שלום!

Mortisia

New member
שלום!

יש לי שתי שאלות..: 1. מה זה אלכימיה? (שמעתי כמה גירסאות, ואני לא יודעת מה נכון..) 2. אני לא יודעת אם זה קשור, אבל.. אם למישהו יש תרגילים אנרגטיים, אז בבקשה שיכתוב לי אותם, או ייצור קשר באיי.סי.קיו (119090269). תודה.
 

nepthys

New member
הייתי רוצה שג´רלד יענה על זה

אני לא יודעת איך לסכם כזה דבר ולעלות על כל הזרמים והדברים שמתוכו. זה נושא רחב מאוד עם גבולות בהמון צורות מאגיה ופילוסופיה אחרות. לגבי המקורות של האלכימיה גם יש וויכוח, אז בכלל.. מורנינג או ג´רלד, לא אני. וג´רלד - תנסה לעשות את זה יותר היסטורי מפילוסופי, לי לפחות יותר קל לקלות ככה דברים, ולך יש נטיה להתמקד ברעיון ולא ממה הוא נבע.
 

nepthys

New member
טוב,

מכיוון שלאף אחד כאן לא היה רצון טוב, אז אני אעשה את זה למרות שאני אתרכז יותר במאמרים על הרשת מאשר בידע שלי, שאני לא מרגישה שהוא מספיק מבוסס בנושא הזה. וכמובן מהבסיסי - אלכימיה על הרשת לפי גוגל. אח"כ,
 
למעלה