שלום...

thecharmedmen

New member
שלום...

אני רוצה להכין שיקויים לבנים(בלי כוונות רעות...) מישהו יכול לתת לי "מתכונים" או להפנות אותי לאתרים? ושיהיו בהם דברים בהישג יד...? תודה מראש.

PurpleFilth

New member
פעם אחרונה שבדקתי

לשיקויים לא היו כוונות. ומעבר לזה, כולנו יודעים מה אומרים על כוונות טובות... ועל הדרך לגיהינום וכאלה. למה אנחנו לא עוזרים? כי אנחנו שונאים אותך. כן כן, אותך באופן אישי ופרטני ולא אף אחד אחר. שלא יהיה לך ספק שזה בגלל שאנחנו לא באמת יודעים את התשובה. אנחנו פשוט לא רוצים לגלות אותה.

EvilFlame

New member
אף אחד כאן לא חייב לך כלום

וגם מי שהגיב אליך בצורה לא יפה. תבין את זה. אנשים לא רוצים לשתף מכל מיני סיבות הם לא יודעים לא רוצים לגלות סודות או שפשוט חושבים שלך זה לא יתאים. השיקוי הכי טוב יכול להיות תה מרגיע עוזר נגד הרס פנימי ובריא יותר מקפה. מה צריך חוץ מזה? :) חוץ מזה תסתכל במאמרים של הפורום. אההההההה ודבר נוסף תעשה חיפוש בגוגל Google is Your freind you should use google before asking stupid questions ETC ETC ETC ETC yada yada yada

thecharmedmen

New member
חחח.

זה לא שמכירים אותי ויודעים ששיקויים לא יתאימו לי... וחיפשתי במאמרים ולא מצאתי משהו שעניין אותי שם... וחיפשתי בגוגל והכל מבולגן... וזה לא שאלה טיפשית כל-כך...

RainBird

New member
לימוד שיקויים זה דבר שצריך ללמוד תוך כדי או אחרי לימוד מאגי מעמיק. הנה לינק אחד לשיקויים שאני כתבתי. זכור שהשיקוי עובד רק בגלל האנרגיות של זה שמכין אותו ולא בגלל הצמחים שבו. ארדן.

PurpleFilth

New member
מוזר,

אני מכינה את מי האשליות שלי מדיו סגול, עלה כתוש של ורד נבול, שמן ריחני למבער, אלכוהול, נצנצים ואבלון כתוש. האנרגיות של זה שמכין אותו? אז בשביל מה עשית שיקוי מהתחלה?

RainBird

New member
אבל בלי האנרגיות שלך זה פשוט יהיה ערמת צמחים ולא יותר. הכוונה והאנרגיה שלך מאגדת את היכולות שלהן. ואגב, תוסיפי מעט גרגרי פרג ונבגי שרכים בשביל קיק נוסף, ואולי אפילו שורש קאלאמוס אם יש אפקט מניפולטיבי באשליות שלך.

PurpleFilth

New member
ואתה רוצה להגיד לי

שלערמת צמחים אין את הקסם שלה? נבגי שרכים נשמע מגניב, אבל באתי דווקא להדגיש את החשיבות של משמעות המרכיבים עבור האדם שמשתמש בהם.

RainBird

New member
ברור שיש לה. אף אחד לא ממעיט את החשיבות שיש לצמחים (או לרכיבים האחרים, אבלון למשל הוא צדף ולא צמח) אני פשוט טוען שאם אדם שלא למד מאגיה הכין את השיקוי שלך הוא לא יעבוד, או לא יעבוד באותה מידה שאדם שמכיר את המאגיה- שיקוי שלו יעבוד.

PurpleFilth

New member
מה???

אבלון זה לא צמח???? שיט, לא שמתי לב!!!!11 (עד כאן ציניות להיום) מן הסתם כל דבר מאגי יעבוד יותר טוב למישהו שאשכרה מבין קצת במאגיה. אבל: 1. אם אני לא טועה, יש סמלים, או צמחים (שהם גם סוג של סמלים), שעושים את העבודה גם אם לא עושים אותם עם כוונה. כוכב מחומש, לדוגמא, יקרין את אותו כח גם אם הוא ייוצר בטעות ע"י חמישה מקלות שנזרקו בערימה. צירוף מקרים די יוצא דופן, אמנם, אבל הבנת את כוונתי. 2. אם כבר לפעול מתוך כח רצון ותודעה, ולא ע"י החמרים כפשוטם, בשביל מה אתה צריך שיקוי מהתחלה? כלומר, חוצ מהעניין האינטלקטואלי וההנאה שבלהכין אחד.

RainBird

New member
זהו, שסמל צריך לסמל משהו. אם הוא לא מסמל דבר לאף אחד הוא חסר חשיבות וכוח לדעתי- לפחות מבחינת שימוש אנושי. קחי למשל את צלב הקרס. לרבים היום באירופה ובישראל צלב הקרס יצור סלידה ושינאה. הוא "מלא אנרגיות שליליות" חלק יגידו. ועדיין בהודו הוא סמל אושר ופריון- שם יגידו לך ההפך. אני למדתי שמאגיה דורשת בניית מערכת סמלים מסודרת בדיוק כדי שנוכל לקשר אותם לתודעה העמוקה שאינה מבינה עברית או סינית. ו-2 שיקוי פשוט פועל אחרת מלחש או טקס. דבר ראשון לא תמיד זמין לך ברחוב להתחיל לצייר מעגלים ולומר לחשים. טיפה שמן הגנה שהכנת מראש בארנק למשל יסדר את העבודה. וגם בגלל שמים או חומרים מבוססי מים מקושרים ליסוד הנ"ל הם מקבלים אנרגיות בצורה מאוד טובה. אז אם נגיד את מסוגלת להפיק כמות מסויימת של אנרגיה בזמן לחש, את צריכה להסתפק באנרגיה הזאת. אבל את השיקוי את יכולה להכין מראש כמה ימים ולטעון פעמים מספר כך שכוחו רב מן הלחש הרגיל. ארדן.

PurpleFilth

New member
קשה לי להבין לאיזה נקודה אתה מנסה

להגיע. בוא נראה אם הצלחתי: 1. סמלים הם ניסיון למקד, או להעלות את התת מודע (התודעה העמוקה) למישור קונקרטי, כמו מילים. אני מסכימה איתך ברב המקרים, ושוב, ישנם סמלים שהם בעלי כח בלי שום קשר ל"תודעה העמוקה", אם אתה שואל אותי, בגלל איזה סוג של מניפולציה על אנרגית סדר. אבל זאת כבר שאלה של "אם חמישה מקלות יוצרים פנטגרם באמצע היער, ואף אחד לא שומע... האם יש לזה פוטנציאל מאגי?". בעעעע, פילוסופיה בגרוש. 2. לא דיברתי על לחש או על טקס. דיברתי על טכניקה שאני קוראת לה "ראש בקיר" - להזיז אנרגיות בלי כל הטררם שמסביב. אני רוצה מישהו? אני קושרת אותו אלי, בלי נרות, בלי עלי וורדים ובלי כל התפאורה. מעולם לא הייתה לי בעיה להתמלא בכמות האנרגיה שנדרשה לי באותו רגע, אבל בכל מקרה אפשר לפתור את הבעיה די בקלות, ע"י "בטריה" קטנה שמסתובבים איתה באופן קבוע. בשביל זה יש לי טבעת.

RainBird

New member
זהו שאני לא מסכים עם זה שסמל הוא רב עוצמה רק מהיותו קיים. הוא רב עוצמה בגלל שהוא סמל. 2. תלוי מה את רוצה להזיז. יש דברים במאגיה שדורשים הכנות של זמן רב ויש דברים של רגע.

PurpleFilth

New member
סמל, כמובן, אבל סמל של מה?

לא בהכרח של התודעה. תן דוגמא של דבר שדורש הכנות מרובות.

RainBird

New member
אם תחתכי כרוב בצורה אופקית תגלי שיש לו במרכז פנטכל- כוכב מושלם. האם זה עושה אותו יותר חסין למחלות בשטח החקלאי? לא. האם את יכולה להשתמש בסמל הזה בשביל לחש הגנה? בטח. דבר שדורש הכנות מרובות הם דברים כמו הטלת וורדים, או יצירת ישות.

neophile

New member
סמלים , ארוך

" סמלים הם ניסיון למקד, או להעלות את התת מודע (התודעה העמוקה) למישור קונקרטי, כמו מילים. אני מסכימה איתך ברב המקרים, ושוב, ישנם סמלים שהם בעלי כח בלי שום קשר ל"תודעה העמוקה", אם אתה שואל אותי, בגלל איזה סוג של מניפולציה על אנרגית סדר. אבל זאת כבר שאלה של "אם חמישה מקלות יוצרים פנטגרם באמצע היער, ואף אחד לא שומע... האם יש לזה פוטנציאל מאגי?". בעעעע, פילוסופיה בגרוש" האונה הימנית שלנו אחראית על הקוגניציה\הכרה\הגיון בעוד האונה השמאלית אחראית על הדימויים ,הרגשות ותת המודע היא אחראית! היא לא כל תת המודע, תת המודע מתפרס על פני כל המוח מהמוח הזוחלי הקדום ,למוח היונקי ועד הניאו קורטקס שהאונות הימנית והשמאלי הן חלק ממנה . לרוב אנשים מודעים רק לאונה השמאלית שהיא אחראית על המודעות וזה הגיוני! אומנות נעשית בעזרת מודעות של האונה הימנית. מאגיה שהיא גם אומנות וגם מדע\הגיון היא בין השאר יצירת תקשורת בין האונות כך שמלים הופכות לרגשות ורגשות למלים בתור מאגים אנחנו התסריטאים\סופרים של חיינו כשאמן יוצר יצירה הוא מאפשר לאחרים לפרש את יצירתו כראות עיניהם זאת הסיבה שמאגיה היא לא רק אומנות, יש לנו את האגו שרוצה שהדברים יקרו בדיוק כמו שאנחנו רוצים בתור דוגמה אם אני עושה כישוף לשפע, אני רוצה שהשפע יגיע אלי ספציפית כמובן שלכל מאג יש האיזון שלו ,באופן אישי רוב הנסיון שלי הוא עם מאגיה שהיא יותר אומנות מאשר מדע . ואחרי ההקדמה הארוכה הזאת מה לעזזל הקשר לנושא ? סמלים הם הארסנל של המאג , הם לא ניתנים לקבלה משום מקור חיצוני הם מוכרחים להיווצר מבפנים מפני שברמה הכי פיסית הם הקישורים העצביים . מאג שהתנסה בהרבה paradigem shifting מסוגל להחליף בין הקישורים העצביים במהירות כשבחיי היום יום זה מתרגם ליכולת יצירת מציאות אותה רמה פיסית מחוברת לרמה האסטרלית והמנטלית ,המוח שלנו הוא נפלא
ככה שאם את יוצרת לעצמך מגוון של סמלים לשם יצירת סיטואציות או מניפולציה שלהן או אפילו לשם קבלת "דברים" את מסוגלת להטות כל סיטואציה לטובתך ויותר מכך זה מאפשר לך ליצור את הסיטואציות שאת רוצה

neophile

New member
אחת הסיטואציות

לדוגמא היא ההאפקט שאת רוצה שיהיה לשיקוי שלך

למעלה