שלום!

שלום!

אני חדשה בפרום הזה והאמת שאני לא מבינה כמעט כלום בזה אבל הנושא מאוד מעניין אותי.. יש לי שאלה שהיא די מטופשת אבל איבדתי כבר תקווה.. לפני חצי שנה הכלב שלנו ברח מהבית ולא ידוע מה עלה בגורלו הייתי רוצה לדעת אם יש איזה משהו שיכול להגיד לנו איפה אפשר למצוא אותו או לפחות לדעת אם הוא עדיין בחיים למרות שזה כלום ממה שכותבים פה אנשים זה חשוב לי מאוד בבקשה תעזרו לי..

שלום!

אני אישית לא ניסיתי מעולם למצוא דברים אבודים בעזרת טכניקות מאגיות. אני יכול להציע לך לבדוק בפורום טארוט כאן בתפוז (פורום 121) שבו יוכלו להפנות אותך לאתרים שבהם ניתן לפרוש קלפים בעניין זה (או לעזור לך אישית). כמו כן, הייתי מציע לנסות לפנות לאנשים העובדים עם מטוטלות.

tulkas

New member
אחרי חצי שנה...

טוב, חצי שנה זה די הרבה זמן, אבל האפשרות קיימת... כמו שאמרו, אם את לא יודעת לאתר אותו באמצעות כוחות אישיים, כדאי לך באמת ללכת לטארו, רונות, קוביות או מטוטלת...

סליחה על הפלישה לפורום אבל..

אני מכירה שיטה דיי טובה לימצוא דברים אבודים- פעם הייתי משתמשת בה הרבה. את פשוט פונה ליישות כלשהי, לא משנה אם זה גמדון בית, או סתם איזה שדון- העיקר לדמיין, לנסות להאמין שהדבר הזה קיים, ממשי חיי ובועט, ומבקשת להחזירק לך את הדבר שאבד. בדרך כלל מצאתי דברים שאיבדתי בתוך הבית אחרי דקות ספורות, העיקר להאמין ש"משהו" ישים את הדבר במקומו, או במקום כלשהו שבו את בטוח תחפשי... אני לא יודעת עד כמה זה יעבוד אחרי חצי שנה, אבל אפשר לנסות...

עד כמה שאני יודע

זה עוזר בכל מיני דברים כמו מפתחות, כסף וכו'... זה עוזר בלמצוא בע"ח?

RainBird

New member
האמת? הייתי ממליץ להוועץ בשאמן מסוג זה או אחר. הם מומחים בקשר של בעלי חיים.

The Dark Wizard

New member
אז ככה

את יכולה להשתמש במשהו שנקרא REMOTE VIEWING שזה בעצם כשאת רואה דברים מחוץ לגופך הפיזי אז את יכולה לעשות את זה ולהתביית על הנשמה של הכלב שלך ואת יכולה לבדוק אם הוא עדיין בגוף הפיזי שלו או כבר לא (זאת אומרת מת) אם את לא יודעת איך עושים את זה את תמיד יכולה למצוא מישהו שכן

למעלה