שלום

Future Tal

New member
שלום

רציתי לדבר איתכם על מסע בזמן. ליפני כמה חודשים נישלחה לידיד שלי תמונה של עצמו עם 2 ידידים שלו במסיבה שלא היו בא. כפי הניראה בתמונה הם מבוגרים ממה שהם היום ובאותו הזמן בעצם הם היו בבית שלהם ולא במסיבה..אז רציתי לישאול איך לומדים לחזור בזמן? יש לך קישורים שמלמדים אולי? ועם כן אתם יכולים לתת לי בבקשה?

CAT4

New member
אני לא יודע מה לכתוב

מצד אחד אני רוצה לרשום לך " אין שום אפשרות לוגית של חזרה בזמן" או אולי " יש אפשרות סבירה ששני אנשים שאת מכירה היו דומים לשני אנשים אחרים" או אולי " מה הקשר בין מסע בזמן למסטיקה " במקום זה אני לא ארשום כלום

Tatu4Taty

New member
או הו

ועוד איך יש אפשרות לוגית של חזרה בזמן. המחשבה שזמן נע מעבר לעתיד בקו ישר היא זו שמונעת מהלוגיקה להכיר באפשרות שמסע בזמן יכול להתקיים. אם המיקום של חפצים יכול להיות ביותר ממקום אחד באותו הזמן, גם בנאדם יכול להיות בשני מקומות שונים באותו הזמן.

CAT4

New member
מה את אומרת

אחד שני חפצים לא יכולי להיות בו זמנית בשני מקומות הדבר יצור דרישה לכמות אנרגיה אין סופית ( במובן הרחב של המילה) זמן לא יכול לזוז זמן הוא דבר יחסי והוא קבוע כל הזמן ( לפי מערכת היחוס שלנו ) והוא משתנה לפמי מהירות האוטומים ברייק ובגלל המהירות הזו היא קבוע ככה גם הזמן אי אפשר לנוע יותר מהר ממהרות שהיא מהירות האור מיכאן שאי אפשר לחזור בזמן ע"ע חוק שימור אנרגיה, התאוריה הפרטית של אינשטיין

RainBird

New member
דבר ראשון עופר הוא זכר. דבר שני- יש לי כד. הכד קיים בעבר, הכד קיים בהווה והוא גם יהיה קיים בעתיד. אז? צריך כמות בלתי נדלית של אנרגיה כדי שהוא ישאר ככה? לפי הגישה שלי אין דבר כזה זמן. זו המצאה אנושית, אבל זה רק אני.

CAT4

New member
שהתמתום חוגג

אם את רוצה לדבר על הדברים בצורה הגיונית תחזרי אאלי

CAT4

New member
אתה גורם לי לכאב ראש

הכד שלך קיים תמיד בזמן אחד רוצה פיתרון בבקשה הזמן הוא דבר יחסי הוא יסי לאיפה שאתה מיצא כלור מבחינת הכד ואתה שניכם נימצאים על אותו הזמן ושניכם נעים על אותו הציר זה כמו פסי רכבת אתה וכד ניצאים על קרון הרכבת ש"נע" בזמן וכל מה שנימצא איתך על הרכבת נימצא גם באותו הזמן ככה שגם אתה וגם הכד נעים בתוך הרכבת על אותו המסליה ביחד וכלן את על אתו הזמן ביחד (בצורה יחסית כמובן) . כל הקטע של עבר הווה ועתיד הוא פרי הראיה שלו את ציר הזמן כדבר קבוע שבעצם הזמן הוא דבר דינמי הוא מישתנו ואנחנו משתנים איתו כמו נוסעים על רכבת זו היסב שדברים שעברו ניראים לנו כעבר. כרגע אילצתה אותי לחשוב מחוץ לגבולות המחשבה ואני מקווה שתאוריה הזו תיפתח לפחות אציל את הרחבת המוסג

RainBird

New member
זה אם אתה מקבל את המחשבה שהזמן הוא לינראי או קו ישר. זה לא נכון, אחרת לא היינו יכולים לחזות את העתיד למשל.

CAT4

New member
מבחינתי

מבחנתי הזמן הוא לינראי ההסטוריה שלנו היא כל כך קצרה שמנקודת המבט שלנו אי אפשר לדעת אם הוא באמת כזה זה כמו לשאול נמלה שחייה כל חייה על מיגרש כדור רגל, כל החברים שלה חיים על מגשר הכדור רגל המגרש כל כך עצמום מבחינתה שהיא אפילו בחיים לא ידע שיש מקום שבו הדשא ניגמר ואם נישאל אותה אם כדור הארץ עגול היא אפילו לא תדע מה זה כדור הארץ כל מה שהיא יודעת זה הדשה ככה גם אנחנו אנחנו בקושי יודעים מה זה הזמן שאננו לא יכול לדעת אייך הוא ניראה אנחנו רק יכולים להנייח הנכון שנכונות למערכת שבה אנחנו נימצאים לחפש ניסוי שיתאים למערכת ולהנכה שאנחנו מניכים ד"ש לאדריאן

Tatu4Taty

New member
יש לך עוד מה ללמוד.

למשל: פיסיקת הקוונטים בכלל, ועקרון הסופר-פוזיציה בפרט.

RainBird

New member
את פשוט מאמינה בכל שטות שאפשר ליצור בפוטושופ. זה פשוט מזעזע.

Future Tal

New member
נמ

גם אני לא האמנתי לזה.אבל למה שהוא ישקר לי? והוא גם ניראה גדול יותר ממה שהוא עכשיו.אבל זה לא משנה..רציתי גם לדבר איתכם על levitation,ריחוף. קיים כזה דבר? בדי אדם יכולים להתרומם מהאדמה ולרחף?

RainBird

New member
זה דווקא קיים. ראיתי את זה בטקס אינווקציה לפני כמה שנים טובות. מאוד מאוד נדיר וזו יכולת שמקבלים בצורה לא סדירה אחרי אולי שלושים שנה של עבודה מאגית. ואולי לא. תלוי באלוהות שנכנסת לגוף באותו הרגע. ומה הסיבה לשקר? לעבוד על טל שמאמינה בשטויות אולי? יש פוטשופ את יודעת.

Future Tal

New member
לא בהכרח

דויד בליי התאמן על ריחוף 7 שנים והצליח. וכן הוא אמיתי ואת יכולה לבדוק אליו באיזה אתר שאת רוצה ויש לו תוכנית טליוזיה שאני לךא יודעת עם את מכירה. בכל מיקרה עם למישהו יש אתר שמסביר על זה אני מאוד אודה לכם.

Future Tal

New member
לא נכון

דיויד בליין לא עושה פעלולים. זה כישופים אמיתיים רואים את ז עם תורידו סרטים שלו תבינו. הוא מבקש מאישה מטבע מחניס אותו נושח אותו ושובר אותו. אין לו שרבולים ככה שהוא לא מחליף אותו ואז הוא חבר אותו בחזרה. הוא מראה את המטבע נשוך עם הטביעות שיניים שלו. תסבירו את זה? וזה רק אחד מהדברים המדהימים שהוא עושה. הוא בא לקבצן אחד סתם שיושב לוקח לו את הכוס כפה ותפתעם הפכה הופך למלא מטבעות שיוצאים כבר מהכוס מרוב הכמות. רואים את הכוס היא רגילה אין מקום לשים בא כל כך הרבה מטבעות.אין לכם הסבר כי זה אמיתי.

Diableror

New member
אם דיוויד בליין לא עושה פעלולים

אז גם הודיני,אורי גלר וסם הקוסם לא עשו פעלולים. כל אלה הם טריקים ותו לא,ההתעקשות שאלה כשפים אמיתיים גובלים באטימות.למה
מכיוון שעוד עשרות קוסמים מחקים על בסיס יומי את כל הפעלולים שאת רואה בטלוויזיה.האם כולם מכשפים?(ובבקשה תגידי שלא) אני ממליץ לך לחפש ברשת חומר על הקוסם ג'יימס ראנדי,שחיקה כמעט את כל ה"קסמים" לכאורה שראית.אולי זה יעזור לך לצאת מהבועה. אל תאמיני לכל מה שמשדרים בטלוויזיה,לא משנה עד כמה אמיתי זה נראה.הארי פוטר גם הוא משודר בטלוויזיה,אבל את לא קופצת מהגג על מטאטא מהום סנטר,נכון? Diableror

WindsOfWar

New member
נו אז מה...

דוויד קופרפילד עבר דרך הקיר הבסין(?!- או היפני O_O), איך? גם זה ניראה לך אמיתי?-הכל פעלולים מאוד מתוחקמים מעובדים טוב מאוד על העין האנושית. ואיך הוא העלים את המטוס או הקרון של הרכבת(לא זוכר מה הוא העלים בדיוק, זה היה לפני כל כך הרבה זמן)?-זה גם פעלול יפה מאוד, אבל לא יותר מזה. כן ואני זוכר שמישהו באמת נתן הסבר לתעופה של דויד בליין, לא זוכר מי אבל בהחלט הדבר הוסבר כלא אמיתי. מה שזכור לי שהוא השתמש בתגובות כימיות של חומרים וכך זה העלה אותו לאוויר.

למעלה