שלום..

lol lypop

New member
i'm the vegetarian one

you meanie
i'm deeply insulted neh i'm jk i love you

faland

New member
טוב...

מה את רוצה לשמוע 'קודם את החדשות הטובות או הרעות? נתחיל עם הרעות... ההתחלה תהיה נוראית. יהיו לך קשיים עם השפה ועם התאקלמות ויהיו לך תקופות דיכאון כאלה. חוץ מזה ארה"ב זה מקום מעצבן יחסית לחיות בו לפחות מנקודת הראות שלי. החדשות הטובות הם שכשתיתאקלמי החיים יהיו סבבה ובאמת לישראלים אין שום בעיה לרכוש חברים חדשים בעיקר אם הם חיים בשכונה יהודית <משו שאני לא ממליץ> בהצלחה

היי,כנסי..

גם אני מארה"ב. ההתאקלמות שלי? אז ככה,ביום הראשון באתי הכי מפוחדת שיש. וניגשה אליי איזו ילדה,שאלה אותי אם אני חדשה,והבנתי שגם היא חדשה.אז היינו ביחד כל היום הראשון וגם במשך הימים.עכשיו היא החברה הכי טובה שלי. אני חושבת שהכל תלוי בגישה,תבואי בגישה של "יהיה סבבה!" אז יהיה סבבה..תיהי אופטימית אל תהיי עצובה. כי אנשים רוצים להיות בחברת אנשים שמחים.. מבחינת הלימודים? אני חושבת שהלך לי בסדר.. היתה לי מורה פרטית בשנה הראשונה ככה שהלך לי טוב..ועכשיו אני תלמידה טובה ואני לא צריכה מורה פרטית!! אני מרגישה בבית,בהחלט. הרבה יותר טוב לי פה מישראל.. בהתחלה לא קלטתי את זה,אבל עכשיו אני יודעת שפה יותר כיף לי אני יותר נהנית.. וזהו.. וחוץ מזה,את הולכת לעבור לניופורט ביץ',זה מקום מדהים!!! אז תהיי שמחה..ויהיה סבבה.. יומטוב!

למעלה