שלום

EvilFlame

New member
וכזה סיפור פחות או יותר

מה שאתה אמרת או זה שמעליך בקשר לה' היהודי. אני לא יודע,מה נכון אך יכול להיות. אגב יש את האל אהה אם אני לא טועה כך תירגמו את זה מגילגמש שמשום מה מזכיר לי קצת את האל היהודי. האמת אני לא חושב שזה כזה משנה אם הוא ברא את העולם או הביס את מפלצות ואלי בראשית. ממש לא אכפת לי :). (אני מניח שלאחרים אכפת בעיקר אולי לפותח השירשור)

.m

New member
שלום וברכה ../images/Emo13.gif

בוא נפתח בהבנה שאין פה "אנחנו" (זה לא קולקטיב). יש פה הרבה אנשים, והרבה דיעות. 1. אני מאמינה בחיים אחרי המוות. בין שאר עיסוקי אני (גם) מטפלת בשחזור גלגולים. במסגרת עיסוק זה הופתעתי לגלות שהתפיסה הדתית של "גן עדן" ו-"גהנום" לא קיימת.קצת על המקום שבין העולמות, 2. תשובות לכמה שאלות נפוצות אחרות. 3. קיומם של מלאכים ו/או שדים אינו מצביע על קיום אל אחד יותר משהו מצביע על מצב החסה בשטחים. זה כמובן לא שולל את קיומו של אל זה. כן, יצא.
mai

gdisrael

New member
תודה רבה על התשובות ../images/Emo13.gif

התוכלי לפרט על השיחות, ועל מה דיברתם... והאם האמונה הדתית היא באמת נכונה, או שלא ?! (אם לא תרצי לפרט פה, אשמח גם בפרטי).

gdisrael

New member
ואם הבנתי ...

אז גם כל היצורים הרוחניים אלו בעצם נשמות שנכנסו לגופים לא-אנושיים ?! בכל אופן - רציתי לשאול, אם אכן יש את ה"מקום שבין העולמות" אז מה המקור של המקום הזה? מה המקור של הנשמות ? מה בכלל המקור להכל ? זה מעיד על כוח-עליון בורא? או לאו דווקא ?!

.m

New member
מהם "יצורים רוחניים"?

רק עכשיו שמתי לב שנתתי לינק לקובץ חלק, אז אני מצרפת את הקובץ המלא. מקווה שזה יענה על שאלותיך
במידה ולא, אל תהסס לשאול, ואענה לך כמיטב יכולתי.
mai

gdisrael

New member
אוקיי תודה ../images/Emo13.gif ענית לי על כל השאלות

שלי ! רק עוד 2 אחרונות : 1) מה המקור אז לעולם הפיזי עצמו? ואיפה ה"מסת האנרגייה הגדולה(ה(ה'?)" נכנסת לתמונה? מה התפקיד שלה ? יש לה עוד תפקידים חוץ מ"לחלק נשמות"? ומהו בדיוק המקור שלה ? (או שבגלל שהיא אנרגייה אין-סופית וחסרת זמן, היא לא הייתה צריכה יוצר?) 2) אמרת שנשמה יכולה להתגלגל לישויות, חוצונים, בני אדם וכו' ... איפה נכנסים כל ה"שדים\לפרקונים\מלאכים\פיות\גמדים"? האם זה בישויות, או חוצונים? ואיפה הם נמצאים, בעלום אחר? או במימד אחר ? תודה בראש, זהו לבנתיים - אחרי זה אני לא יציק לך יותר

gwizard

New member
הבהרה קטנה

אין דבר כזה אמונה דתית נכונה ולא נכונה. אמונה מתוקף היותה אישית לא יכולה להיכלל תחת אותם מתודות (כן, אני חושב כמו מתכנת) כמו תחומים אחרים. אין נכון ולא נכון, יש נכון ולא נכון בשבילי ובשבילך. ואלו לא בהכרח שני דברים זהים.

.m

New member
בבקשה, בשביל זה אנחנו פה.

לא. השיחות שלי הן אישיות, ואין לי רצון לחלוק אותן עם זרים בפומבי או בפרטי. איזו אמונה דתית? ישנן כמה וכמה דתות והאמונות שלהן לא בהכרח חופפות...
mai

gdisrael

New member
התכונתי פירוט על השיחות הדתיות ../images/Emo3.gif

לא הכלליות - מרפיע לך גם להגיד את ההתייחסות שלהם לאמונות הדתיות ? (ובעיקרון הייתי רוצה לדעת על הדתיות הראשיות : יהדות, נצרות, איסלאם וגם לא יזיק קצת על בודהיזם). בכל מקרה, רק אם יש לך זמן חחח שבוע טוב ותודה מראש !

neophile

New member
ספקטרום

הבעיה מתחילה כשאנחנו בטוחים שאנחנו היצורים הכי חומריים שיש אין כמו פגישה עם אלמנטל בשביל לנפץ את האמונה הזאת. אנחנו מתקיימים בספקטרום מסויים של אנרגיה שמבחינתו הוא אורך ורוחב כל מה שהוא מעבר לספקטרום בין אם הוא בא מספירה "גבוה" יותר או "נמוכה" נתפס על ידנו בצורות שונות ומשונות...מתערבב עם המנגנונים הפסיכולוגיים שלנו ויוצר עיוותים נפשיים.

neophile

New member
האם התורה אוטנטית?

קודם כל תשאל את עצמך אם הכתבים היהודים הם אוטנטיים? למשל, זה ידוע שיש קשר בין סיפור הבריאה כפי שמופיע בתנ"ך לבין זה שמופיע באנומה אליש כפי שנשתמר על הלוחות האשוריים . סיפור המבול נפוץ בעוד כלכך הרבה תרבויות... אני אפילו ירחיק ויאמר שיציאת מיצרים גם היא לא נוגעת לעם העיברי אני לא רוצה להתחיל דיון בנושא אבל לא סתם יש 2 סיפורים לבריאת האדם זה בא להמחיש לפי דעתי שקודם כל היינו קיימים במחשבת הבורא ואז נוצר העולם הפיסי ו"גורשנו מגן עדן" יש פערי זמן עצומים בין ההתרחשויות בתורה בלי קשר להאם העולם נברא ב7 יום ... בדומה לתרבויות אחרות סיפורים מיתולוגיים טומנים בחובם ארועים קוסמיים שקשורים לתנועת הכוכבים .

neophile

New member
אלוהים-האנשה של כוחות קוסמיים?

לדעתי בני אדם איבדו את הקשר לאלוהות בגלל העיסוק המתמיד בהשרדות האמונה שלנו היום מושפעת מאנרגיות שמגיעות מהיקום מסביבנו אותה אמונה היא לא רק תוצר פסיבי של האנרגיות היקומיות אלה גם אלמנט אקטיבי ביצירת המציאות של כל אחד ואחת. כלומר...אמונה יוצרת מציאות אותם כוחות קוסמיים שהם בדרך כלל מעבר להבנתנו מעצבים את האמונה שלנו השאלה היא לא אם אנחנו מאמינים באלוהים , אלה לאיזה כוחות קוסמיים אנחנו עושים את עצמנו זמינים? כאשר אתה נמצא במסגרת לימודי אמונה אתה בעצם עובר indoctorine מוכרים לך אמונה זאת לא אמונה שנובעת מכיוונון מודע עם הכוחות שאתה מעוניין ליצור איתם קשר אלה כפייה . מה גם שהכפייה בעיקר חוסמת את ההשפעות הקוסמיות או מגבילה אותן מאוד ההסטוריה של הנצרות היא הוכחה כדי שכולנו נידע ונזכור כמה האמונה האנושית שברירית . מאגיה בין השאר היא האומנות והמדע של הפיכת עצמנו לזמינים לכוחות הקוסמיים . לגבי פיות,חיזרים וכו' הכוחות הקוסמיים שאנו נתונים אליהם לא רק עיצבו את האמונה שלנו...זה רק קצה הקרחון, הם שינו את מבנה הד.נ.א שלנו. יצורים אחרים נתונים להשפעות אחרות . מנקודת מבט מסויימת אלוהים הוא האנשה של כוחות קוסמיים

למעלה