שלום...

שלום...

אני מרגישה שאני הולכת להתחרט על ההודעה הזאת, כי אתם הולכים לסקול אותי
. ואני לא מאשימה אתכם!! בטח יש בערך 100000 אנשים שבאים ושואלים את זה, אז באמת סליחה אם אני אחת מהם... אז השאלה שלי: מאז ומתמיד התעניינתי בנושא, ורציתי לשאול - מאיפה מתחילים ללמוד?
אנשים דיברו פה על תרגילים(?) או על משהו כזה... אפשר הפניות בבקשה? אני מאוד מאוד רוצה להתחיל
... אה כן, ואני לא מאלה שרוצים ללמוד הכל תוך שבוע... אני מוכנה להשקיע הרבה, ואני ממש לא מצפה שזה ילך תוך שנייה. מוכנים לעזור לי?

Shaby Sababy

New member
יופי טופי

אני חושב שהיא בידיוק שאלה-מאיפה מתחילים? ואולי אין טעם "לטרוח" לקרוא בטאגליינס, אולי צריך להתחיל ממשהו אחר כי בטאגליינס זה לא בידיוק השלב הראשון? סלחי לי על החוצפה, כי בכל זאת את המנהלת פה, אבל אינך חושבת שאת ההודעה טרחת לקרוא במאמרים? בטאגליינס? פחות עדיפה על "אני ממליצה לחפש בטאגליינס". אני חושב שזה בערך אותה כמות מילים. לילה טוב.

ToryMaster

New member
ובכן

אני פשוט חושבת שזה א"ב של שימוש בפורומים וחיפוש תשובות - להתחיל ממאמרים, קישורים, טאגליינס.

RainBird

New member
יש מאמר שכתבתי ונמצא בקטגוריה הכללית. הוא נקרא "מאגיה- עצות למתחילה." הוא בשבילך. עייני בו. ארדן.

C8 לילו

New member
מה זה

קטגורייה כללית וטאג'ליינס? הו, וגמני חדשה ואני לא ממש בטוחה איך הגעת לפורום הזה (המממ...נכנסתי לאינטרנט והמחשב הגיע לפה?) בכל מקרה, אני לא יודעת מה זה 'מאגיה וכישוף' אבל זה נשמע מעניין..

Yuval Y

New member
"נכנסת לאינטרנט והמחשב הגיע לפה"?

משהו אומר לי שמשהו משך אותך לפורום... אולי משהו בך... רוצה לדבר על זה?

למעלה