שלום

• פותח הנושא sy15
  • פורסם בתאריך

sy15

New member
שלום

שמי שי ואני בן 19 ומה שאימי רוצה להתחיל להתעסק במאגיה לבנה ומה שברצוני לדעת כיצד להתחיל, ואם כדאי דרך ספרים או דרך אתרים אם הם באנגלית או בעברית. אודה אם תמליצו לי על ספרים העסוקים בלימוד מאגיה לבנה ואתרים העוסקים בלימוד מאגיה לבנה ועוד דבר אחד קצר שברצוני לדעת: האם יש כישוף של ריפוי צלקות בגוף? תודה

hagakora

New member
אם תקרא בפורום תיווכח

שהקטע של צבעים במאגיה זה משהו שלא קיים, אבל אני לא אקלקל לך את ההפתעה. באשר לצלקות, אתה יכול למרוח על זה משחה מיוחדת, פשוט יותר מכל קסם.

sy15

New member
אני באמת לא יודע על איזה משחה

אתה מדבר ואם יש כזה משחה מיוחדת אבל אני שאלתי אם בכלל יש כישוף המיועד לרפות צלקות בגוף, ודבר שני אני רוצה לדעת כיצד להתחיל מאיפה להתחיל וכו' . תודה

sy15

New member
אופס סליחה

בטעות כתבתי התחלתי הודעה חדשה הרי ההודעה הזאת היא תגובה לתשובה של hagakora

hagakora

New member
גם הנושאים האלה מוזכרים בפורום

לפני שרצים לכל מיני פתרונות שיהיה לך קשה מאוד לעבוד עליהם, אתה יכול לחסוך לעצמך את הטרחה של הלימוד לשם כך ושפוט ללכת לדרמתולוג שיעשה אבחון ותשאל אותו אם יש תכשיר מיוחד שאפשר למרוח על הצלקת כדי לשפר את המראה שלה או להעלים אותה לחלוטין, מאחר ואני לא דרמתולוג, אני לא יכול לענות לך בנושא הזה.

sy15

New member
תגידו לי מה אני שאלתי?!!!!!!!!!!!

אני בכלל לא אמרתי שתייעצו לי בנושא צלקות אני בכלל רוצה לדעת איך להתחיל עם הלימוד כישופים וזהו אם הכלל יש כישוף לריפוי צלקות

ToryMaster

New member
יש כישופים להכל

אתה רוצה תשובה? תלמד לקבל תשובות על נושאים נוספים. רטצה לרפא צלקות בעזרת כישוף? יופי, אבל זה לא אומר שאת היכול לא להשתמש במשחה. עד כאן זה. חוצמזה, טרחת לקרוא במאמרים ובטאגליינס לפני שקפצת עלינו?

sy15

New member
אוקי בסדר ראשית סליחה שהתנפלתי

ככה, ולגבי המשחה, על איזה משחה אתם מדברים כי הצלקות שיש לי הם צלקות שצריך להסיר אותם על ידי תהליך כירורגי אבל מה שיש לי נטייה לצלקות ולכן לא ממליצים לי להוריד אותם ובגלל זה אני רציתי לדעת אם יש כישוף להורדת צלקות. אתה מתכוונים למשחה מיוחדה של מכשפים שאפשר לקנות בחנות מיסטיקה אני לא יודע אני כבר נהייתי אידיוט מכל הנושא הזה

למעלה