שלום.

Daemonlior

New member
אתה באמת לא רוצה לדעת..

מה שתגיד, יש לי באוטו חח.. יש סולם ויש ארגז מלא כלים, ומוניטורים, וציוד, והרבה ג'יפה כבד.. אולי קצת הגזמתי.. לא 300.. אבל אני מעריך ש 200 בערך.. יש בגאז' גדול, אז מנצלים אותו =)

lsd500

New member
דתי?

לא קשור... כשאני אומר רכב גדול אני לא מתכוון לברלינגו כאלה ואחרים. הכוונה לכל רכב גדול, מומלץ ג'יפ שמראה את עצמו יפה בשטח ובכביש, והבטיחות גבוהה.. אז מה אם הוא זולל דלק? זה שווה כל רגע. חווית הנהיגה גבוהה יותר, סיבובי הגה קלים יותר, מס' נוסעים גבוה, בטיחות גבוהה ומה לא? שווה מאוד מאשר להידפק עם פיאט אונו חסרת כל אמצעי בטיחות מינימלי.. חניות? בעייתי? כנראה שאתה לא יודע להחנות. זה רק בחורות אומרות. ההבדל בין רכב גדול לכזה הוא לא גדול מאוד מבחינת אורך ורוחב. הפרד האורך הוא מקסימום מטר והרוחב חצי מטר. כל מי שיודע להחנות רכב רגיל, יכול להחנות גם כזה...!

Mr Fender17

New member
ממש.

תאמין לי יותר קל מג'יפ זה בטוח, או ברלינגו. הלוואי עליי סמארט בת"א.. אם כבר מדברים פה על מכוניות, אתה ממש שמח שיש לך ברלינגו? למה? יעני אם היו מציעים לך גולף לא היית לוקח? רק שאני אבין. וואלה האוטו שהייתי הכי רוצה עכשיו זה סיאט איביזה ספורט.. כמובן שזה בא אחרי גולף אאודי אלפא.. אבל נסתפק באיביזה :]

Daemonlior

New member
הברלינגו מבחינת אורך ורוחב

לא יותר גדול מרכבים פרטיים אחרים.. אם אתה תצליח למצוא חניה, גם אני אצליח.. תסמוך עלי.. אני גם לא מבין איך הוא מצליח לאהוב את הברלינגו.. זו הייתה השאלה הראשונית.. אולי גם אני אצליח לאהוב את שלי.. לסיכום, זה ממש לא אוטו למישהו כמוני.. =/ בכלל לא אוטו לצעירים..

MrJacKasS

New member
אני אוהב את כל מה שיש לי

כזה אני ..מסתפק במה שיש .. מצטער שבראש מעייני לא עומדת הסוגייה האם כיף לי לנהוג באוטו או לא ממש לא איכפת לי אם זה היה אודי A4 או סיטרואן ברלינגו

ShMo0LiKiPoDa

New member
לאף אחד פה אסור לדבר

על הכי דתי כל עוד הוא לא נוסע על וולבו 82

Daemonlior

New member
אחי, אנחנו לא מדברים על

איזה ג'יפ של מרצדס.. פיג'ו פרטנר שבקושי עושה 150 ומזנק כמו סוס מת.. מפחיד הוא ממש לא.. סתם כבד כזה, גדול, מגושם..

אוראל1988

New member
עונה

גיל: 18 מין: זכר כלי רכב עליו הנך נוהג/ת: רכב פרטי כמה שנים את/ה נוהג/ת? 1 שנים מהי תקופת הליווי הנדרשת לנהג חדש? 3 חודשים מהו הכלל לגבי הסעת נוסעים נוספים אצל נהג חדש? עד 2 כשאין מלווה מהי המהירות המקסימלית המותרת בכביש מהיר? 110 אם לא צויין אחרת מהי המהירות המינימלית המותרת בכביש מהיר? אין, כלומר 0 (פקקים וכו') איפה אפוד הזהב אמור להמצא? בתוך הרכב מתי מותר להשתמש בצופר? לשם מניעת סכנה בלבד באיזה מצב אין להדליק אורות גבוהים? כשיש תנועה ממול באיזה מצבים יש לאותת? בסטייה מנתיב מה החוק אומר בנוגע לאלכוהול? לא מעניין אותי החוק, אני במילא לא שותה את החרא הזה

בבקשה....

גיל: 18.5 מין: ז כלי רכב עליו הנך נוהג/ת: פורד פוקוס כמה שנים את/ה נוהג/ת? חודשיים מהי תקופת הליווי הנדרשת לנהג חדש? 3 חודשים מהו הכלל לגבי הסעת נוסעים נוספים אצל נהג חדש? עד שני נהגים בלי מלווה מהי המהירות המקסימלית המותרת בכביש מהיר? 80 בלי הפרדה/90 עם הפרדה/כל סימון אחר (עד 100 למשל בחלק מהכבישים) מהי המהירות המינימלית המותרת בכביש מהיר? לא קיימת - אסור לנסוע במהירות שתפריע לתנועה. איפה אפוד הזהב אמור להמצא? מולבש על אחד המושבים הקדמיים. מתי מותר להשתמש בצופר? מתי שהנהג מוצא לנכון על מנת להבטיח נסיעה בטוחה באיזה מצב אין להדליק אורות גבוהים? בכל מצב שהם יסנוורו נהגים אחרים (מגוון מצבים). באיזה מצבים יש לאותת? כל פניה או סטיה. מה החוק אומר בנוגע לאלכוהול?

samata

New member
תשובות =]

גיל: 18. מין: זכר. כלי רכב עליו הנך נוהג: טויוטה קורולה. כמה שנים אתה נוהג? 9 חודשים. מהי תקופת הליווי הנדרשת לנהג חדש? 3 חודשים. מהו הכלל לגבי הסעת נוסעים נוספים אצל נהג חדש? מותר להסיע עד לשני נוסעים ללא ליווי, ורכב מלא אם יש מלווה באוטו. מהי המהירות המקסימלית המותרת בכביש מהיר? 100 קמ"ש. מהי המהירות המינימלית המותרת בכביש מהיר? 55 קמ"ש. איפה אפוד הזהב אמור להמצא? בהישג יד בקרבת הנהג (תא כפפות, על הכסא וכו'). מתי מותר להשתמש בצופר? במקרי חרום בלבד. באיזה מצב אין להדליק אורות גבוהים? בעת נסיעה בעליה וכשידוע שהאור יסנוור את הרכב הבא ממול או מלפנים. באיזה מצבים יש לאותת? לפני פניה ומעבר נתיבים. מה החוק אומר בנוגע לאלכוהול? אסור לנסוע כשיש רמת אלכוהול מעל X בדם - ישנה טבלה המסביה מהי רמת האלכוהול המותרת לפי משקל האדם אשר שותה.

Benightedxx

New member
תשובות

שאלות כלליות: גיל: 17 וחצי מין: זכר כלי רכב עליו הנך נוהג/ת: סיטרואן סי5 כמה שנים את/ה נוהג/ת? חודש מהי תקופת הליווי הנדרשת לנהג חדש? 3 חודש מהו הכלל לגבי הסעת נוסעים נוספים אצל נהג חדש? עד 2 נוסעים אלא אם המלווה יושב לצד הנהג מהי המהירות המקסימלית המותרת בכביש מהיר? 100 ברוב הכבישים ו110 בכביש 6 (אם אני לא טועה) מהי המהירות המינימלית המותרת בכביש מהיר? 55? איפה אפוד הזהב אמור להמצא? בתוך האוטו מתי מותר להשתמש בצופר? כדי לסמן לנהג אחר שייסע באיזה מצב אין להדליק אורות גבוהים? כשאר זה עלול לסנוור רכב באיזה מצבים יש לאותת? בכל פנייה או מעבר נתיב מה החוק אומר בנוגע לאלכוהול? אסור לנהוג תחת השפעת אלכוהול מעל הרמה המותרת בדם כמה קיבלתי?

תשובות לשאלון

גיל: 17.5 מין: זכר כלי רכב עליו הנך נוהג/ת: פורד פוקוס כמה שנים את/ה נוהג/ת? מגיל 17, שנה וחצי על הכביש(בלי לכלול שיעורי נהיגה כמובן) מהי תקופת הליווי הנדרשת לנהג חדש? שלושה חודשים מהו הכלל לגבי הסעת נוסעים נוספים אצל נהג חדש? עד 2 נוסעים אלא אם כן יש מלווה ואז עד 8 נוסעים או כמספר החגורות ברכב. מהי המהירות המקסימלית המותרת בכביש מהיר? 110 קמ"ש מהי המהירות המינימלית המותרת בכביש מהיר? בדר"כ 55 קמ"ש איפה אפוד הזהב אמור להמצא? בתוך הקבינה - אזור שאפשר להגיע אליו מבלי לצאת מהאוטו. מתי מותר להשתמש בצופר? כל עוד זה לא בכביש עירוני אלא אם כן דרוש(מניעת מקרה חירום). באיזה מצב אין להדליק אורות גבוהים? אענה בכנות שאיני זוכר, על כ מקרה לא אדליק אותם כאשר אין צורך וכאשר אני עלול לסנוור נהגים אחרים. באיזה מצבים יש לאותת? בפניות(הכל כולל הכל) וביציאה\כניסה לחנייה\עצירה. מה החוק אומר בנוגע לאלכוהול? לא יודע ולא מעניין אותי. אם אני נוהג אני לא שותה. אני לא מאמין בשיטה של לספור שעות ועד אז ההשפעות עוברות, אם אני צריך לנהוג, אז לא אשתה כל היום על אחת כמה וכמה כאשר מדובר על מרווחי זמן קצרים.

costaet

New member
אין מהירות מינימלית בכביש מהיר

למה אתם לא קוראים תגובות של אחרים?

מהירות מינימלית

http://www.vschool.co.il/traffic/Tamrorim.htm שים לב לתמרור מספר 74. תמרור זה בדר"כ מוצב בכניסה לכבישים מהירים ובדר"כ רשום עליו 55 קמ"ש. זה אמנם לא מהירות בה כל רכב חייב לפחות לנסוע כל עוד הוא על כביש מהיר, אבל מציין מהירות מינמלית בה רכב מסוגל לנסוע על מנת לעלות על הכביש המסומן מלכתחילה ואני מניח שזאת כוונת השאלה. ניתן לראות בוודאות שתמרור זה מסמן כביש מהיר על פי המשפט: "כוחו יפה עד לצומת הבא או עד לקצה הדרך המהירה שלפניה הוצב התמרור" הסיבה שלא קוראים תגובות היא בשביל לענות על השאלון באובייקטיביות.

costaet

New member
כמו בעצמך אמרת

זה לא מגדיר מהירות מינימלית. השאלה הייתה מהי מהירות מינימאלית, ואין כזאת. התמרור הזה לא מגדיר שום דבר שקשור למהירות אלה לסוגי הרכבים שמותר להם לעלות על כביש מהיר.

למעלה