנת..... באביייייייייייי

אין לי דירוג אירופאי....

אני משחק רק באינטרנט... שיחקנו בלי קומי... זאת הייתה תחרות של חובבנים מיפן שיש שם כל שנה.... אין לי ממש רמה אני לא חושב את עצמי סתם חשבתי שהיה מצחיק לספר לכם לא חשבתי שתעסו מזה עניין ולא צריך להיות חארות!!!!!!.....חשבתי שהיה נחמד לבוא לפה... ואל תיכעסו אל אחותי היא לא עשתה כלום..... וגו זה משחק של כבוד וכן יש לי בגלל זה חזרתי..... אתם בטח שמחים שעניתי לכם על השאלות..... ובאמת אני מבקש בבקשה אל תישנאו את החותי בגללי היא באמת ילדה טובה.... שחולה על מנגה ואנימה!!!!!!!

imdark

New member
אני לא שונא אותך

ולא רציתי להוכיח שום דבר פעם אחרונה שראיתי מידע על תחרות מחוץ לארץ נתנו רק לחברה עם דירוג אירופאי או יפני להשתתף בתחרות וזה עניין אותי בקשר לחוקים שאלתי בגלל שאני רוצה לדעת באיזה רמה משחקים חובבנים בחול בגלל שאני מתכוון לפתוח טוריניר בקרוב רציתי לדעת איזה טורניר של חובבנים יש אני מצטער שקיבלת את זה לא נכון ולי אין בעיה עם אחותך

מצטער

עם יצאתי כמו איזה מפגר אני בטוח שיש פה הרבה אנשים יותר טובים ממני... סתם עשיתי צחוקים..... אני באמת הייתי ביפן וכל זה אבל זאת התחרות היחידה שהייתי היא הייתה לפני חודשיים.... באמת אני לא רוצה שתישנאו אותי.... תהנו בפורום......

יאי ../images/Emo41.gif

קודם כל תהנה מהפורום!!! ^_^ עכשיו שאלות: מה הרמה שלך? אתה משחק ב kgs? אם כן, אני רק 18 קיו אז...תוכל ללמד אותי??? אממממ...וזהו ^^ מתפחלצת פנה מאושר @#!@$@%$%&#%&&%^#%^@#$%^

תודה אבל....

אני לא יודע את כל זה.... אני משחק במחשב וזה לא באמת עוזר לכה ליראות את הרמה שלך..... אבל לפי ה 15 משחקים אחרונים שלי אני ממש השתפרתי... אני חושב ההפרשים גדלו וניצחתי סוף כל סוף איזה אחד שניצח אותי כמה פעמים!!!!!!!!

למעלה