שלום

kfktj

New member
דה ביג פינאלה

(מצטער אם פגעתי במישהו(י), אני מנסה להסיח את דעתי מההפסד של מכבי

Mr Fender

השובינזם שלך קצת מעוור אותך. אני לא מבין איך אתה יכול לטעון שבגלל שאתה לדוג' עברת בצהוב ונכנסת ברכב כי לא היססת, האשה אשמה בגלל שהיא נהגה כחוק ועצרה בצהוב. הגורמים לתאונות הם לא נשים, אלא אך ורק מי שגרם לתאונה והיה מאחורי ההגה. וזה אומר שאם אתה דפקת גז כי רצית לעבור בצהוב ובזמן הפנייה איבדת שליטה ברכב והורדת רכב(עם אישה או בלי) - אז אתה האשם. לדעתי, לפי איך שהתנסחת כאן, לאדם כמוך יש סיכוי הרבה יותר גבוה להיות מעורב בתאונה מאשר האשה המצויה - קח את עצמך בידיים ותדאג שאתה תנהג טוב. ובכלל לדעתי גברים הם אלא שיותר גורמים לתאונות(קטלניות ולא קטלניות) רק מהרצון לעשות רושם ופוזות.

costaet

New member
הבעיה בגברים היא

(אני בן) הבעיה היא החוצפה שיש לחלק לא מבטול מהגברים הנהגים ועודף בטוח, לפי דעתי זה הגורם לכך שרוב התאונות הקטלניות הן של גברים. החוצפה והביטחון זה מה שמביא ל"בריונות כביש" מה שנקרא, וזה אחד הגורמים העיקריים לתאונות דרכים. בקשר לנשים...
אין מה לעשות רובן המוחלט לא יודע לנהוג ופשוט לא מתמצא ברכב ובמרחב (כביש)...

aviGODFATHER

New member
הגברים אשמים ברוב התאונות -

כי הם נותנים לנשים שלהם לנהוג.

The anomaly

New member
ברור שזה ככה, כי רוב האוכלוסיה הם

גברים! אם היינו מחולקים שווה בשווה, 50 אחוז נשים ו50 אחוז גברים, זה היה יכול להוות איזה מדד...

Benightedxx

New member
על מה אתה מדבר?

ברור שהאוכלוסייה מחולקת (בערך) 50-50! (אולי סטייה קטנה של אחוז לפה או לשם) הסיבה שרוב התאונות הן בגלל גברים היא כי יש יותר גברים נהגים על הכביש מאשר נשים, סטטיסטית, וברוב המשפחות אם גם לאישה וגם לגבר יש רשיון - הגבר הוא זה שיינהג במצב ושניהם באוטו. זה פשוט ככה, שובניסטי או לא.

Marble Arch

New member
האמת שהסיבה היא דווקא טסטסטורון.

למרות שאפשר להתווכח על זה.

למעלה