שלום,

mistiqal

New member
שלום,

מעולם לא למדתי כישוף, ואני לא מאמין בהרבה דברים שכתובים במאמרים שלכם. תמיד התעניינתי במאגיה. שחורה, כמו שאתם מגדירים את זה. עם סוכרזית, תודה. אני רוצה להתאבד, וכשאני אוולד בגוף חדש, עד גיל 7 כל הזכרונות מהחיים שלי יחזרו אליי. אני לא מבקש ביקורת, אני מבקש מידע על גלגול נשמות בכללי, וגלגול נשמות במכוון. תודה מראש.

mistiqal

New member
זה לא זה.

זה לא שאני רוצה להתאבד כי אני בדיכאון או משהו. אני מרגיש שעשיתי הרבה שטויות ב17 שנותיי הראשונות, וביזבזתי אותם לגמרי. אני חושב, שאם אני אוולד מחדש, אני אוכל לעשות את מה שאני עושה היום - אבל להתחיל בזה בגיל קטן. למשל לנגן בפסנתר - התחלתי בגיל 14. לעומת זאת יש לי ידידים שהתחילו בגיל 4 לנגן על פסנתר. ועוד הרבה דברים כאלה... הייתי מעדיף פשוט להתחיל מחדש, מבינה?

Ligeiro

New member
לדעתי

אתה מתייחס לחיים כדבר שניתן לשחק איתו לפי רצונך... אין שום סיבה שתשווה את החיים שלך לחייהם של אחרים, ותנסה למנות את הטעויות שעשית, מכיוון שדבר ראשון - כל אדם עושה טעויות, זה חלק מהטבע, ואין שום סיבה שגם בגלגול הבא שלך כביכול, לא תעשה אותן, ודבר שני - אם לא עשית דבר כזה או אחר, אני מאמין שהייתה לכך סיבה. חכם מצידך להסתכל על הדברים בדיעבד, ולחשוב על המקומות שבהם יכולת לעשות דבר-מה בצורה אחרת, אבל בכדי לתקן טעויות שעשית בעבר, אין צורך בלחיות מחדש, ולמעשה, גם אם הדבר היה קל ופשוט, אני בטוח שיש הרבה דברים שלא היית מוכן לעבור בשנית, ויש לחשוב גם על זה...

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

ובכלל, מה מבטיח למשהו שבגלגול הבא הוא יזכור ויוכל לתקן?

Downy

New member
גילגול נשמות...

לאחר שאדם עובר לצד השני אין הוא זוכר מאומה מהגילגול הקודם. ז"א, ברגע שאתה עובר לצד השני ונולדת מחדש, אתה כבר אדם אחר עם שאיפות שונות,תחביבים שונים אך, נושא את העול הכבד(טעויות בחיים כולל התאבדות) מגילגולים קודמים אשר ישפיעו בגילגול הנוכחי. ברגע שאתה מתאבד אתה מפספס את החיים העכשוויים שלך כאתה עצמך. טעויות הן חלק מחיינו ויופיעו בכל אחד מהגילגולים שיהיו. אתה חייב לקרוא חומר/ספר על הנושא,דברייך הבלים. בהצלחה

PurpleFilth

New member
אם אתה מבקש רק מידע ולא ביקורת,

למה אתה חושב שאכפת לנו אם אתה רוצה לתאבד?

neophile

New member
גילגול נשמות

אתה רוצה לדעת על גילגול נשמות? אתה רוצה לדעת מה קורה לאחר שאתה מת? לא נראה לי שאתה באמת רוצה לדעת, כי אתה מסרב לשאול למה בחרת להתגלגל בחיים האלה ולכן אתה יכול לסמוך על כך שכל תפיסה שתגבש לגבי כך ממידע שתמצא תהייה שיקרית אלה אם תשאל למה בחרת להתגלגל עכשיו ואל תגיד לי או למישהו אחר שאומר לך את זה משהו בסגנון " כבר שאלתי ...לא קיבלתי תשובה...אני לא יקבל תשובה...התייאשתי מלקבל תשובה..." גם לי היו המון מחשבות כאלה, אני יספר לך משהו על עצמי בתור ילד היה לי מאוד קשה אם לא בלתי אפשרי לבטא כעס היו יכולים לקלל ולהרביץ לי והייתי מפנה את הלחי השנייה ביסודי עוד הסתדרתי אבל החטיבה היתה גהנום בשבילי וכל יום הייתי צריך להתמודד עם רגשות של תיעוב עצמי מה גם שהייתי כלכך רגיש שלא הייתי לובש שחור וכל זה...כי אז היו יורדים עלי בקיצור עשיתי הכל בשביל להשתלב ברקע ובשביל שלא יפנו אלי אנרגיה בכלל אחרי כל יום שעבר הייתי מדמיין איך אני נוקם בכולם...בדיוק כמוך בתיכון האשמתי את ההורים שלי שהם לא עודדו אותי לפתח תחרותיות וגם בדיוק כמוך דמיינתי מה היה קורה אם הייתי מתחיל לנגן מגיל צעיר ומתמיד בכך לא צריך לשאול איך החיים יכלו להיות אחרת? אלה איך החיים יכולים להיות אחרת? זה עניין של אחריות אישית ,של התמדה, של הערכה עצמית ולכל אלו אין קשר לאגו ולכן אין טעם להשוואות עם אנשים אחרים אלה רק לתשאול מתמיד של עצמך לגבי איך אתה מרגיש בכל רגע נתון ולמה? הצעד הראשון בלהתשחרר מסיטואציה כואבת, הוא להכיר בכאב ולהפסיק לנסות להמנע ממנו , כי ככל שתמנע ממנו יותר כך תצבור יותר ברגע שתרגיש כאב בצורה אמיתית בלי להמנע ממנו, אלה לאמץ אותו אתה תשחרר כאב תתמיד בכך , תהייה נחוש בכך ותוציא את זעמך על כל אחד שאומר לך לא לבטא כאב מפני שהוא טועה והוא אומר לך את זה מאותו מקום של לצבור כאב במקום לשחרר אותו . בהצלחה בנטיב חייך שחר.

hagakora

New member
רק 17

וכבר רוצה למות? יש לך קצת קריאה לעשות בנושא קארמה, אם תברח מהחיים האלה, אז כנראה בחים הבאים פשוט יהיה לך גם את הג'אנק שגררת מהחיים האלה. אתה יכול לעשות הרבה עם עצמך. תחליט פשוט שזהו, no more monkey business, מתחילים לחיות ברצינות, ותאמין לי שתוך שנה תוכל ליישר קו עם כמעט כל ציפייה שלך. תוכל לנגן כל יום 6 שעות ותאמין לי שתהיה מצויין, תוכל להשקיע בלימודים, תוכל ללמוד אומנויות לחימה, ללכת למכון כושר, העולם פתוח לפניך, אז זה זמן להפסיק לקטר, לתפוס את עצמך בידיים, להפסיק לקרוא את ההודעה שלי וללכת לעשות משהו בשביל עצמך!

.m

New member
מידע

מצטערת לאכזב אותך, אבל זה לא עובד ככה. שינוי מתחיל ברגע בו אתה מחליט לשנות. לא צריך גוף חדש בשביל זה. עשית שטויות במשך 17 שנה? קח את 17 השנים הבאות ותקן אטותן. תתקדם. תתפתח. מה שלא עשית עד עכשיו - לא עשית. מה שתעשה עם זה מחר - הכל פתוח! רוצה לנגן עלפסנתר? אתה יכול להתחיל גם בגיל 50. רוצה לקפוץ בנג'י? יאללה. אין הגבלת זמן או גיל להתחיל או לחוות דברים חדשים. וזכרונות לא חוזרים עד גיל 7. הזכרונות נמצאים בראש כל הזמן, כמו כל זיכרון אחר, ורק צריך להגיע אליהם (למשל: תרפיה בשחזור גלגולים). מספיק אינפורמציה? mai (מטפלת בשחזור גלגולים, בין היתר...)

Polar Aurora

New member
תקרא את

"מסע הנשמות" של ד"ר מייקל ניוטון, יש את זה בכל סטימצקי. יש שם הסבר לא רק על גלגול הנשמות, אלא גם על מה שקורה בין הגלגולים. אתה תבחר אם להעמין במה שהוא כתב או לא- אבל לא משנה מה תבחר, תשתדל לא לפספס את המסר מאחורי התיאורים. כמו שכולם כבר אמרו- מה מונע ממך להתחיל לטפל בחיים שלך מעכשיו? אני בטוחה שזה יהיה הרבה הרבה הרבה יותר קל מאשר להוולד מחדש.

למעלה