שלום

שלום

אולי תוכלו לתת לי המצלה לדיסקים עם שירים שנטים רגועים... אמא שלי נתורופטית ואני רוצה להכין לה כמה דיסקים לטיפולים. אולי מישהו מכיר דיסקים עם מוזיקה אינדיאנית? קולות אינדיאניים אמיתיים? תודה רבה על מענה

את כל הדיסקים?

יש יותר מאחד, יש סדרה שלמה. חוץ מזה, שדיסקים מהסוג הזה לא חסר. בכל חנות דיסקים אפשר למצוא אותם במדור "מוזיקת העולם" או "ניו אייג'" או בכל מני חנויות כמו "בראשית" שמוכרים כל מני לונגים, פסלים מעץ, קטורות ודברים מהסוג הזה. יש דיסקים של מוזיקה אינדיאנית, סינית, דיסקים של רייקי, של טאי צ'י, של צלילי טבע, או סתם בלי הגדרה מסויימת, סתם מוזיקה רגועה לנפש.

מכתבית שלום, בתור מישהי שנעזרת

לטיפולים מידי פעם במוזיקה של עידן חדש, אני יכולה להגיד לך שרוב הדיסקים שיש בחנויות הכלליות תחת המחלקה של עידן חדש זה לא משהו שמתאים אפילו בערך לצרכים של מטפ. דיסק טוב צריך להיות עם מוזיקה שנכתבה מתוך מודעות לתדרים, עי מישהו שבאמת מחובר לרוחיות ורצוי שהוא כותב בתקשור כך הדיסקים הרבה יותר מדהימים. יש לי דיסק אינדיאני שמישהו הביאה לי מארה"ב והוא מדהים אבל ממש לא מרגיע כי זה מוזיקת טרנאס של תופים הוא מעולה לריפוי כי הוא בנוי הדרגתי ויוצר כמו קתרזיס אבל מאחר שאימך נתורופטית לא חושבת שזה מתאים לה כי זה לא שהיא מעבירה אנשים תהליך בדמיון או במדיטציה, בכל מקרה תנסי לעשות חיפוש בנושא מוזיקה אינדיאנית באנגלית ותראי למה תגיעי.

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן, יפית צודקת../images/Emo45.gifבכל מקרה, ישנו

סטיבן הלפרן שכותב מוסיקה על פי תדרים. יש דיסק שלו שנקרא 'ספקטרום' שווה לחפש L&L TALYA

למעלה