שלום

שלום

הגעתי לכאן דרך הקומונה "חיבוק של אמא" אני לא יודעת כמה זה בסדר שאני כותבת כאן, אני מרגישה די חצופה. יש לי אמא, והיא אוהבת ודואגת וכל זה, אבל אני לא מרגישה שהיא אמא שלי. אני לא אוהבת אותה, ולא מרגישה שום חיבור נפשי כלשהוא, אז בעצם אני חיה ללא אמא. זה אחד הדברים הכי קשים לי בחיים, ולאט לאט אני לומדת להתמודד עם זה, בעצם לא להתמודד, יותר ... להתרגל לזה. היו פעמים שהיו לי כל מיני "תחליפים זמניים", אבל אף פעם לא באמת היה לי קשר כזה אוהב ומחבק. השנה פגשתי אישה באמת מדהימה, ואיתה נוצר קשר ממש קרוב, היא עוזרת לי עם כל הבעיות שלי (ויש לא מעט), שיכנעה אותי ללכת לטיפול, הבטיחה להיות לצידי לאורך כל הדרך. היא כן נותנת לי את החיבוק של אמא הזה שכל כך חסר לי בחיים, הן פיזית והן נפשית. יש לנו שיחות ממש קרובות על דברים שמספרים רק לאמא, אחות, דודה, וכאלה.. היא עוזרת לי להתמודד עם כל הכאב והעצב.. זהו, הרגשתי צורך להשתף, אני קוראת אתכן כבר לא מעט זמן. אוהבת...

Darkmatter

New member
היי מולי ../images/Emo140.gif

צר לי לקרוא שלמרות שיש לך אמא, את עדיין לא מקבלת מה שאת רוצה וצריכה. מצד שני, נשמע לי שאמך כן דואגת לך ואכפת לה ממך, לא? אני לא מצליחה להבין למה הקשר בינכן לא טוב. מכיוון שיש לך אמא ויש לך הזדמנות לתקן דברים, אולי תנסי לדבר איתה ולשפר את היחסים בינכן? או שאולי יש איזשהי בעיה וזה יותר מורכב מזה?.. בכל מקרה, אני שמחה לשמוע שיש לך לפחות מישהי אחרת שיכולה לשמש לך כאם. זה חשוב... אבל עדיין אני חושבת שאסור לך לוותר על הקשר עם אמך כי באמת נראה לי שאת יכולה לשפר את היחסים איתה... קבלי

אופס זה נשלח בטעות

כן יש לי אמא, אבל אין לי שום רגשות כלפיה, אולי רחמים. אני גם לא יודעת למה הקשר ככה, אין לי מושג.. וכן, ז מורכב. האישה השנייה, פשוט מצילה אותי, באמת, היא מקסימה, רק היום דיברתי איתה איזה שעתיים בבצפר ושעתיים בטלפון. היא המלאכית שלי.

fox28

New member
אז בעצם יש לך 2 אימהות

ולי אין אף אחת ממש נפלא מיכל

ymz

New member
מיכלי, מה שלומך?

נשמע עצובה קצת. קרה משהו?

iuiuiui

New member
ודודה שלי

שאיבדה את אמה בגיל צעיר, דודתה הפכה לה לאם, ולי שיש אמא בחיים, אין לי אמא בעצם. אז גם לה היו 2 ולי אין אף אחד...

ymz

New member
היי מולי

ברוכה הבאה. את מתארת מצב מאוד כואב ורגיש. יש לך אמא אוהבת ודואגת אבל את לא מגלה שום רגש כלפיה. ככה זה היה תמיד או שהמצב השתנה בעקבות סיבה כלשהי? ניסית לדבר עם אמא שלך על המצב?

....

אמא שלי כל כך רוצה שיהיה בינינו קשר, אבל אני לא יכולה, המגע שלה מעצבן אותי, הכל בא אני פשוט לא אוהבת אותה.. אבל יש לי את המלאכית שלי, שפשוט מצילה אותי מהחיים ומעצמי

מולי החמודה../images/Emo9.gif

אוהבת את השם שלך.... עצובה שזה המצב עם אמא....לא מבינה איך אפשר לפתח כזה אנטי נגדה. לדעתי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא ולכן אולי תעצרי לרגע ותחשבי על נקודה בה החלו להדרדר היחסים בינכן. ומשם....אולי לבנות מחדש...עוד מעט בגרויות,צבא וכל מיני דברים שצריך את אמא נורא,ואת צריכה להבין שאין תחליף לאמא... אני מקווה שה"מחליפה " של אמא שלך מספיק חכמה לא לתפוס את מקומה ולהפך לנסות להבהיר לך את המצב הנכון. מצטערת אם אני נשמעת מטיפה אבל אני לא...רוצה רק שיהיה לך טוב!!!! דרך אגב,אנחנו שכנות אז אני מרגישה קצת יותר פתיחות לכתוב לך... מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ונשיקות חמות ומתוקות!

למעלה