שלום!

MaNcHi 135

New member
ראיתי את פרק 9, 10 ו-11

פרקים נחמדים.... אבל עדיין הפרק שהכי השפיע עליי היה פרק 6 או 7...הפרק שבו אבא של לוגן מכה אותו.... ואז בפרק 10 מישהו מנסה לרצוח את אבא שלו ולו אפילו לא איכפת.....אבל ת'אמת גם לי לא היה איכפת אז בקיצור למי איכפת?! שימות! פרק 11 היה מצחיק במיוחד הקטע הזה שהשריף ניכנס עם ראש העיר למשרד של קית' ואז ורוניקה באה ושאלה אם מישהו רוצה לשתות משהו "קפה, מים (פניה לשריף) בננה?" חחחחחחחחח זה היה קורע הקטע עם הבננה.... בהתחלה הייתי בטוחה שהשוטר הזה שאיתו היא התחברה אז הוא הרוצח אבל מסתבר שזה בכלל בעל חנות הגיטרות... עיצבן אותי בפרק 9 שהיא גרסה את תוצאות הבדיקה! זה היה מעצבן! אבל אהבתי בפרק 10 שהיא התעמתה עם ג'ייק קיין ואז בסוף הוא הלך וצעק על אישתו.... בפרק 11 אהבתי את הקטע שהילדים בבצפר שלה הלכו אליה לחפש דברים מלוכלכים על ההורים שלהם...חחחחחחח כסף טוב... ומסנה מאק...בסוף מסתבר שהיא יכלה להיות מיליונרית! כאילו פאק! אני הייתי הולכת לבלונדה שתפסה את מקומה ומעיפה אותה לכל הרוחות! שתחזור לקראוון ממנו הייתה אמורה לבוא! מעניין מה הקטע עם מנהל האבטחה שחברה של קיין...

irene17

New member
יפה את מתקדמת...

פרק 6 הוא פרק מאוד חשוב אולי בגלל זה הוא כ"כ השפיע עלייך... אני אישית לא ממש אהבתי אותו, נהניתי מהסצינות של לוגן ולא יותר מזה. מוזר שלא כ"כ התלהבת מפרק 10, זה פרק מדהים, כ"כ אהבתי את כל משחק הפוקר. וכמובן המשפט אולי הכי זכור מהסידרה הזאת מגיע משם ANNOY TINY BLONDE ONE, ANNOY LIKE THE WIND" ופרק 11 מאוד ריגש אותי, כל הסיפור עם מאק היה מאוד עצוב. תגידי כשאת מגיעה לפרק 15 (שזה הפרק הכי טוב לדעתי אחרי 10) ואח"כ כשאת מגיעה ל-18 (על זה הכי מעניין אותי לשמוע - כשתגיעי לזה תביני).

MaNcHi 135

New member
:) אוקיי....

פרק 10 היה מאוד חמוד.... ואהבתי את המשפט של לוגן...הוא גם היה מצחיק....אבל אני חשבתי שהוא ישפיע איכשהו על הסידרה...אבל זה רק הראה שורוניקה חוקרת מעולה ומכירה יותר מידיי טוב את דנקן...וזהו....

irene17

New member
הקטע הוא

שהעניין הראשי שלי בסידרה הזאת, זה הדמויות, ההתפתחויות שלהם, האינטרקציה בניהם וכל התעלומות זה העניין המשני בשבילי, בגלל זה כ"כ אהבתי את הפרק הזה. היו שם סצינות ממש טובות של לוגן-ויביל, לוגן-דאנקן ולוגן-ורוניקה ובכלל כשהם כולם ביחד זה גם היה ממש טוב. זה היה פרק מאוד כייפי וקליל יותר (חוץ מהסוף כמובן).

MaNcHi 135

New member
נכון....

את צודקת במה שאת אומרת....בתחילת הפרק כשראיתי את ויביל עם לוגן וכל השאר משחקים יחד הייתי בשוק...לא הבנתי מה הם עשו יחד....נכון שפרק לפני הם קצת הסתדרו אבל כבר עשו מהם חברים?! אז זה היה מצחיק בסוף לראות שהוא רק ניצל אותם בשביל הכסף..חחחח

snoop cat

New member
אני ממש מקנאה בך שאת רואה הכל

בסדר כרונולוגי ורואה את ההתפתחויות של כל דמות ושל מערכות היחסים ביניהם.. אני התחלתי לראות מפרק 15 ואז את 21 22 ואז חזרתי וראיתי הכל מהתחלה בשידורים חוזרים...וידעתי כבר מה קורה
מה שכן - פרק 15 המעולה גרם לי להתאהב בסדרה. כשתראי אותו תביני!

snoop cat

New member
את צוחקת?

אני חושבת שאפילו הזלתי דמעה על מאק בפרק 11! מסכנה.. ממש ריחמתי עליה ועל אמא שלה ועל אחותה הקטנה.. ובכלל כל המצב הזה היה ממש דפוק עצוב!

MaNcHi 135

New member
עדיין לא הבנתי איך אפשר לוותר על

הילד שלך.. כאילו נכון שניקשרתם לבנות אבל אתן עדיין יכולתם להחליף אותן חזרה ולהמשיך להתראות איתן... כל המצב הזה היה הזוי בהחלט שהמשפחות החליטו להמשיך בחיים כאילו כלום לא קרה והכל יופי טופי...

MaNcHi 135

New member
פרקים 12-13

פרקים חמודים.. פרק 12 היה מצחיק...וורוניקה שרה יפה! והביצוע שלה לשיר הזה היה מעולה...לעומת דאנקן שזייף ברמות... אבל הם חמודים יחד... (שיחזרו כבר!) איזה מסכנה...הקטע הזה שהשריף החרא הזה הכריח אותה לצאת עם אזיקים מול כל הבצפר....זה היה ממש מגעיל... כל הקטע הזה עם החבורה הזאת..איך קראו לה? טיידן? לא זוכרת... זה היה מטומטם ביותר! זה הזכיר לי את הסידרה "המורדים" שהיה להם שם את "המסדר" שגם על אותו עיקרון... הכי מצחיק בכל זה היה שדווקא החננה הזה שהיא ראתה במשרד של המנהל היה המנהיג של החבורה הזאת... פרק 13... אהבתי לראות שם את הקומיקאי הזה ששיחק במת לצעוק...היה חמוד כל הקטע.. ואיכשהו ידעתי מהתחלה שהאח מעורב בכל העיניין! זה היה כזה ברור! הכי חשוב לדעתי בכל הפרק זה הפלאשבקים ושוורוניקה גילתה על ויביל...דאנקן והתרופות....לוגן והאשמה.. אויש מסכן לוגן...אני כבר ממש מתחילה לרחם עליו....הוא קורבן של הקריירה של אבא שלו...בגלל זה הוא יצא ככה...מסכן.... כל ההתמודדות שלו עם ההלוויה של אמא שלו..הטירוף הזה בעיניים שפתאום נהייה לו...מה שהוביל אותו ללכת לבקש עזרה מהבחורה האחרונה עלי אדמות שעליה הוא היה חושב... בעצם זה היה הכי חשוב בפרק הזה...

irene17

New member
העניינים מתחילים להתחמם...

ולחבורה קראו הטריטונים. וכל עניין הלוויה היה באמת מאוד עצוב, הוא נשאר בלי אמא ועם אבא שמתעלל בו. דווקא מאוד הצחיק אותי הקטע שהשריף הוציא אותה באזיקים, אולי זה בגלל שאני כ"כ אוהבת את לאמב, אבל ממש אהבתי את הסצינה...

MaNcHi 135

New member
פרקים 14-15

פרקים יפים! במיוחד 15...יאאא איזה מסכנה..איך ריחמתי עליה שבסוף דאנקן הוא זה שחיזר אחרי אלונה......ואיך היא בכתה ברכב...מסכנונת... והסוף של פרק 15 בכלל שולט! הקטע הזה עם אמא שלה....איך היא מצאה אותה..והבן אדם הזה שמאיים להרוג אותה...אהבתי! אליסון משחקת שם??????? מה עשו לווילו שלי?! איזה כלבה היא נהיתתה! מה זה?! איפה ווילו מבאפי הגמגמנית והביישנית הזאת?! מה הולך שם?! אני ממש מתחילה לאהוב את לוגן...איזה מסכן...איך הוא בכה ליד ורוניקה...חחח והיא לא ידעה מה לעשות עם עצמה... הכי יפה היה הקטע הזה בפרק 14 שהראו כאילו את הסרט הזה של הילדים ואז מאחורה מישהו קופץ מהגשר! זה היה מפחיד! קיצר פרקים יפים ואלונה שולטת!

irene17

New member
פרק 15... איזה זכרונות

פרק מעולה... עכשיו אני מנסה להיזכר מתי האהבה שלי ללוגן התחילה, התחלתי לאהוב אותו אחרי פרק 4 או 5, אבל מחלת הלוגן שלי התחילה אחרי פרק 10. ואליסון גדולה, היא עושה ביצ' נורא טוב. האמת שלא ראיתי באפי אז אני לא יכולה להזדהות, אבל עכשיו כל פעם שמראים אמריקן פאי אני לא יכולה להסתכל עליה כמו פעם. ואלונה בהחלט שולטת!

MaNcHi 135

New member
פרק 16...

וואי זה היה פשוט פרק יפה! איך היא פגשה את אמא שלה...ודיברה איתה... אהבתי! אני מאוד אוהבת את העובדה שבסידרה הזאת הם לא מתמקדים בנושא אחד כמו בשאר הסדרות..למשל אם בפרק הזה אז היא רואה את אמא שלה אז כל הפרק יהיה רק על אמא שלה...אבל לא..כאן היא גם חוקרת דברים אחרים ומראים שהיא ניזכר בשיחה עם אמא שלה תוך כדי..לדעתי הבימוי וההפקה פשוט מעולים! יאאא איזה מסכנה..איך כואב לה לראות את אלונה עם דאנקן...היא פשוט ניזכרת בעצמה כי ככה היא הייתה פעם..בלונדה חמודה עם שיער ארוך שעוזרת לכולם...ויוצאת עם מישהו מאוד מקובל..מסכנה.. שיחזירו אותה לדנקן כבר! מעצבנים! לוגן לא היה הפרק....באסה..הוא היה קצת חסר...

למעלה