שלום

Krishi

New member
אוכלוסיית הנהגים גדולה מאוכלוסיית

הנהגות. זה לא חכמה.. אני אישית עדיין בוטח יותר בגברים.. מנסיוני הגדול עם ציבור הנהגות...

Benightedxx

New member
כנס רגע איינשטיין

היא כן הרימה את הארמברקס, הכוונה הייתה שמתוך הרגל היא הרימה אותו עד כדי כך שהיא אפילו לא זכרה שהיא עשתה את זה, לא שהיא "שכחה".

Superdror

New member
אני ראיתי כמה מקרים כאלו במו עיניי

לפני כחודש, באחד מרחובות העיר, בחור עצר עם הג'יפ שלו בכדי לקנות סיגריות, ירד מהרכב - ואופס, הרכב מתחיל להדרדר, התוצאה, פיאט פונטו שנמעכה לתוך מאזדה. לפעמים אנשים גם לא מושכים את בלם היד אלא משלבים לParking, לצערי יותר מידי אנשים אימצו לעצמם מנהג זה- וביום סגריר אותו מנגנון מחליט "לכשול" והאוטו מתחיל להדרדר. חברים, גם מי שנוהג ברכב אוטומטי, הילוך הParking לא מהווה חלופה לבלם היד, אלא תוספת. אל בלם היד התייחסו כחובה ותשתמשו בו תמיד - בשביל זה הוא קיים.

16תומר

New member
רוב התאונות הם של גברים

אבל נשים נוהגות פחות מגברים וזה נתון שאי אפשר להתווכח איתו כי זאת עובדה... ובקשר לאמברקס זה באמת מתאים לאישה לשכוח כי גברים בד"כ מתמצאים יורת מדברים טכניים. לא יודע להסביר את הקשר אני מרווה שהבנתם. "זה ממש שטויות, זה בסה"כ עניין של זיכרון, ואין הבדל בין גבר לאישה. אם כבר לאישה יש זיכרון יותר טוב. זה בכלל לא קשור ליכולות נהיגה כלליות. אפשר לנסות להפסיק לפלוט שטויות?" וזה לא רק עניין של זכרון... כבר הסברתי...

flutter girl

New member
אבל הסברת שטות

זה לא "דבר טכני". זה סה"כ לעשות פעולה אחת מטופשת עם היד, ובסה"כ צריך לזכור לעשות אותה. זה שאתה טוען שאתה "מסביר" משהו, זה לא הופך את זה לנכון יותר.

16תומר

New member
היה ברור לי שאת לא תסכימי כי את בת.

תקבלו כבר את העובדה הזאת שרוב הגברים נוהגים יותר טוב מנשים! ואם לא מהבחינה של התנהגות על הכביש אז לפחות מהבחינה של תפעול האוטו.

Lina147

New member
מה הקשר תפעול של האוטו?

מה אתה חושב שלהרים את האמברקס זה מדע טילים? זה כל כך קשה שרק הגברים יכולים לעשות כמו שצריך? אתם מזיינים בשכל.

Lina147

New member
ועוד דבר

גם קוף יכול לתפעל אוטו מה שחשוב זה ההתנהגות על הכביש, וכמו שבעצמך אמרת נשים עושות את זה יותר טוב.

costaet

New member
תפעול רכב זה רק להרים בלם יד.

תפעול רכב זה ממש לא רק להרים בלם יד, להרים בלם יד בסוף נסיעה זה אחד הדברים הכי בסיסיים בתפעול הרכב עד כדי כך שזה ממש לא קריטי. תפעול רכב בסיסי לומדים בקורסים לנהיגה מתקדמת, תנסי ללמד קוף את זה... בקשר לתאונות קטלניות וגברים (למי שהזכיר סטטיסטיקה), גברים מעורבים ביותר תאונות קטלניות באופן יחסי לחלק שלהם בכביש - ז"א שגם אם הייתה חלוקה של 50-50 נהגים גברים ונשים הגברים היו עושים יותר תאונות קטלניות.

costaet

New member
*לא רק* ותיקון קטן

להיגמה מתקדמת זה לא בדיוק תפעול רכב אלה יותר שליטה ברכב...

16תומר

New member
לא אמרתי שנשים עושות את זה יותר טוב

אל תכניסי לי מילים לפה!

samata

New member
סתם שאלה שמעניינת אותי

לכמה אנשים יש פה בכלל רישיון שאתם חופרים על מי נוהג יותר טוב או פחות טוב? כמה מקרים יצא לכם באמת לחוות של אשה שנוהגת לאט כמו החתולה הדרוסה שהרגע עקפתם או גבר שחותך כמו מטורף כדי להרוויח עוד שניה בזמן היקר שלו? וזה שנסעתם ליד אבא שלכם וקלטתם פה ושם זה באמת לא אותו דבר, תאמינו לי. כשאתה עם היד על ההגה אתה שם לב לפי כמה יותר דברים שקורים כל הזמן על הכביש מאשר כשאתה במושב הנוסע. תאמינו לי שגם לנשים יש חרא נהיגה וגם לגברים. אני לא יודע אם אני מעדיף לקבל ת'קריז של החיים בנסיעה ב-25 קמ"ש אחרי אשה בעיר או כשאני קולט במראה שאיזה מפגר אחד הספיק לעקוף שיירה של 10 מכוניות ב-140 קמ"ש ושהוא עוד שניה מגיע גם אליי. אז תעשו לי טובה, כל השוביניסטים, הפמניסטיות והחופרים למיניהם: חלאס.

samata

New member
וואלה?

כי עד כמה שראיתי, לא נתתי פה תגובה אחת מפגרת על מי נוהג יותר גרוע. את לעומת זאת מנסה להצדיק את עצמך על למה נשים כן נוהגות בסדר, במקום להתעלם מאימרות מפגרות. כמה תגובות נתת פה כדי להצדיק את זה שנשים הן בסדר? בחיפוש זריז יותר מ-5. כמה מהן היו מוצדקות למציאות? 0. למה? כי על דברי שטויות לא צריך להגיב. אבל סבבה....אם תמשיכי לחפור שנשים נוהגות אחלה אולי תמצאי נפט. בהצלחה.

למעלה