שלום... רציתי לדעת איך אני מגיע להיכל נוקיה בת"א מכיוון ירושלים ברכב , תודה מראש...
ח חופשימי New member 26/12/05 #1 שלום... רציתי לדעת איך אני מגיע להיכל נוקיה בת"א מכיוון ירושלים ברכב , תודה מראש...
C chili3 New member 26/12/05 #2 נוסע באילון צפון, יורד במחלף השלום במחלף פונה ימינה ומיד שוב ימינה, ממשיך ישר, עד שתראה את ההיכל מימין.
נוסע באילון צפון, יורד במחלף השלום במחלף פונה ימינה ומיד שוב ימינה, ממשיך ישר, עד שתראה את ההיכל מימין.
ז זאאבק New member 26/12/05 #3 ממש לא באילון עולה בלגורדיה פונה ימינה עד הרמזור. שמאלה עד סוף הכביש ימינה. והיכל נוקיה מצד שמאל שלך
C chili3 New member 26/12/05 #5 צודקים! באמת יותר קצר. גרתי בעבר בגבעתיים והייתי יורדת במחלף השלום, לכן זה נראה לי כל כך טבעי לרדת שם.
צודקים! באמת יותר קצר. גרתי בעבר בגבעתיים והייתי יורדת במחלף השלום, לכן זה נראה לי כל כך טבעי לרדת שם.
A Angel972 New member 27/12/05 #19 אני דווקא חושב שזה מאוד תלוי בשעה ובעומס שיש בכל יציאה לא לפעמים מה שיותר קצר, לא בהכרח יותר מהיר
F falash New member 26/12/05 #4 לחילופין יורד באיילון צפון יורד בלה-גרדיה פונה ביציאה מהמחלף ימינה. וברמזור הראשון שמאלה, וההיכל מול אפך. דרך אגב... המשחק היום במלחה לא ביד אליוהו
לחילופין יורד באיילון צפון יורד בלה-גרדיה פונה ביציאה מהמחלף ימינה. וברמזור הראשון שמאלה, וההיכל מול אפך. דרך אגב... המשחק היום במלחה לא ביד אליוהו
ח חופשימי New member 26/12/05 #6 חחח אני יודע... אני צריך להגיע להצגה "שיר נולד" אז רגע אני נוסע על כביש י-ם ת"א , יורד במחלף השלום או במחלף אחר על אילון ???
חחח אני יודע... אני צריך להגיע להצגה "שיר נולד" אז רגע אני נוסע על כביש י-ם ת"א , יורד במחלף השלום או במחלף אחר על אילון ???
D d a l i a l New member 26/12/05 #7 הי...גם אנחנו...אפשר לקבל טרמפ?../images/Emo6.gif חחח אני צריכה לדאוג לשתי נערות בנות 16 להגיע להיכל. מרגלית וקו פנימי מהתחנה המרכזית - וזה יחסוך לי את הפקקים והבלגן באיילון וליד ההיכל.
הי...גם אנחנו...אפשר לקבל טרמפ?../images/Emo6.gif חחח אני צריכה לדאוג לשתי נערות בנות 16 להגיע להיכל. מרגלית וקו פנימי מהתחנה המרכזית - וזה יחסוך לי את הפקקים והבלגן באיילון וליד ההיכל.
ח חופשימי New member 26/12/05 #10 אאההההה גם אני אישית מעדיף אוטובוס אבל יש לי מטען לסחוב איתי אז ....
D d a l i a l New member 26/12/05 #12 מבירורים שערכתי... קו 53 של דן מהתחנה המרכזית החדשה מגיע להיכל הספורט.
Y Yuval I New member 26/12/05 #13 קו 101 הכי מתאים יורדים בתחנה הראשונה בת"א ומשם הליכה קצרה. תחסכי הגעה לתחנה המרכזית והסתובבות שם, זו חוויה לא מלבבת במיוחד.
קו 101 הכי מתאים יורדים בתחנה הראשונה בת"א ומשם הליכה קצרה. תחסכי הגעה לתחנה המרכזית והסתובבות שם, זו חוויה לא מלבבת במיוחד.
א א י ו ש י New member 26/12/05 #16 במקום שאתה יורד מעבר לכביש!! כשאתה נוסע ב101 יורד בגשר להגרדיה זאת התחנה הראשונה מיד חוצה את הכביש ושם נמצא קו 53 לכיון ההיכל ושוב הוא בא כל חצי שעה במקרה הטוב.....
במקום שאתה יורד מעבר לכביש!! כשאתה נוסע ב101 יורד בגשר להגרדיה זאת התחנה הראשונה מיד חוצה את הכביש ושם נמצא קו 53 לכיון ההיכל ושוב הוא בא כל חצי שעה במקרה הטוב.....
ה הכי ענק שיש New member 26/12/05 #17 נראה לי שאני אסע בכל זאת עם רכב אבל שאלה אחרונה : יש שם חנייה ????
ח חופשימי New member 26/12/05 #18 באמת נראה לי שעדיף לנסוע עם רכב אם אני עם מטען, לגבי החנייה אני מקווה לטוב ...
A Angel972 New member 27/12/05 #20 כמובן שיש חניה ../images/Emo70.gif הרי כשעשרות אלפי אנשים הולכים לראות משחק כדורסל יש להם חניה. אגב - כולם מדברים על האירוע ביום שישי או שכל אחד יש לו יום ושעה אחרת
כמובן שיש חניה ../images/Emo70.gif הרי כשעשרות אלפי אנשים הולכים לראות משחק כדורסל יש להם חניה. אגב - כולם מדברים על האירוע ביום שישי או שכל אחד יש לו יום ושעה אחרת