מממ או שאני מסטול או שאמרת משהו מתוחכם מדי שהמוח שלי לא עיכל הסבר כי לא הבנתי ..
D drnaji New member 22/4/06 #15 מממ ../images/Emo26.gif או שאני מסטול או שאמרת משהו מתוחכם מדי שהמוח שלי לא עיכל הסבר כי לא הבנתי ..
י יוסושש New member 22/4/06 #17 חח אולי מסטול אמרת לי לחסום בנאדם ואמרת לי עוד משהו על סייבר סקס אז אמרתי תודה על ההמלצותת
D drnaji New member 22/4/06 #19 אתה אבי ואני לא ידעתי ../images/Emo35.gif |סטלההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה|
D drnaji New member 22/4/06 #23 לא טעית ../images/Emo6.gif סיגריות נייט סמים נייט מתמטיקה דא דא מתמטיקה טוב זה הסימן שאני התמסטלתי סופית...זזתי לפתור עוד משוואות דיפרנציאליות ואז לישון. לילה טוב אחי וברוך הבא שוב פעם
לא טעית ../images/Emo6.gif סיגריות נייט סמים נייט מתמטיקה דא דא מתמטיקה טוב זה הסימן שאני התמסטלתי סופית...זזתי לפתור עוד משוואות דיפרנציאליות ואז לישון. לילה טוב אחי וברוך הבא שוב פעם
י יוסושש New member 22/4/06 #25 ../images/Emo13.gif סורי שהתגובה מגיעה רק עכשיו פשוט אתמול נירדמתיי אז בוקרר טובבבב גבר!!! שיהיה לך יום טוב! ותודה!
../images/Emo13.gif סורי שהתגובה מגיעה רק עכשיו פשוט אתמול נירדמתיי אז בוקרר טובבבב גבר!!! שיהיה לך יום טוב! ותודה!
D drnaji New member 22/4/06 #26 בוקר אור ../images/Emo9.gif אני רואה שקמת ממש מוקדם וממש לפני שיהיה לך אחלה בחלה של יום (ושל שבוע) ו
י יוסושש New member 22/4/06 #30 כן אפשר להגיד ... אממ קמתי מוקדם בסביבות אממ 11 אבל חזרתי לישון וקמתי עכשי ב-5 תודה שיהיה גם לך המשך אחלה יום
כן אפשר להגיד ... אממ קמתי מוקדם בסביבות אממ 11 אבל חזרתי לישון וקמתי עכשי ב-5 תודה שיהיה גם לך המשך אחלה יום
G gilad music New member 22/4/06 #27 אהלן אהלן אהלן וסהלן../images/Emo13.gif היי יוסי, אני גלעד, נעים מאוד בן 21 (בקרוב) מלוס אנגלאס.... תהנה ותיקח חלק פעיל בפורום. צ'או
אהלן אהלן אהלן וסהלן../images/Emo13.gif היי יוסי, אני גלעד, נעים מאוד בן 21 (בקרוב) מלוס אנגלאס.... תהנה ותיקח חלק פעיל בפורום. צ'או
י יוסושש New member 22/4/06 #29 שלום שלום ../images/Emo13.gif היי גלעד נעים מאוד אני בן 18 בעוד חודשיים מקרית גת! תודה לך תהנה גם אתה
שלום שלום ../images/Emo13.gif היי גלעד נעים מאוד אני בן 18 בעוד חודשיים מקרית גת! תודה לך תהנה גם אתה
ח חניתה דרלינג New member 23/4/06 #31 ברוך הבא, יוסוש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני חנה והתמונה לא קשורה- החלטתי מעכשיו, במקום לשים ברכת WELCOME- להגריל תמונה מתיקיית התמונות שלי. ואתה זכית באליסון
ברוך הבא, יוסוש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני חנה והתמונה לא קשורה- החלטתי מעכשיו, במקום לשים ברכת WELCOME- להגריל תמונה מתיקיית התמונות שלי. ואתה זכית באליסון
נ ניק בלי הכוכבית New member 24/4/06 #36 ../images/Emo204.gifחאתיךךךךךךךךךךךךךךךךךך../images/Emo99.gif