שלום.

Marble Arch

New member
../images/Emo6.gif מה אתה קשור?

זה לא מה ששאלתי..

PinkyRaSta

New member
מנסה.. ../images/Emo210.gif

גיל- 17.11, נקבה. כלי רכב- מאזדה3 נוהגת חודשיים + תקופת הליווי- 3 חודשים. + הסעת נוסעים- עד אוטו מלא (עם מלווה) בכל התקופה של נהג/ת חדש/ה, ובלי מלווה (לאחר תקופת הליווי כמובן) 2 נוסעים, בתוך תקופת הנהג/ת חדש/ה. + מהירות מXימלית בכביש מהיר- בהתאם לתמרור, אבל ככה 90-100. + מהירות מינימלית בכביש מהיר- את בטח מצפה לתשובה של 55, בעקבות התמרור הכחול שאומר 55, רכב שאינו יכול להגיע למהירות זו אינו מורשה להיכנס לכביש מהיר, אבל לעיתים בכביש מהיר ישנם פקקים והמהירות המינימלית יכולה אפילו להגיע ל10 קמ"ש. + אפוד הזהב אמור להיות בתוך תא הנוסעים/ות, כלומר בתוך האוטו עצמו ולא בתא המטען. + מותר להשתמש בצופר אך ורק למטרה של מניעת תאונה.. אבל בינינו.. (ובין כל השכונה שמתעוררת בבוקר למשמע המונית של אח שלי שבאה לאסוף אותו..) + אין להדליק אורות גבוהים בכל מצב שהדבר מפריע/ מסנוור עוברי/ות דרך אחרים/ות + יש לאותת בכל מצב של כוונה לסטייה מנתיב הנסיעה הנוכחי ובכל כוונה לפנייה + החוק אומר שמי ששותה יותר ממנת אלכוהול <שכרגע לא בדיוק זוכרת כמה זה מה.. בירה יין, לא זוכרת כמויות>, אז אסור לו לנהוג.

MrJacKasS

New member
עונה

שאלות כלליות: גיל: 18 מין: זכר כלי רכב עליו הנך נוהג/ת: סיטרואן ברלינגו כמה שנים את/ה נוהג/ת? 10 חודשים מהי תקופת הליווי הנדרשת לנהג חדש? 3 חודשים מהו הכלל לגבי הסעת נוסעים נוספים אצל נהג חדש? לא מכיר חוק כזה (
) מהי המהירות המקסימלית המותרת בכביש מהיר? 250 מיילים לשנייה מהי המהירות המינימלית המותרת בכביש מהיר? 0.0001 קמ"ש איפה אפוד הזהב אמור להמצא? בבית, מתחת למיטה של אמא ואבא בצד שאבא ישן מתי מותר להשתמש בצופר? כשזקנה חוצה לאט מדי את מעבר החציה באיזה מצב אין להדליק אורות גבוהים? כשאתה רוצה אורות נמוכים באיזה מצבים יש לאותת? רק בפנייה שמאלה מרחוב ויצמן לרחוב ירושלים ברעננה מה החוק אומר בנוגע לאלכוהול? יין ישמח לבב אנוש

Daemonlior

New member
סתם שאלה..

גם אתה שונא את הרכב הזה..? =/ אחד הרכבים השנואים.. חזק והכל עדיף על כל הגורטאות סוברו ואלו, אבל ג'יפה של אוטו.. איזה מנוע? איזו שנה? ידני/אוטומט?

Daemonlior

New member
אז למה אני כל כך שונא אותו? =/

גדול מדי בישבילי.. צריך אוטו קטן, כמו של כל החברים.. הכי טוב תאמין לי..

lsd500

New member
מה זה גדול בשבילך????????

רכב גדול זה ה-דבר... רכב גדול הוא הכי חזק על הכביש, הכי גבוה, הכי שולט, הכי מפחיד, הכי שומר על הנוסעים שלו... תהיה גבר... תמיד תשאף לרכב גדול יותר....! קטן זה OUT!

Daemonlior

New member
קצת הגזמת..

זולל דלק אולי, אבל לא איכפת לי, אני על דלקן.. בעייתי בחניות? אני אוהב את זה, רק עוזר לי לצבור ניסיון ולשפר.. הכי מכוער? כן, מאוד.. למרות שיש לו פנסים חמודים.. הכי דתי.. :-S בעע אתה די צודק..

אוראל1988

New member
אז מה הגזמה פה? ../images/Emo13.gif

ובעיה החניות הכוונה לא שקשה לחנות אלא שאי אפשר לחנות.. אבל אני לא מדבר על הברלינגו אלא על רכביום יותר גדולים כמו מאזדה MVP או סיטרואן ג'אמפי וכל הג'יפים למיניהם..

MrJacKasS

New member
זולל דלק ?!??!

פחחחח מיכל 60 ליטר עושה 1000 ק"מ לטנק 9 ק"מ לליטר זה זולל ? חוץ מזה שדלקן אז חח בעייתי בחניות? (כמעט) תמיד מצליח להחנות על הפעם הראשונה מכוער? מה שנכון נכון דתי? חחחחחח יש מצב ..אבל לא ברלינגו ממש לא ..

Daemonlior

New member
1000 ק"מ לטנק? חחח

לא, ממש לא.. אני כל שבוע מגיע ל 600 ק"מ והמיכל כבר זועק לדלק.. הנורית הפכה וורודה..

costaet

New member
בעיית חשבון קלה

עם צריכת דלק של 9 ק"מ לליטר לא תגיע ל1000 ק"מ על מיכל של 60 ליטר...

Daemonlior

New member
../images/Emo45.gif

המיכל בעיקרון עושה 10 ק"מ לליטר.. נראה לי הוא קצת הגזים..

MrJacKasS

New member
לא הגזמתי ולא בטיח

יש התערבות ?? התכוונתי שבנסיעה עירונית הרכב עובר כ-8-10 ק"מ לליטר. הרכב אצלינו משמש לרוב לנסיעות בינעירוניות/ מהירות . פעם אחת נסענו לאילת (המרחק ממגוריי לאילת הוא בערך 400 ק"מ). התחלנו עם חצי טנק ובקילומטרז' 500 ק"מ (אנו מאפסים את הקילומטרז' אחרי כל תידלוק). הקיצר הגענו לאילת (שרוב הדרך היא כמובן מהירה/בינעירונית) והקילומטרז' בערך על 900 ואפילו עוד לא דלקה הנורה האדומה .. אני לא מזיין בשכל אני מסתמך על עובדות ..האוטו הזה חסכוני

MrJacKasS

New member
מה גם

שזו הסיבה שיש דלקן לרכבים כאלה, כי הם חסכוניים וזה לא יקר לבעל העסק לשלם על הדלק.

Daemonlior

New member
וגם אני אומר לך מניסיון..

שאני כל שבוע מתדלק אחרי 600 ק"מ.. גם אני מאפס את הקילומטרז' כל תידלוק.. וכל שישי (לפעמים אפילו חמישי) אני מתדלק טנק מלא אחרי 600 ק"מ.. נסיעות משולבות, עירוני ובינעירוני.. מעניין מאוד.. אותו הרכב, אותו המנוע, אותו הדגם, ידני.. לך תסביר את זה =/

MrJacKasS

New member
אממ ..

אולי אתה מושך הילוכים, נוסע הרבה יותר בעיר ..לא יודע ..יש מלא סיבות לבזבוז גדול יותר של דלק.. אני לא עושה את שני הדברים שציינתי (וגם אבא שלי שהוא הנוהג העיקרי ברכב).

Daemonlior

New member
האמת..

שמדי פעם אני מושך הילוכים.. (ממש לא באופן קבוע) אבל קשה לי להאמין שזה מה שיוצר את ההפרש.. מה שכן, נזכרתי עכשיו זה שיש לי מטען קבוע על הרכב, אני מעריך שבערך 200-300 קילו.. יכול להיות שזו הסיבה..

למעלה