שלום.

שלום.

קוראים לי רינת. אני חדשה. יש לי שאלה אליכם: נניח ואני אוהבת מישהו. ואני רוצה לדעת אם הוא אוהב אותי גם. ואני מתביישת לדבר איתו. ואני ממש חייבת לדעת מה הוא מרגיש אליי. אז שאלתי היא האם יש איזושהי דרך לדעת זאת: אני מתכוונת לכך ש: אם אני יכולה לשאול ספר תנ"ך עפ מפתח,מטוטלת,קלפי טארוט? אני רוצה לדעת אם הוא אוהב אותי דרך הדרכים האלו. זה אפשרי? זה מאוד חשוב. אחכה לתשובה.

חחחחח

חחחח הלוואי.....מהפה שלך...!!!! קיצר.... מה זאת אומרת לדעת להשתמש? כאילו עם הספר והמפתח אז עשינו סיאנס... אז רציתי לדעת אם אפשר לשאול שאלות על העתיד או על הרגשות של מישהו אם ספר תנ"ך ומפתח... וגם אם מטוטלת---->זה אני מתכוונת לקנות עם ספר.... ואני אלמד להשתמש בזה.... אז... אפשר עם ספר תנ"ך או מטוטלת לשאול שאלות על העתיד? או אם מישהו אוהב אותי? כי למיטב ידיעתי ספר תנ"ך ומפתח משמש להעלת רוחות... אז.... קיצר שמתי לב שבילבלתי במוח יותר מדי... תענו רק על מה ששאלתי... חיחיח אחכה לתשובה בהקדם! רינת...

EvilFlame

New member
אההה...

אני אישית שואל שאלות את אלהים והוא נותן לי תשובות בפסוקים.. אז אני מניח שעם באמת מכל הלב תבקשי ממנו (לא בלב תבקשי אבל מהלב תירצי ובמילים תדברי <לא חייב בקול רם ממש>) תשאלי אותו ותני לו להדריך אותך פתחי את התנ"ך וקראי את הפסוק.. אולי לא תקבלי תשובה אבל יש סיכוי שכן.. אני קיבלתי תשובות והדרכות די הרבה. בכל אופן על קלפי טארות לא הייתי ממליץ במיוחד אבל יש פורום של קלפי טארות ואת יכולה לשאול שם..

חח את עושה סיאנס....עם תנ"ך...?

כנראה שמעולם לא שמעת שתנ"ך מאוד לא דוגל בסיאנסים, בלשון המעטה, אם את אומרת דברים כאלה...

כעע אני יודעת.....

שסיאנס זה נגד היהדות.... ושאסור..... אבל זה חברות שלי עשו.... והם לא מאמינות באלוהים... אני רק הייתי נוכחת.... אבל אני לדעת אם אפשר להתייחס לזה גם עם אפשרות לשאול שאלות כמו שאמרתי....לא בהכרח לעשות סיאנס.... ז"א אם אפשר להשתמש בספר תנ"ך עם המפתח כמו מטוטלת.... אם אפשר לשאול שאלות על העתיד... או אם מישהו אוהב אותי.. וכדומה... זה מה שרציתי לדעת... אם אפשר לשאול את המטוטלת או את הספר שאלות כאלו... ניתן?!?!?

EvilFlame

New member
אמממ

עם תנחשי את העתיד וכו' דינך מוות על פי התנ"ך לכן זה יהיה שטותי לנסות לנבאות עתיד בעזרת התנ"ך ונתתי לך תשובה מקודם אבל מכיוון שהתעלמת בעיה שלך.

אויש אביל- דו מי א פייבר-

אל תדבר שטויות....כי אם התנ"ך היה [כלומר ה'] באמת מחזיק אותנו קצר, אז גם אני וגם אתה וכל חברי הפורום היו כבר מזמן מתים כי לפי התנך אסור להשתמש במאגיה, לנבא עתיד, לאכול משהו לא כשר וכו'....אנשים כן עשו ואפ'חד לא מת...

EvilFlame

New member
אבל

היו מוציאים אותם להורג. והיום זה כבר משהו שונה. אני רק אומר משהו. על פי התנ"ך אסור לבצע כישוף אסור להעלות באוב ו/או לנחש את העתיד. אבל היום כבר לא מחזיקים אותנו קצר אבל גם זה לא אומר שצריך לשמור כשרות או שבת שמירה מלאה זה לא אומר שבכלל צריך לצום ביום כיפור (שזה הדבר היחידי שאני מתנגד לו באמת ביהדות.מילא עינוי נפשות אבל צום הוא אינו חובה..)

האמת היא שזה הדבר שאני

הכי לא מתנגדת. כי ביהדות הדבר הכי הכי חמור שיהודי ממוצע מוכן לעשות הוא לצום ואולי גם לא להיסתפר ולשתות יין. כי אם תסתכל על העידוד של הסגפנות במספר דתות אחרות היית חושב אחרת...

EvilFlame

New member
יש כל מיני דברים שאפשר לעשות

העיקר שתסבלי קצת כדי לחפר על החטאים שלך (על פי הרעיון המקורי של יום כיפור) את יכולה לצום אך זה לא חובה אפשר פשוט לוותר על חלק מהדברים שבעצם בעזרתם את מעבירה את היום שלך בכיף וכו'.. מחשב טלוויזיה פלאפון מוזיקה מין סמים אלכוהול כסף קניות וכמובן מה שהדתיים מחייבים... אכילה ושתיה.

אורי רז

New member
מעולם לא הבנתי את ההגיון שבדבר

אם מישהו מאמין בתנ"ך, למה שיעבור על האיסור לעשות סיאנס ? אם מישהו לא מאמין בתנ"ך, למה שירצה לעשות סיאנס בעזרת תנ"ך ולא בעזרת ספר טלפונים ?

RainBird

New member
../images/Emo45.gif על אותו בסיס המיסה השחורה של השאטניסטים (הלא לוויאניסטים) אם אתם לא מאמינים באלוהים ובישוע, למה לטרוח לחלל כנסיות?

דוגרי....

העתיד לא ממש משנה לי.... כל מה שאכפת לי זה שאם יש איזו דרך לגלות אם הוא אוהב אותי! זה כל רצוני! ומה שהתכוונתי זה אם אפשר לגלות זאת עם ספר תנ"ך או מטוטלת... אני יודעת.... זה נשמע טיפשי... ילדותי... אבל זה מאווווווד חשוב לי.... אין לכם מושג כמה... אז... בלי שום קשר לעתיד... ניתן לגלות דרך דרכים אלו אם מישהו מסויים אוהב אותי....??

למעלה