שלום.

שלום.

שמי שיר,ואני בת 14. האמת היא שכולם אומרים לי שיש לי סיכוי להיות דוגמנית,אבל אני לא בטוחה. אני לא מעוניינת לפרסם תמונה,אבל אני יכולה לומר את הנתונים שלי בערך
אני 1.72 ואני שוקלת 54 יש לי שיער חום בהיר ועיניים חומות בהירות גם,ואני רזה. דבר אחד שמפריע לי בגוף שלי,ואולי הוא היחיד,זו העובדה שאני יחסית רחבה במותניים....האם זה כזה חסרון גדול?! חוץ מזה יש לי שאלה...נכון יש את הגדרת המידות של 90 60 90? לאילו היקפים היא מתייחסת?!האם זה עקרוני לדוגמנית? תודה רבה,שיר.

Gal Nissan

New member
אנחנו לא יכולים לדעת

אם את לא תשימי תמונה כי מנתונים יבשים קצת קשה לדמיין איך את ניראת

ברוכה הבאה...../images/Emo13.gif

מידות דוגמנית באופן עקרוני הוא 90 60 90. הכוונה יותר היא לפרופורציות נכונות בין חלקי הגוף ובעיקר בין פלג גוף עליון לפלג גוף תחתון של הגוף, ולאו דווקא המידות הספציפיות האלו... בעקרון, 90 מייצג היקף חזה. 60 מייצג היקף מותניים ו- 90 ס"מ היקף ישבן. שוב, לא המידות הספציפיות האלו הן שעקרוניות לנתוני דוגמנית. כמובן, שעדיף שהמידות האמיתיות של הדוגמנית אכן יהיו קרובות למידות האלו ככל שאפשר, אך יותר עקרוני לדוגמנית, הפרופורציות הנכונות בגוף שלה. זה שאת רחבה במותניים, זה אולי חסרון, אך יכול להיות שיש אצלך נתונים אחרים שמחפים על זה, כמו למשל שאת גבוהה לגילך- 1.72. תמונה שלך תשקף את המצב הרבה יותר טוב, אך אם את בוחרת עדיין שלא לפרסם תמונה, בחירה שלך... בכל מקרה, המון בהצלחה...
וווששייי מוסר ד"ש לכולם... היינו פה ופוף נעלמנו...

אדווש ד

New member
שלום..../images/Emo24.gif

אי אפשר לדעת אם את מתאימה ככה.. צריך תמונה.. דרך אגב אנשים אני חולה בבית ומשועממת רצח!! חחח

Oomph Girl18

New member
כן אלה המידות הנדרשות

אבל זה מאוד נדיר...אפילו קייט מוס היא רחבה במותנים...(66 ס"מ ולא 60) גם רב הדוגמניות או שהם יהיו מתחת ל60 משהו כמו 59-58 לא פחות מזה או בסביבות ה63-62 משהו כזה..

pinki girl1

New member
חחח נכון...

ועכשיו בלי קשר לשיר... יוואייי זה מזה מעצבן ובכלל אני מזה מקנאה בבנות שהם נגיד מזה לא יפות והן גבוהות והם מדגמנות כי הן גבוהות!!!! למה זה קורה??? סיבה מוצדקת אחת???

אני לא מכירה כאלו אבל

אני מניחה, שכמו שלפעמים צלם "מתפשר" על דוגמנית נמוכה, רק כי היא נראית טוב/ יפה או מוכרת ומפורסמת- לדוג': אגם רודברג, אז כך גם יכול להיות מקרה הפוך. בדרך כלל בהליכה על מסלול, מרבית החשיבות היא על הגוף והגובה של הדוגמנית-רגליים ארוכות ורזות. אבל יש עוד הרבה דברים אחרים, כמו למשל בגדי ים, וכאן צריך פנים יפות, גובה ולהיות רזה.

pinki girl1

New member
אבל דוגמנית אמורה להיות יפה....

סבבה אז במסלול פחות רואים.. אבל בתמונות? ובקשר לבגדי ים... מה היא לא יכולה להיות נמוכה? שמים לה עקב...וזה נראה מצוין לפי דעתי מה עדיף על אחת מכוערת גבוה....

ברור שלא יקחו מכוערת

וחוץ מזה, בבגדי ים רואים אורך רגליים, ולא עם עקבים, כי ביננו, בעקבים כל אחת יכולה להראות גבוהה, אלא רגל ארוכה ורזה כמו שהיא, נטולת עקב. מה שאני אומרת זה בערך הסטנדרט שמחפשים לסוג צילום של קטלוג לבגדי ים, כמובן, שתמיד יש יוצאי דופן...

למעלה