שלום...

d a l i a l

New member
האירוע שלנו מתקיים הבוקר

הבנות הגיעו עם טרמפ להיכל ותחזורנה באוטובוס. מקווה שקו 53 לא יגרום להם לחכות הרבה זמן בתחנה, למרות שמזג האויר מאיר פנים היום.

א י ו ש י

New member
אחחח אנגל רואים שאתה לא מת"א../images/Emo3.gif

ובעיקר לא באיזור שם בתור אחת שגדלה ממש יחסית סמוך להיכל ורואה מה הולך כשיש משחק של מכבי אני יכולה לומר לך שחניות שם לא מספיקות! שכל פעם שיש פסטיגל, הופעות בהיכל, משחקי כדורסל וכד'.. כל רחובות יד אליהו מפוצצים במכוניות אנשים חונים על המדרכה אנשים חונים על אי תנועה אנשים חונים מרחק הליכה ברגל של 10 דקות ויותר עד להיכל כי אין חניה מספיקה שמכילה את כללללללללללל האנשים מי שיבוא מוקדם יצליח למצוא כל מי שבא בדקה ה-90 או לא מוקדם יחסית שיחפש נו כמו כל חניה אחרת בת"א..... ואת זה אני אומרת לגנותה של העיר שממנה באתי שמצוקת החניה בה זועקת לשמיים!!!

Angel972

New member
את מתכוונת שגם בחניונים אין מספיק ?

רואים שאני שונא לאחר

Yuval I

New member
להצגה השנייה ואילך - אין חנייה

החניון מלא מההצגה הראשונה ולמי שמגיע בזמן להצגה הבאה או זו שאחרייה לא יכול להכנס לחניון. הסיבה היא שהחניון מתאים למשחק כדורסל אחד ולא להופעות המתקיימות אחת אחרי השניה. אנחנו נוקטים בשיטה דומה לפרסומת על נהג תורן שלא שותה. מנסים להגיע עם הרכב קרוב ככל האפשר כאשר הנהג הוא זה שלא צופה בהופעה. כבר קרה שעמדנו ממחלף השלום ועד להיכל, ברגל זה לקח יותר מהר !!!

Angel972

New member
אם ההצגה שלנו מתחילה בשעה 4:45

מתחילה בשעה 4:45 אחר הצהריים ... ז"א שאנחנו צריכים לבוא בשעה 9 בוקר

Yuval I

New member
מתי לצאת...

צריך להביא בחשבון לפחות חצי שעה נסיעה עד ת"א כאשר יש ימים שאני רואה בנסיעה הביתה שהכניסה לת"א פקוקה כמעט כמו בבוקר. חיפוש חנייה בהיכל או במגרש בסביבתו יכול לקחת עוד רבע שעה ואת כל זה הייתי מכפיל פי שניים ומגיע לשעה וחצי. אל תשכח להוסיף זמן להגעה לפני הארוע, כחצי שעה. סה"כ לפחות שעתיים מראש לצאת. אם תגיעו מהר מדיי יש קואופ ואייס בקרבת מקום להעביר את הזמן...

למעלה