שלום

tontie

New member
תודה על המידע

אני צריך לחשוב עליו יותר לעומק. אני די מסכים עם הרעיון של 4 המימדים. את הקשר לכאוס פחות הבנתי. אני אשמח לשמוע עוד מהחויות שלך, גם אם בפרטי. במיוחד מסרקן אותילדעת למה זה לא עובד. ד"א אני בן.

CAT4

New member
אני מאמין

שיש לנו מודעות אבל בחירה חופשית אין לנו אנחנו מונעים על ידי הדחפים של עצמנו ( אומנם הסם שונים מאדם לאדם ) ואת אותם דחפים מניעים אותנו בחירה חופשית היא אשליה אופטית שלנו עצמנו על החיים שלנו לפחות זה מה שאני חושב

tontie

New member
אוקי

אני לא יודע אם יש לנו בחירה חופשית או שזו רק אשליה (למרות שאני נוטה להאמין שיש לנו). אבל זה לא משמעותי בעיניין, מה שקורה לי קורה בהתאם לבחירות שלי, גם אם זה אשליתי המשמעות של זה זהה בעייני (כי קורים אותם דברים). וגם זה לא שולל את קיום מסע בזמן, אולי הגורל\אלוהות\כל דבר אחד קבעו שמישהו צריך לסוע בזמן. וגם אם זאת לא בחירתו הוא יעשה זה. תודה על התשובה
אורי

Tatu4Taty

New member
מאמר שיכול לעזור קצת בנושא הזה

של זמן, מרחב וחומר. מצורף לינק.

CAT4

New member
מה זה המאמר זה

מאיפה הבאתה אותו מי עומד מאחורוו אני לא הצלחתי להבין את זה בגלל שהוא ערוך הצורה של מאמר אקדמאי ובגלל שלא מצאתי את הפרטים הבאמת חשובים : איפה הוא כיתב ( בית דפוס) בעבור מי ( מכון מחקור/אקדמאי), מה התואר של הכותב, באיזה מקור דפוס אפשר למצוא אותו. אני חושב שהדבר הזה מפוקפק מהיסוד לא שקראיתי יותר מאשר את ההקדמה והסיכומים אבל עדין הוא חשוד לי

Future Tal

New member
אני רוצה להתנצל בפני כולם

צודקים. דיויד בליין לא אמיתי. סליחה.

Tatu4Taty

New member
אם מחפשים... מוצאים.

שם הכותב נמצא בתחילת המאמר, ורק כדי להרגיע אותך אני מצרף לך קישור לabout של האתר. להבא, יש לנסח בקשות בצורה נחמדה יותר. אני מציע לך לקרוא את המאמר ולבדוק אם הוא נכון לפני שאת אומרת שהדברים שם "מפוקפקים מן היסוד". הרי את אפילו התעלמת מעיקרון הסופר-פוזיציה, האם אני אומר שאת מפוקפקת מהיסוד?

Future Tal

New member
האמת שהורדתי סרטים שלו

ואז הראו איך הוא עושה א זה...זה היה נוראה מבאס..

למעלה