שלום!

irene17

New member
נכון?!

אחרי שראיתי את הפרק הראשון של הסידרה חשבתי שזה באמת שיין ווסט, רק אחרי הפרק השני ששמתי לב שבכתוביות כתוב טדי דאן הבנתי שזה מישהו אחר. אבל שיין ווסט נראה ממש טוב!

MaNcHi 135

New member
יש מצב שיש ביניהם קשר משפחתי?

כי הם ממש דומים! וגם יש לדנקן הבעות פנים כאלה כמו שיש לשיין אז זה מוסיף לו מאוד...

irene17

New member
אממ..

דווקא ראיתי איזה סרט עם שיין ווסט לא מזמן והוא שחקן די טוב, אני לא אתן את דעתי על טדי דאן שוב, כי זה לא יתקבל יפה ע"י אנשים פה. ואין בניהם קשר משפחתי לפי מה שידוע לי...

MaNcHi 135

New member
חחחחחחחחחחחח

הדמות שלו מזכירה לי את הדמות ששיין גילם בסיפור אהבה בלתי נישכח....הקרירות הזאת לעולם כאילו כלום לא מעניין....בדיוק....

Nitzan122

New member
נכון../images/Emo70.gif

אני מתה על לילי, חברה מצבנת שלי אומרת שהיא פקאצה והיא ממש שונאת אותה, מצד אחר עוד חברה שלי ממש נדלקה על הסדרה (טוב נו מובן...) והיא אומרת שלילי וורוניקה מושלמות... אגב הרגע חזרתי מטיול שנתי היה כל כך כיף!!! עכשיו הפרק השביעי בהורדה, אני כבר לא יכולה לחכות!

irene17

New member
אני לא ממש מבינה את זה

אבל יש הרבה אנשים ששונאים את לילי... אני לא חושבת שהיא הייתה מושלמת (רחוק מזה) אבל היא הייתה דמות ממש מעניינת והביאה הרבה עניין לסידרה. טיול שנתי, נייס, איפה הייתם?

Nitzan122

New member
נכון,

וחברה שלי שאומרת שהיא מושלמת עוד לא גמרה את העונה הראשונה ככה שהיא עוד כנראה תשנה את דעתה... אבל אני לא מבינה איך אפשר לשנוא את לילי היא באמת דמות מתוקה וממש מעניינת... המעצבנים האלה לקחו אותנו השנה לטיול של יב! וזה אומר שביב יהיה לנו טיול אחר איזה חראות!! אבל היה ממש כיף היינו בהרי אילת

only veronica

New member
ואי!!ברוכה הבאה..

ארח...איזה כיף לקרוא את התמימות הזאת שהייתה לכולנו בפרקים הראשונים.. (למרות שהפרקים הראשונים שאני ראיתי היו האחרונים,בעצם הראשון שראיתי זה איפה היא מוצאת את התוכי של בית הספר ,אז לא הבנתי מי זה לוגן מי זה דאנקן ומי זה וויבל,בקיצור לא הבנתי כלום..) אבל חכי תראי ולאט לאט,את תביני הכל,ובאמת סדר העדיפות של עוד עלול להשתנות ב180 מעלות..

irene17

New member
נכון!!

רק לחשוב שהיינו ככה פעם, זה מוזר... בתקופה הזאת הייתי ממש מאוהבת ברביעייה שלהם...

MaNcHi 135

New member
הגעתי לפרק 7...

אני עדיין בשוק מפרק 6... אבא של לוגן מכה אותו?!!!! ועוד באיזה אכזריות..לתת למוכה לבחור את החגורה שבה הוא הולך לחטוף מכות....והאמא פשוט יושבת ולא עושה כלום...איך אפשר??! עכשיו מה שאני מנסה להבין זה שהאם ההפקה של הסידרה מנסה לרמוז לנו שיש אנשים מפורסמים כאלה וצריך לשים לב? אז אחרי הפרק הזה אני דיי מרחמת על לוגן ומבינה למה הוא כזה מניאק....

irene17

New member
אווו פרק 7 - פרק מעולה!

הרבה לוגן וויביל! הקומבינציה הכי האהובה עלי (טוב אולי במקום שני). תגידי כשאת מגיעה לפרק 10, זה הפרק הכי טוב של הסידרה הזאת לדעתי.

Nitzan122

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני ניצן, ובאמת כדאי לך לחכות ולראות מה קורה עם האונס למרות שנראה לי שעד שתגיעי לפרקים האלה כבר תיתקלי במידע הזה כאן...

MaNcHi 135

New member
חחחחחחחח אין מה לדאוג...

בינתיים אני קוראת רק מה שניכתב בשירשור שלי.... כך שאני לא חושבת שאני אדע....

למעלה