שלום.

רן88

New member
../images/Emo45.gif אני חושב שאפשר להתעלם מההערה

שלי על כך שהפורום לא מקום מייצג...

רן88

New member
תשובות

גיל: 17 וחצי (קצת יותר). מין: זכר. כלי רכב: בעיקר סיטרואן C5. נוהג כבר 8 חודשים בערך. תקופת הליווי הנדרשת היא שלושה חודשים. הכלל לגבי הסעת נוסעים אומר שאסור להסיע יותר משני נוסעים עד גיל 21 או עד סוף הנהג החדש (לא ברור מה מביניהם), אלא אם כן יושב באוטו מלווה. המהירות המקסימלית המותרת בכביש מהיר היא 110. אין מהירות מינימלית מותרת, אך לרכב שאינו מסוגל ו/או אינו מורשה לנסוע במהירות מעל 55 קמ"ש אינו מורשה להיכנס לדרך מהירה. האפוד הזוהר אמור להימצא בתא הנהג (לא בתא המטען). מותר להשתמש בצופר רק במצבי חירום וכדי למנוע תאונות. אין להדליק אורות גבוהים בזמן ערפל וכאשר יש מכוניות לפניך או מולך (כדי לא לסנוור). יש לאותת במעבר נתיב, בפנייה, בפניית פרסה. החוק אומר שאחוז האלכוהול המותר בדם הוא 0.05 מ"ג ל-100 מ"ל, יותר מזה והאדם לא רשאי לנהוג. אגב, הפורום הזה הוא לא ממש מקום מייצג לשאלון כזה. אנשים כאן יחסית מעודכנים ובקיאים בחוק, סתם פורום של צעירים יהיה מקום יותר משקף לסקר כזה.

C T S

New member
יאללה נעאנה חחח :

שאלות כלליות: גיל: עוד חודש 18 מין: זכר כלי רכב עליו הנך נוהג/ת: סובארו פשע לרוב ולפעמים מאזדה MPV 3.0 כמה שנים את/ה נוהג/ת? עוד מעט שנה מן הסתם מהי תקופת הליווי הנדרשת לנהג חדש? 3חודש מהו הכלל לגבי הסעת נוסעים נוספים אצל נהג חדש? שחכתי מהי המהירות המקסימלית המותרת בכביש מהיר? תלוי עם איזה רכב מהי המהירות המינימלית המותרת בכביש מהיר? כנ"ל איפה אפוד הזהב אמור להמצא? אצלי הוא נמצא בפח מתי מותר להשתמש בצופר? מתי שרק אפשר... בעיקר אחרי נצחונות של מכבי :) באיזה מצב אין להדליק אורות גבוהים? אין מצב אמר הצב באיזה מצבים יש לאותת? מתי שאתה מרגיש שאתה נוהג כדין מה החוק אומר בנוגע לאלכוהול? מה זה?

abcdcba

New member
תגובה

גיל: 17 מין: זכר כלי רכב עליו הנך נוהג/ת: טויוטה קורולה כמה שנים את/ה נוהג/ת? 0.054 שנים מהי תקופת הליווי הנדרשת לנהג חדש? שלושה חודשים מהו הכלל לגבי הסעת נוסעים נוספים אצל נהג חדש? עד גיל 21- עם מלווה מותר כמספר האנשים המצויינים ברשיון הרכב, ללא מלווה עד שני נוסעים חוץ מהנהג. מהי המהירות המקסימלית המותרת בכביש מהיר? 110 מהי המהירות המינימלית המותרת בכביש מהיר? אני חושב 55 (אבל יותר הגיוני בהתאם לדרך ולתנועה). איפה אפוד הזהב אמור להמצא? בתא הנהג. מתי מותר להשתמש בצופר? בשטח בין עירוני, בשטח עירוני רק כדי למנוע תאונה שאין דרך אחרת למנעה. באיזה מצב אין להדליק אורות גבוהים? כשזה יכול לסנוור את הנהג מלפנייך או זה שבא ממול, בערפל (אם אני לא טועה). באיזה מצבים יש לאותת? בכל צומת (גם אם אין בחירה), בכל סטייה ומעבר נתיב, בכל פנייה. מה החוק אומר בנוגע לאלכוהול? אסור לשתות אותו לפני שנוהגים (
?)

wil

New member
תגובה.

כלי רכב: רנו קליאו ספורט, בבעלותי. וותק רשיון: כמעט 8 שנים. תשובות: 1. תקופת הליווי 3 חודשים. 2. נהג חדש מתחת לגיל 21 שהוציא רשיון החל מ-1.11.2004 יכול להסיע 2 נוסעים בלבד אלא אם יושב לצידו מלווה. 3. 110 קמ"ש. 4. אין מהירות מינימלית. יש איסור כניסה לרכבים שלא סוגרים 55 קמ"ש או לא מורשים לנסוע במהירות הנ"ל, אבל אין כל חובה לנסוע במהירות כלשהי. 5. אפוד הזהב? אולי אפוד זוהר. בכל מקום ברכב למעט תא המטען. 6. צופר - למניעת סכנה שלא ניתן למנוע בדרך אחרת. 7. כאשר נוסעים מול רכב אחר או אחרי רכב אחר. (כדי לא לסנוור) 8. בכל פניה או סטייה מנתיב הנסיעה. וגם בתחילת נסיעה ולפני עצירה. 9. יש סף מסויים של רמת אלכוהול בדם (נדמה לי 250 PPM, לא זוכר) שמעליו אסור לנהוג. אדם שרמת האלכוהול בדמו מעל הסף הנ"ל גם אינו יכול להיחשב כמלווה.

סבא 18

New member
נשקיע

שאלות כלליות: גיל: 18 מין: זכר כלי רכב עליו הנך נוהג/ת: לנסר כמה שנים את/ה נוהג/ת? חצי שנה מהי תקופת הליווי הנדרשת לנהג חדש? 3 חודשים מהו הכלל לגבי הסעת נוסעים נוספים אצל נהג חדש? עד 2 אנשים (לא מדברים על זה..) מהי המהירות המקסימלית המותרת בכביש מהיר? 100-110 מהי המהירות המינימלית המותרת בכביש מהיר? 55 איפה אפוד הזהב אמור להמצא? בהשיג יד של הנהג מתי מותר להשתמש בצופר? כלא בשעות מנוחה (איך שקוראים לזה) ומחוץ לעיר רק במקרה חירום באיזה מצב אין להדליק אורות גבוהים? שיש מישהו מלפניך, מולך, או שיש ערפל באיזה מצבים יש לאותת? לפני כל שינוי נטיווים או כוונה לפנייה מה החוק אומר בנוגע לאלכוהול? אסור בקבוקים פתוחים באוטו (לפחות החוק כשאני באוטו)

טם טם טם ../images/Emo110.gif

שאלות כלליות:
]
כלי רכב עליו הנך נוהג/ת: מיצובישי ספייס ווגן
כמה שנים את/ה נוהג/ת? נוהגת? קצת יותר משנה.. עם רשיון? 9 חודשים
מהי תקופת הליווי הנדרשת לנהג חדש? שלושה חודשים
מהו הכלל לגבי הסעת נוסעים נוספים אצל נהג חדש? עד 2 אנשים באוטו, אלא אם כן יושב במושב ליד הנהג מישהו שעומד בתנאי מלווה, ואז אפשר אוטו מלא (עד כמה שמאשר הביטוח)
מהי המהירות המקסימלית המותרת בכביש מהיר? 110 קמ"ש מהי המהירות המינימלית המותרת בכביש מהיר? 50 או 55 נראה לי... [לא בטוחה בכלל]
איפה אפוד הזהב אמור להמצא? בהישג יד לנהג, ככה שהוא לא ייאלץ לצאת מהאוטו על-מנת להשיג אותו
מתי מותר להשתמש בצופר? רק כדי להזהיר נהגים אחרים
באיזה מצב אין להדליק אורות גבוהים? כשיש אוטו מלפניי, או אוטו בנתיב מולי (כדי לא לסנוור)
באיזה מצבים יש לאותת? בכל פעם שסוטים מהנתיב [התחלת נסיעה, עקיפה, עבירת נתיב וכו'...]
מה החוק אומר בנוגע לאלכוהול? מס' מסוים של מנות אלכוהול (40 או 70 מ"ל למנה) לכל משקל... גם אם אלכוהול לא משפיע על אנשים בכלל (זה מה שהם חושבים), אסור לעלות על ההגה אם שתית יותר ממה שהחוק מאשר

aviGODFATHER

New member
בלי לקרוא תגובות ולגגל (מלשון גוגל)

גיל: 17 וחצי מין: זכר כלי רכב עליו הנך נוהג/ת: סיטרואן ברלינגו כמה שנים את/ה נוהג/ת? בתחילת החודש רק עברתי טסט... מהי תקופת הליווי הנדרשת לנהג חדש? 3 חודשים מהו הכלל לגבי הסעת נוסעים נוספים אצל נהג חדש? עד 2 נוסעים, אלא אם כן יש מלווה ואז אפשר להסיע כמס' הנוסעים המותרים ברכב. מהי המהירות המקסימלית המותרת בכביש מהיר? 110 מהי המהירות המינימלית המותרת בכביש מהיר? 55 איפה אפוד הזהב אמור להמצא? לפי מה שאני יודע אין שום חוק על מקום הימצאו, רק הוא חייב להיות עליי אם אני מתקן פאנצ'ר או משהו... מתי מותר להשתמש בצופר? רק למניעת תאונה. באיזה מצב אין להדליק אורות גבוהים? במצב של ערפל ובמצב שבו אפשר לסנוור אנשים אחרים באיזה מצבים יש לאותת? בכל פנייה שבה עוברים לכביש אחר. מה החוק אומר בנוגע לאלכוהול? אסור לנהוג עם רמת אלכוהול בדם של 0.05% ומעלה.

ShMo0LiKiPoDa

New member
תגידו

רק לי זה נראה הזוי שכולם עונים על המהירות המינימלית בכביש מהיר 55 (ואני מניחה שהם מתבלבלים עם מכונית שיכולה להגיע למהירות המקסימלית הזאת) אבל לא יודעים מה המהירות המקסימלית בכביש מהיר?!.. כנראה שכולם פה נוהגים על מכוניות אספנות
אין בשביל מה לדעת שמותר לנסוע 110 כשבקושי סוגרים 55..

gold ayelet

New member
אני האדם ה60 נראה לי שעונה :

גיל:== 18 וחצי מין:== המין החלש -נקבה כלי רכב עליו הנך נוהג/ת:== טויוטה פריוויה כמה שנים את/ה נוהג/ת?== ממ חודשיים ( אם לא מחשיבים את שיעורי הנהיגה) מהי תקופת הליווי הנדרשת לנהג חדש?== 3 חודשים מיום הוצאת הרישיון מהו הכלל לגבי הסעת נוסעים נוספים אצל נהג חדש?== מותר להסיע רק 2 עד גיל 21 או עד שנתיים מיום הוצאת הרישיון (החוק לא מובן) אלא אם נוסעים עם המלווה ומותר להסיע כמה אנשים שרוצים. מהי המהירות המקסימלית המותרת בכביש מהיר?== נראה לי לנסוע על 120 ככה.. מהי המהירות המינימלית המותרת בכביש מהיר?== 90 איפה אפוד הזהב אמור להמצא?== בתא הכפפות -משם הכי נוח להוציא את זה, ואם זה על הכסא מזיעים בקיץ. מתי מותר להשתמש בצופר? ==רק כדי למנוע תאונה באיזה מצב אין להדליק אורות גבוהים?== כשזה עלול לסנוור מישהו באיזה מצבים יש לאותת?== כשפונים, או עוברים נתיב וכד' מה החוק אומר בנוגע לאלכוהול?== אסור לנהוג שיכורים חח (לא מתמצאת בזה אני לא נוהגת להשתכר) ולשוטר מותר לבדוק אם אתה שיכור מישהו בכלל יטרח לקרוא את זה???

למעלה