שלום..

C8 לילו

New member
שלום..

אממ.. אני חדשה פה, וקראתי כל מיני מאמרים והודעות שלכם.. לפי מה שהבנתי, אפילו אם אני רוצה להשתמש בכישוף פשוט ביותר אני צריכה ללמוד שנה בערך (?) זה נכון? יש כישוף ממש קטן ופשוט שאני יכולה לעשות בזמן קצר יותר? אתם יכולים לספר לי על כישופים שאתם עשיתם והצליחו? ולא כישוף כמו 'ביקשתי שיהיו לי חיים יותר טובים ומצאתי עבודה יום אחרי' אלא יותר משהו שרואים בעיניים, למשל, לגרום לחפץ לזוז או למשהו להשתנות (אם אני נשמעת קצת *טיפשה* זה כי אני באמת לא כל כך מכירה את הנושא, אני מקווה שזה לא כל כך נורא
)

PurpleFilth

New member
כמה דברים

1. כישוף זה כמו כל אמנות. לוקח זמן ללמוד אותה, בטח אם אין לך רקע בנושא. ומעבר לזה - כדאי שתדעי באיזה סוג של כישוף להתמחות בשביל להתחיל בכלל. 1.1. שנה זה דוגמא מקרית ל"המון המון זמן". יש כישופים שאפשר לעשות תוך פחות משנה, אבל גם הם מצריכים למידה ותרגול. מה דעתך להתחיל מהסתכל על הילות? 2. כישופים "שרואים בעיניים" הם, ברב המקרים, די מיותרים. כן, אם אני רוצה לפגוע במישהו, אני יכולה לזרוק עליו כדורי אש, אבל יהיה הרבה יותר קל לתת לו עין הרע, לא? אפילו יותר מזה - אם את עושה כישופים עדינים שלא שמים לב אליהם, לגורמים עויינים יהיה יותר קשה להתנגד אליהם. 2.1 "ביקשתי שיהיו לי חיים יותר טובים ומצאתי עבודה יום אחרי" זה די משהו שרואים בעיניים. הרבה יותר מאשר, למשל, כישוף שיונק ממישהו את אנרגית החיים שלו או כולא את הנשמה שלו בבקבוקון קטן. 2.2 לי אישית יש כלמני סיפורים נחמדים... ישבתי פעם עם הבחור שלי, שגם מלמד אותי. לקחתי את המצית זיפו שלו והעמדתי אותה על הקצה הצר. זה כנראה די עיצבן אותו, אז הוא הצביע עליה והיא נפלה. 2.2.1 רציתי להרשים פעם איזה בחור שאוהב בלונדיניות. עד היום הוא זוכר אותי בתור בלונדינית, למרות שאני לא. 3. לכל אחד מותר להיות טיפשים, אבל אף פעם אל תפסיקי להיות סקרנית.

זה גורם לי לתהות..

אמרת שכישוף, אחד טוב, לוקח המון המון זמן לעשות. זה מעלה את השאלה, האם לא עדיף לקום ולעשות את השינויי בצורה פיזית? כאילו, הכישוף, שהוא אמנות מתוחקמת הדורשת השקעה של חיים שלמים, בא בעצם להקל על החיים... הוא רק מסבך אותם במקום... אל תתנפלו עלי, זאת רק שאלה שקפצה לי לראש..

ToryMaster

New member
מסבך?

תלוי מה ההגדרה שלך לסיבוך. אם סיבוך זה לקחת משהו שהוא קל ופשוט ולעשות אותו משהו שדורש מחשבה, וזה רע בעיניך - אז כן, מאגיה זה כנראה לא בשבילך.

חחחח לא

אני אוהבת לחשוב, נורא אוהבת. פשוט המחשבה הזאת עלתה לי לראש והייתי חייבת לבטא אותה. אולי גם בשביל... לגרש ספקות? עדיין יש בי הרבה ספקות בקשר לצעד שאני עושה, ותגובה כמו שלך היא אמצעי שפועל טוב במקרים כאלה

ToryMaster

New member
אני חושבת

שבשבילי לפחות, מאגיה היא כלי להתפתחות וגדילה עצמית. וכשזו המטרה, באמת שאין לצפות לקל. יש מעט מאוד דברים פשוטים או קלים בעולם שבאמת שווים משהו. אגב, אני בהחלט דוגלת בשיטה של "אם אפשר לשנות בדרך קונבנציונלית - כדאי לעשות את זה"

hagakora

New member
לא מתנפל

אנחנו מתרגלים לפתור דברים בדרך הפיסית מאז שאנחנו נולדים, אז בטח שזה יהיה יותר קל, אם את רוצה להצליח לעשות דברים בדרך אחרת, זה יידרוש הרבה זמן ואימון עד שתגיעי לרמה שבה תוכלי לעשות דברים בקלות והמיידיות שאת עושה בחיי היומיום.

למעלה