קודם כל - אני לא זוכר שביקשתי ממך
לבקר ולנתח את המהלכים שלי - בטח שלא להסיק עליי מסקנות ! בכל אופן - אתה לא מכיר אותי (אין לי בכלל מושג איך אתה יודע שאני רוצה ללכת לישיבה שנה הבאה, אבל מילא ... בטח מההודעות שלי מפורום אתאיזם - אתה בטח משמה). ואגב - אני לא תלמיד תיכון. מכל מקום, אני לא ביקשתי ממך לדחוף את האף לחיים הפרטיים שלי, אני באתי לפה בשביל להבין וללמוד מאמונות של אנשים אחרים. אכן - אני מאמין ביהדות. אבל זה לא פוסל את ההתעניינות שלי באמונות אחרות. אני לא באתי להוכיח פה את צדקת תורה ישראל, אתה ראית אותי עושה זאת ? אבל כבר לפי הודעותייך, הבנתי ש"חכמה" לא הצד החזק שלך, בעצם - אין לך בכלל צד כזה ! אני באתי בשביל להבין וללמוד אמונות של אחרים, ולהשכיל בדרך ... אין שום קשר לאמונה הדתית-יהודית שלי, ובטח שלא לעובדה שאני רוצה ללכת לישיבה - ובטח ובטח שזה לא עניינך - ואני לא מבין למה אתה נדחף ! אני שאלתי פה על אמונות של אחרים, את האתאיסטיות שלך, לך תפזר בפורום אתאיזים טרול, אני לא ביקשתי התייחסות ל"חוסר-אמונה" אני בפירוש שאלתי לגבי "אמונה" - אבל כבר מתחילת השרשור דחפת את האף. ואז אתם אוהבים להדגיש בכל מקום שאנחנו "יהדות-מסינורית" ... אולי אתם "אתאיזם-כפייתי" ? ראינו מי פה אוהב להסחף לדעות אישיות, אני לא באתי להרצות פה על יהדות, אל תבוא לזיין לי את השכל על אתאיזם. לא זאת המטרה שלי. אני שאלתי אנשים פה על האמונות שלהם - אתה לא בקטגוריה, אז אל תדחוף את האף לעניינים שלך ! קודם כל אני כנראה אלך לישיבה של בעלי-תשובה, ושמה לא מסתכלים על מה עשיתי\עושה ... דבר שני - יש דתיים שלא משתינים עלייך בקשת, ויכולים ללמד אותך על נושאים מדעיים. כולל אני - שהייתי מספיק זמן בחיים שלי אתאיסט, ואם אתה רוצה ללמד פה מישהו על מפץ גדול\ אבולציה - זה לא אני , כי אני אוכל כמוך לארוחת בוקר בענינים כאלה. עכשיו תעשה רוורס, ותן לאנשים שבאמת מעוניים לנהל דיון תרבותי, לנהל אותו בשקט - ולא עם טרולים למיניהם !